Přejít na obsah

Hodinky Prim 1954-1994

Doporučené příspěvky

Knihu jsem koupil na Aukru, a měl jsem štěstí, že mě stála pouhých 1.505 Kč. Taky se vydražila jedna za 2.800 Kč. http://aukro.cz/hodinky-prim-hovorka-kniha-nova-nepouzita-i6618144086.html

Ta kniha je naprosto úžasná a panu Hovorkovi skládám hold nejen za jeho knihu, ale i za jeho Antik - Hovorka cz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už ju mám taky.Opravdu je naprosto úžasniá a i já skládám hold autorovi a jeho supr stránkám.Určitě mu skládá hold i ten pbedpbed,co  prodává,kolik,7 Biblí na Aukru,za to,že se má teď na čem pakovat.. A na Antik-Hovorkovi,jako pbed inzeruje hodinky.To musí mít žaludek..Já bych teda blil...

Odkaz ke komentáři

Je zajímavý,objednal jsem si Biblu na interfernetových stránkách Muzea,nikdo mi neodpověděl,tak jsem to hodil za hlavu a tudle v neděli jsem si ju jel koupit do Muzea.Válel jsem se v ní jak prase v žitě.Až už jsem ju měl celou vyrochněnó,volá kamoška z pošty,že mám dobírku.Prvně jsem ju s tím poslal do...,ať nic nevozí,ale pak mě napadlo,co kdyby..a no jasně,Muzeum poslalo Bibličku  :eek:,dva dny před výplatou,no,takové radosti... Nikým nezvána nečekána,přišla z Brna odrbána..Tak teď mám dvě,pro každý oko jednu.A už jen čekám,až pbedpbedpbed vyčerpá zásoby Biblí a pak ju taky dám na Aukro za pěknou,velmi pěknou sumičku  :clap: Akorát eště nevím keró,esli tu od levýho oka nebo pravýho  :lol2:

Upraveno uživatelem Daftra
Odkaz ke komentáři

Nevíte někdo, kde by se dala sehnat zmiňovaná kniha (Prim 1954-1994) za nějakou normální cenu (cena, která nebude mnohonásobně převyšovat prodejní cenu)?

:lol2: nikde,zkus napsat SZ pbed ovi,jestli by se na chvilku nemohl přestat pakovat na knížce,která byla původně určena pro milovníky Primek.Na Aukru ju prodává za 1900 Kč.

Odkaz ke komentáři

Nic,sifón,dva.Vidíte to? Su tady jediné,kdo přiznal,že mám knížky dvě.Takové Bednář ,kterýmu se jich sešlo úplnó náhodó asi 10 nebo víc,to uvidíme na Aukru,,tady nenapíše,chlapi mám knížek,že nevím co s nima,nechcete nekdo jednu dvě?

Financ:tvýho slova si tady vážím,jednu pustím,jasná věc.Ale nevím zas kteró.Jestli tu,co sem si pro ni jel do muzea a stála 800 Kč + 60 km otočka+ ty nervy v zástupu před pokladnó :-)  Nebo tu,co přišla poštó na dobírku a stála 980 Kč.Jenže teď nevím,která je která,zas abych se neošidil  :santa:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník MarekK

Mě by nedělalo problém dát za knihu o něco víc, ale za ty částky, co se dá eventuálně sehnat, je to dle mého soudu pěkná zlodějina. To si raději ty peníze, které bych dal do knihy (nejspíše v řádech tisíců) pošetřim na nové Primky.

Odkaz ke komentáři

Je škoda, že společnost ELTON hodinářská, a.s. na ni nemá autorská práva. Pak by ji třeba mohla nabízet k limitovaným edicim hodinek...

Zaplať pámbu,že nemá.To by taky mohla stát 50 000.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník MarekK

To je ale skvela hlaska do pametihodnosti. Patri hned nekam za fotku Frantika s Festinama.

Mohl bych poprosit o vysvětlení? Asi nejsem na takové inteligentní výši jako Vy...

Upraveno uživatelem MarekK
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...