Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Zajisté musím doporučit pro příjemný a slušný přístup, navíc vážil dlouhou cestu pro hodinky, chronopacos jak ma byt, diky

Bite my shiny metal ass with Tapa

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Michal je fajn chronopacient a fajn člověk. Nepotkal jsem moc tak vstřícných a ochotných lidí. 

Obchod na 1* a vřele doporučuji !

Mišo, díky :cheers:

Upraveno uživatelem Ondrej71
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

S Michalom sme urobili ?obchod?, respektíve išlo o pomoc z jeho strany pri zaobstaraní istého nehodinkového tovaru. Musím povedať, že tak ochotného a príjemného človeka som už dosť dávno nestretla. Bolo pre mňa veľmi príjemným prekvapením, že i v dnešnej dobe sa nájde niekto, kto je ochotný bezzištne pomôcť.

Michal, takže ešte raz vďaka za pomoc a samozrejme aj za fajn pokec o hodinkách. Síce si nalomil moje presvedčenie o definitívnych hodinkách pre mňa, ale aspoň mám o čom premýšľať... ;-)

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

S Michalem je radost obchodovat. Zatím nejrychlejší komunikace, co jsem tu zažil (je to blesk :D ), okamžitá platba a zřetelná domluva. Co bylo slíbeno, to bylo dodrženo. 1* !

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Snad nejrychlejsi komunikace jakou jsem zazil - na SZ odepisuje hned, hodinky dobre popsany, postou rychle poslal a byly super zabaleny... Za mě A+

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...