szeryng Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Knihu jsem koupil na Aukru, a měl jsem štěstí, že mě stála pouhých 1.505 Kč. Taky se vydražila jedna za 2.800 Kč. http://aukro.cz/hodinky-prim-hovorka-kniha-nova-nepouzita-i6618144086.htmlTa kniha je naprosto úžasná a panu Hovorkovi skládám hold nejen za jeho knihu, ale i za jeho Antik - Hovorka cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Já už ju mám taky.Opravdu je naprosto úžasniá a i já skládám hold autorovi a jeho supr stránkám.Určitě mu skládá hold i ten pbedpbed,co prodává,kolik,7 Biblí na Aukru,za to,že se má teď na čem pakovat.. A na Antik-Hovorkovi,jako pbed inzeruje hodinky.To musí mít žaludek..Já bych teda blil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Jó, tak šíbrů je všude plno, ale co s tím naděláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Tak dnes dorazila z Technického Muzea v Brně. Děkuji ještě jednou za upozornění - chytl jsem poslední knihu a je naprosto úžasná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Je zajímavý,objednal jsem si Biblu na interfernetových stránkách Muzea,nikdo mi neodpověděl,tak jsem to hodil za hlavu a tudle v neděli jsem si ju jel koupit do Muzea.Válel jsem se v ní jak prase v žitě.Až už jsem ju měl celou vyrochněnó,volá kamoška z pošty,že mám dobírku.Prvně jsem ju s tím poslal do...,ať nic nevozí,ale pak mě napadlo,co kdyby..a no jasně,Muzeum poslalo Bibličku ,dva dny před výplatou,no,takové radosti... Nikým nezvána nečekána,přišla z Brna odrbána..Tak teď mám dvě,pro každý oko jednu.A už jen čekám,až pbedpbedpbed vyčerpá zásoby Biblí a pak ju taky dám na Aukro za pěknou,velmi pěknou sumičku Akorát eště nevím keró,esli tu od levýho oka nebo pravýho Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem Daftra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MarekK Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Nevíte někdo, kde by se dala sehnat zmiňovaná kniha (Prim 1954-1994) za nějakou normální cenu (cena, která nebude mnohonásobně převyšovat prodejní cenu)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Nevíte někdo, kde by se dala sehnat zmiňovaná kniha (Prim 1954-1994) za nějakou normální cenu (cena, která nebude mnohonásobně převyšovat prodejní cenu)?Takový zdroj již asi nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Zkus to na Daftru, zda se nad tebou slituje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Nevíte někdo, kde by se dala sehnat zmiňovaná kniha (Prim 1954-1994) za nějakou normální cenu (cena, která nebude mnohonásobně převyšovat prodejní cenu)? nikde,zkus napsat SZ pbed ovi,jestli by se na chvilku nemohl přestat pakovat na knížce,která byla původně určena pro milovníky Primek.Na Aukru ju prodává za 1900 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Máš dvě, bys moh jednu pustit za nakupku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MarekK Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Je škoda, že společnost ELTON hodinářská, a.s. na ni nemá autorská práva. Pak by ji třeba mohla nabízet k limitovaným edicim hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Nic,sifón,dva.Vidíte to? Su tady jediné,kdo přiznal,že mám knížky dvě.Takové Bednář ,kterýmu se jich sešlo úplnó náhodó asi 10 nebo víc,to uvidíme na Aukru,,tady nenapíše,chlapi mám knížek,že nevím co s nima,nechcete nekdo jednu dvě?Financ:tvýho slova si tady vážím,jednu pustím,jasná věc.Ale nevím zas kteró.Jestli tu,co sem si pro ni jel do muzea a stála 800 Kč + 60 km otočka+ ty nervy v zástupu před pokladnó :-) Nebo tu,co přišla poštó na dobírku a stála 980 Kč.Jenže teď nevím,která je která,zas abych se neošidil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MarekK Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Mě by nedělalo problém dát za knihu o něco víc, ale za ty částky, co se dá eventuálně sehnat, je to dle mého soudu pěkná zlodějina. To si raději ty peníze, které bych dal do knihy (nejspíše v řádech tisíců) pošetřim na nové Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Je škoda, že společnost ELTON hodinářská, a.s. na ni nemá autorská práva. Pak by ji třeba mohla nabízet k limitovaným edicim hodinek...Zaplať pámbu,že nemá.To by taky mohla stát 50 000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Je škoda, že společnost ELTON hodinářská, a.s. na ni nemá autorská práva. Pak by ji třeba mohla nabízet k limitovaným edicim hodinek...To je ale skvela hlaska do pametihodnosti. Patri hned nekam za fotku Frantika s Festinama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MarekK Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 (upraveno) To je ale skvela hlaska do pametihodnosti. Patri hned nekam za fotku Frantika s Festinama. Mohl bych poprosit o vysvětlení? Asi nejsem na takové inteligentní výši jako Vy... Upraveno 17. prosince 2016 uživatelem MarekK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Hláška do dějin http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/12060-chronomag-pam%C4%9Btihodnosti/page-7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Mohl bych poprosit o vysvětlení? Asi nejsem na takové inteligentní výši jako Vy... Autorem knihy je jeden místní špičkový borec, znalec atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Mohl bych poprosit o vysvětlení? Asi nejsem na takové inteligentní výši jako Vy...Začti se, než začneš hovořit. Hodně věcem tím pomůžeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rick71 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Někdo z Vás kdo jich má doma více ochoten jednu oželet :-) ? 1000,- za ni dám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se