Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Tak se divám na ty všechny začínající návrhy a musím říct, že ten Trailmaster háv tomu všemu na posledním obrázku nějak překvapivě sluší... Osobně mi připadá i to logo Davosy nějak "letecké" a nebo jsem to jen já, kdo vidí v tom znaku vrtulový letoun třeba zrovna i z časů 313. squadrony, hm? jen náhodná změna nápisu
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) a malá kompletka, na jeden den zábavy až dost. Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem Daemonultimate
warann Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 a malá kompletka, na jeden den zábavy až dost. Trailmaster Down + star + 313 squadron.jpgTo je přesně ono. Tohle můžu bez dalšího akceptovat téměř jako finálku (samozřejmě pro konečný zpracovnání grafikem). Hezké, elegantní a současně výmluvé. A exhibovat můžeme na dýnku. Démone díky
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 To je přesně ono. Tohle můžu bez dalšího akceptovat téměř jako finálku (samozřejmě pro konečný zpracovnání grafikem). Hezké, elegantní a současně výmluvé. A exhibovat můžeme na dýnku. Démone díky Díky za uznání, ale jen jsem se v rychlosti pokusil navrhnout adekvátní vizualizaci pro hlasování o tématech, nic víc v tom nehledám, není to fér, jeden návrh v různých polohách a druhý neměl nic.
warann Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Moje manželka vždycky říká dětem, když na tohle téma frflají: Ale život přeci není fér
People Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 To je přesně ono. Tohle můžu bez dalšího akceptovat téměř jako finálku (samozřejmě pro konečný zpracovnání grafikem). Hezké, elegantní a současně výmluvé. A exhibovat můžeme na dýnku. Démone díky Chces mi povedat, ze za toto by si si priplatil povedzme 10 az 20 percent k cene zakladnemu modelu?
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) Chces mi povedat, ze za toto by si si priplatil povedzme 10 az 20 percent k cene zakladnemu modelu? A People, Ty mi chceš říct, že jakékoli úpravy jsou za těch tvých nastřelených 10 až 20%, nebo je to podle jejich náročnosti?Nebudu psát dokola, co už jsem napsal : ale jen jsem se v rychlosti pokusil navrhnout adekvátní vizualizaci pro hlasování o tématech, nic víc v tom nehledám, není to fér, jeden návrh v různých polohách a druhý neměl nic. Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem Daemonultimate
People Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) No predpokladam, ze bude potrebne vyrobit novy cifernik a nemyslim si davosa nam vyuctuje cenu modelu minus povodny cifernik plus cena noveho. Bude to skor cena modelu plus novy cifernik. Tvoja vizualizacna praca je fajn. Polozim otazku inak:Priplatili by ste si, alebo hoci aj za rovnaku cenu kupili hore nacrtnute hodinky? Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem People
neus Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) a malá kompletka, na jeden den zábavy až dost. Trailmaster Down + star + 313 squadron.jpg No vida, jak se nám ten nápis změnil a letadélko z něho nabralo zdá se hodně dobrý směr, prima Edit: případně by tam šel v tomhle duchu místo "křídel" Davosa ztvárnit vyloženě stroj z oné slavné éry těchto letců nebes Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem neus
warann Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 @People - psal jsem ze muze jit o TEMER finalku pro konecny zpracovani grafikem. Tech 10-20% ceny navrch mas prosim odkud? Ale ze by to mohlo bejt levnejsi nez -mozna- preplacany provedeni 4elements, tak to je celkem pravdepodobny :-)
wizard-ov Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 @Neus: přesně tak - to logo Davosa mi připadne jako nějaký starý bombardér z čelního pohledu.@Daemon: pěkné, ale imho to nemá ten šmrnc limitky, jsou to prostě hodinky s logem - tím zcela nepokrytě přiznávám, že lobbuji za 4 elementy v původní podobě (klidně zkusme i změnu pouzdra).
People Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) Warann no je mozne, ze akekolvek upravy budu cenu znizovat , ale to nebude nas pripad. Jedine ak by smee brali hodinky bez strojceka 10-20percent je podla mna realnych, kedze aj dynko by sa upravovalo. 4 zivly su sice preplacane, zatial. Kvoli zemeguli a o tej budeme hlasovat. Hodinky s logom. Klinec po hlavicke. Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem People
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Se mi líbí ten lobing, jako nestrannej co ani nehlasuje jsem rád, že tu zase zavládá trochu ruch.Tak přidám tu jako 3D vizualizaci znaku perutě
Denjl Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 tohle je za mě hodně dobrý určitě lepší a nositelné na více příležitostí než 4 živny v potápkovém pouzdru každopádně Daemone díky -dobrá práce Se mi líbí ten lobing, jako nestrannej co ani nehlasuje jsem rád, že tu zase zavládá trochu ruch.Tak přidám tu jako 3D vizualizaci znaku perutě Trailmaster Down all+3D.jpg
warann Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) tohle je za mě hodně dobrý určitě lepší a nositelné na více příležitostí než 4 živny v potápkovém pouzdru každopádně Daemone díky -dobrá práce Přesně to si myslím, ono je krásný mít ciferník jak kolotoč, hotovej Dalí a Picasso dohromady, ale pak zjištíš, že jsou to úplně nepoužitelný hodinky. A ještě k těm otázkám co zde odezněly: ano, za tohle, pokud to bude profesionalně doladěný, jsem ochotn zaplatit. A budu je hrdě nosit neb nesou symboliku, která má pro mě smysl a můžu bejt na ní pyšnej. A znovu říkám, výstřednějším choutkám můžeme bez problémů popustit uzdu na dýnku. A kdybych si je mohl nadělit k příspěvku č. 1000, byla by to bomba Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem warann
People Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) zvacsil by som hlavne indexy, sekundovu rucicku treba este domysliet. Umiestnenie datumovky a oramovanie je detial. Otazka je farba cifernika a SPRAVNA GRILOS. -zemegulu by so nechal na dynku. edit: takto Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem People
ivan_989 Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 People zemegula na dienku je od veci. Kludne moze byt úplne prec. Ale inac super alternativa co si dal. No nieco na oživenie ciferniku tu chýba. Zatial neviem čo. Slnko? Stylizovane? Alebo nieco z tých napadov/symbolov čo tu niektori navrholi?
StefanM Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Tomu Peoplovmu navrhu by stacila nejaka malickost na ozivenie a bola by to fajn limitka. Namiesto lumi bodu na sekundovke dat malu zemegulu, ktora by tym padom obiehala dokola a napr. v strede by mohli byt ta "matica" nafarbena na orandzovo akoze slnko, aj ked to by uz asi bolo moc.
financ Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Dal bych tam nějaký nápis. Nahoru třeba Davosa a něco pěknýho do spodní části ciferníku
People Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Napisy chybaju. Predpokladam ze Davosa logo a swiss made. Urcite tam este chyba minutovy veniec. Uz mam ideu, ze ako asi by mohla vyzerat grilos na ciferniku. Zajtra skusim este nieco zbastlit v pc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se