Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neni hnus, ale ked sa prejdes po vaclavaku a potom sa zvezies metrom na chodov tak polovica ludi majuca hodinky na ruke bude mat toto puzdro, ci uz v originale alebo vo forme fake-u. Originalita ziadna.

A na nasej limitke sa budeme podielat len 70percentami. 30percent dizajnu je danych vo forme lunety. Na limitku chronomagorov celkom malo nie?

Souhlasím, ale je třeba dodat, že to platí pro oboje Ternosy a v podstatě i pro Military. Jediný co je jakž takž originální je Trailmaster. A proč by se nehodily k 4elements netuším. Pokud by tam byl "jen" ten giloš, tak tohle pouzdro podle mě není žádnej problém.

Odesláno

Proti trailmasteru ale hovoří nižší WR, řemen v základu a v neposlední řadě nejvyšší cena. Rovněž nejde upravit luneta....

Odesláno (upraveno)

Luneta na trailmasteroch ma len jedinu chybu a to je farebna stvrtka 60 05 10 15 Nijak sa to nehodi k nasej teme resp nemame ako zakomponovat farbu do nasho tmaveho gilosovane cifernika so striebornymi indexami. 

10151913_747023045331210_1280978878_n.jp

Ako urobime hlasovanie? 

Samotne vlakno, v ktorom urobime anketu?

alebo zkopirujeme tabulku z poradovnika k jednotlivym nickom pripiseme temu za ktoru hlasuju a budeme dopisovat typ puzdra? 

aby sme videli, ktore puzdro ma ake zastupenie u obidvoch tem a mozno sa nam vdaka puzdru poradi presvedcit prejst zaujemcov k inej teme. 

Co vy  na to?

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Luneta na trailmasteroch ma len jedinu chybu a to je farebna stvrtka 60 05 10 15 Nijak sa to nehodi k nasej teme resp nemame ako zakomponovat farbu do nasho tmaveho gilosovane cifernika so striebornymi indexami. 

No mně to zas tak nevadí, ale budiž. Zeptáme se tedy Kaspera - nemožnost úpravy lunety se týká i barvy znaků (číslovek)? Tedy nemohly by všechny být v jedné, nejspíše bílé, barvě?

Odesláno (upraveno)

Zdá se, že se stále budeme střetávat s tímto hodně citelným problém, jakým je vhodnost vhodného pouzdra pro náš záměr :) Traveller má jednu jedinou chybu. Je v základu drahé. Ovšem jinak strká do kapsy vše kolem s hravým přehledem. Ať nám jde Davosa na ruku a udělá nám cenu pouzdra pro tuto limitku B) Potom nebudeme narážet na 300 Ečkový "problém" a hodinky budou mít svoji celkem stále dost originální tvář. Protože v těch potápkách stále uvidíme ty notoricky známé značky už při letmém pohledu.... Portfolio pouzder je sice celkem bohaté, ale nic takového na zadek usazující, to bohužel...

Ještě jeden edit: Traveller myšleno bez GMT Ety samozřejmě...

Upraveno uživatelem neus
Odesláno (upraveno)

Lunety upravit v tomto počtu nelze. Nijak. Ani vnější ani vnitřní. Kolega Kasper už to párkrát hlásil.

Co se gmt týká, těch 300 je rozdíl se strojkem ne, takže pouzdro jako takový tak rozdílnou cenu mít nebude, ale je otázka, jak by se chtělo Davose montovat jednodušší strojek a jestli ano, co s tou gmt lunetou bez gmt. A kolik z vás chce 44.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Já to chápu Daemone a i ta cena 300 mi je jasná. Pouzdro to je ovšem, jako fík a nebije tak do očí v podobnosti, tedy ne zas tak moc :) Že někdo má předsudky kolem velikosti pouzdra, to bohužel nejspíš nezměníme. Vlastně ani ne předsudky, ale přesvědčení. Sám mám zápěstí útlé, ale třeba Seika sporty nepovažuji za velké.... Omlouvám se všem za odbočení.

Odesláno (upraveno)

a ked ten ternos je taky fejk, tak by toho nepasovala nejaka vlozka do lunety od cinana? Mat okrem origo vlozky este jednu nahradnu, by nebolo od veci :)

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Myslím, že chlap by se měl umět postavit k věci čelem, což mj. zahrnuje i umění včas říci "zavřete oči odcházím". Jen těžko lze předpokládat, že výsledek bude dle mých představ a proto ani nemá cenu, abych tady pindal a lobboval za to, co bych chtěl já. Coź samozřejmě není o tom, zda je lepší "vaše" nebo "moje" představa. Čili držím palce (myšleno zcela vážně), ať to dotáhnete do zdárnýho konce.

Odesláno

Vidím to podobně pánové, moc se to odchyluje od původních záměrů :(  - své číslo, tedy uvolním případnému zájemci. Budu sledovat z povzdálí, kdyby mě náhodou něco zaujalo.

Odesláno

Přesně tak ... to byla ta má původní vize, která se mi líbila. Tohle není špatné, ale hodně se to odchyluje.

Odesláno (upraveno)

Nevadí, pořadník rozhodně nepraská ve švech a kdyby byla změna, rád se přihlásím, myslím, že místo se najde, sleduji to :) . Hodně štěstí, sleduji z povzdálí :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Kolegové tím, že odcházíte v tuto chvíli nám spíš dáváte na vědomí, že již nestojíte o limitku jako takovou, co tu vzniká jsou pouze návrhy a svým odchodem se ubíráte o možnost zabojovat za to co chcete a to vadí i ostatním, kteří sdílí stejnou vizi jako vy. Vadí to, je škoda každé ztráty zájmu.

Odesláno

No já budu asi za cocotta, ale co tak to dotáhnout do konce ? Kurnik cifr byl, modrá svítící zemegula byla, ručičky byly, dýnko bylo, pouzdro Ternos Pro tuším vyhrálo. Teď jenom naškrábat 30 kunčoftů, že... Jako tohle Nautilus asi nikdy nebude, z jednoho prostého důvodu a to je POUZDRO. Vycházíme z typizovaného výrobku Davosy, takže to nikdy nebude nějaký designový ultraúlet (myšleno v dobrém). Myslím si, že to minule dopadlo nedobře díky efektu sněhové koule. Pár lidí se ozvalo, že se jim to nelíbí - obzvláště ti, co ty hodinky ani nechtěli - a začli se přidávat další.

Odesláno

Kluci, tedy hlavně Ty Honzo, nikdo nikam nemizí, tak zklidnětě emoce :cheers: ... za sebe opakuji, že to sleduji z povzdálí a kdyby někdo měl zájem nechci mu v tuto chvíli blokovat místo. Ten důvod jsem napsal jasně - výrazná odchylka od původního projektu 4 elements. Neudělal bych to stejně ani lépe, proto nechci chytračit nebo poučovat a počkám, kam se to nakonec ubere.

Odesláno

Zatím stále zde a se zájmem....jen nepíši pač nemám co vytknout ani připomenout. A i tohle je vlastně jen plácnutí do vody  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...