mlsoun1 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Tož jsem si zase pořídil další Breitlingy a to coltíky v modré barvě. Již jsem tento model vlastnil,ale se světlým ciferníkem.Jediný problém byl,že jsem na ně venku moc neviděl.Světlý ciferník,stříbrné indexy,ani AR nepomohlo.Tož jsem je prodal a zakoupil jiné-mnoho jiných. Jenže........,pořád jsem přemýšlel nad těmito kráskami.Najednou se objevili v prodeji,no ale jak to již tak bývá,byl jsem druhý v pořadí a nevyšlo to.Tož jsem si koupil colty v quartzu,ale nebylo to ono.A hle,začátkem dubna se objevili v Co máte na ruce krásné coltíky automaty s modrým ciferníkem.Tož jsem napsal majiteli těchto krásek pochvalu a všetečný dotaz,kdyby je náhodou pouštěl,že se jich rád ujmu. No hold jak to tak bývá,jsem koupil jiné,prachy bylo potřeba použít jinde.No ale do toho se matička rozhodla odejít do domova důchodců a mohl jsem konečně prodat byt.To jsem si mezitím plánoval,že koupím coltíky a mohl bych i mé milované Deep Sea.Ale,matička chtěla nové auto,takže jsem zakoupil Fábii.Jenže do toho naše dcerka onemocněla rakovinou.Tím pádem,jsem dal hodinkám vale,což je samozřejmost a musely jsme zakoupit i my nový vůz na který bude snad 100% spolehlivost. I tak jsem na oba vozy dostaly slušnou slevu,za kterou dodělám fasádu a žena svolila na koupi hodinek.Původně mi chtěla zakoupit jako překvápko limitku Nautilus,neboť náš vůz přebírala žena a netušil jsem,že dá Renault slevu.Částečně jsem rád,že ji nesehnala a mohl jsem si koupit coltíky. Tak slovo dalo slovo a domluvil jsem si s kolegou schůzku na Slovensku,neboť jsem si chtěl hodinky převzít osobně.Ale nakonec jsme smluvily termín předání v Praze.Byl jsem z toho tak nervozní,ale nakonec jsem se dočkal a tím představuji tyto krásky. Tož nějaké fotečky................. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Další foto,nějak mi to spadlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 A další Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Když už se něco s.re, s.re se to pořádně. S dcerkou je mi to moc líto, ale věřím, že jestli už není tak jistě bude vše v pořádku... A samozřejmě gratulace k vysněným hodinkám.
StefanM Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Sedia ti výborne. Vďaka za príjemne stretnutie a verím, že sme sa nevideli naposledy. Užívaj tieto radosti a dúfam, že starosti sa čo najskôr vyriešia.
mrazik Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Hodinky pěkný, ale hlavně holce ať se podaří dát se do pořádku. Ať Ti tikají.
MJ. Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 to je příběh jakej by nevymysleli ani scénáristi z Ulice. Přeju ať se holka dá do kupy.Hodinky moc pěkný.
martar Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Všechno jsme už probrali osobn?, béčka jsem měl i na zápěstí, tak jen dodám: ten cifr, ta preciznost zpracování, to jak na tahu sedí na ruce... prostě paráda! A čitelnost téhle verze je v pohodě, tak Ti snad vydrží co nejdýl.. :-)
BrunoK Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Gratulujem k vysnívaným hodinkám a dcérke prajem rýchle uzdravenie.
jencekgs Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Taky preji brzke uzdraveni holcine a uzivej B.
mlsoun1 Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Sedia ti výborne. Vďaka za príjemne stretnutie a verím, že sme sa nevideli naposledy. Užívaj tieto radosti a dúfam, že starosti sa čo najskôr vyriešia.Díky Stevo,na tom kovu nemají chybu.Zvažuji,jestli je mám dát na řemen,či nikoliv. Jinak to setkání uděláme ještě do konce roku,snad se dostaneme více k hodinkám,ale i tak to bylo dobrý
mlsoun1 Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Všechno jsme už probrali osobn?, béčka jsem měl i na zápěstí, tak jen dodám: ten cifr, ta preciznost zpracování, to jak na tahu sedí na ruce... prostě paráda! A čitelnost téhle verze je v pohodě, tak Ti snad vydrží co nejdýl.. :-)Budu se snažit je podržet co nejdéle,ale víme jak to chodí.Definitivní hodinky-na to moc nejsu,je to blbost(alespoň zde ),Jsou to krásky,které jsem moc chtěl a jsem nadmíru spokojen,ale.............DSSD ,to by bylo,ale zatím se budeme držet při zemi.
mlsoun1 Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Jinak chlapi,díky ke gratulacím jak k hodinkám,tak k uzdravení Terezky.Tento pátek bude druhá chemo.Zatím je vše jak má být a snad se-tedy DOUFÁME a VĚŘÍME,že vše bude v pořádku
Ondrej71 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Marceli, moc drzim palce at jde vse co nejlepe ... a gratuluju k druhym Coltum, jsou fajne
Daemonultimate Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 V pátek budu moc držet palce. Všechny.
mlsoun1 Odesláno 8. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Dvě zblízka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vladimír P. Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Marceli, s Terezkou je mi to líto a držím jí všechny palce k uzdravení. K hodinkám ti samozřejmě také grtuluji.
T1000 Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Gratulace! Suprovní leštěnky ! Udělají hodně parády. A malé samozřejmě hodně síly a bojovnosti. Držím pěsti.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.