Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tema: na podzim bude 50 let od premiery Limonadoveho Joea, ale asi autorska prava, co?

Jinak da se nekde docist, ziskat, ukrast neco ohledne moznosti Davosy pri vyrobe ciferniku?

Odesláno

Tema: na podzim bude 50 let od premiery Limonadoveho Joea, ale asi autorska prava, co?

Jinak da se nekde docist, ziskat, ukrast neco ohledne moznosti Davosy pri vyrobe ciferniku?

Moznosti jsou neomezene, da se to zadat. Galvanoplastika se dela v Roznove.
Odesláno

Já myslel, že se to na týden zamklo, aby to trochu vychladlo, a že se pak bude zase pokračovat dál. Mně se nápad 4 živlů docela líbil. I když musím říct, že jak tady sect připomenul Archimede GMT, tak to taky vypadá zajímavě.

Odesláno (upraveno)

Idea je, ze podme urobit limitku chronomagu. Vieme, ze nas musi byt 30 kusov ochotnych zaplatit minimalne 165000kc za najlacnejsie puzdro, plus samozrejme cena uprav. Osobne by sa mi velmi pacila finalna cena pod 22tisic. Vieme, ze puzdro neupravime a ani LUNETU! Vymyslat cifernik s rucickami do pevne daneho lunetove puzdra je imho blbost. Bude to vyzerat ako povodny model s minimalnou upravou a hlavne to bude bit do oci a pripominat nieco ine. Archimede navrch kvoli lunete neprechadza.

Korunku je mozne vymenit.

Extra vlakno so zoznamom zaujemcov by sprehladnilo toto vlakno. Nezmyslelne kopirujuce sa tabulky a teatralne odchody nicomu neprispeju, akurat odvadzaju pozornost. Takisto riesenie nejakych blbych cisel na zaciatku je kravina a dalsi zbytocny spam vo vlakne.

4 zivly, pripadne mozme vybrat len jeden zivel a venovat limitku jemu. Alebo ked sa vsade tlaci pretlaci globus a tak mozme urobit Zemsku limitku.

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Cim skor sa najde skuseny objektivny organizacny vodca schopny udrzat si respekt, bez emocii reagujuci na napady a kritiku, ktoremu sa tema paci, tym je vacsia sanca na uspech. Inac to bude len tliachanie.

Odesláno

V pôvodnom vlákne sa riešila 3D tlač, vlastné indexy i symboly živlov - to bolo realizovateľné. Zavisí, aká bude naša predstava. Na otázky odpovedajú vcelku rýchlo.

Odesláno

Jaka je vlastne idea a rozpocet? Řídí to tu vlastne nekdo?

Zatiaľ sa približne držme cenníka Davosy. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74293-cenn%C3%ADk-2014-v-eur/

Konkrétna cenová ponuka bude známa po našom finálnom návrhu. Niektoré náklady by vzali na seba oni (napr. minimálny počet na výrobu ciferníka je 100 ks, ak nás bude 30 - zvyšných 70 ks ide na ich náklady a pod.)

Odesláno

Zdravím ve spolek:-) Jsem rád za Kasperovu resuscitaci a pevně věřím, že teď poučeni z předchozích nezdarů sestrojíme elektrickou kytaru:-) Navrhuji začít výběrem pouzdra a podle něj pak zvážit možnosti témat. Co se lídra týče, dovedu si živě představit Kaspera, zdá se být nad věcí, je styčným důstojníkem s Davosou, atd..

BTW secte, z těch Archimede jsem si sednul na prd.l, jsou boží, jdu pátrat po bližších informacích.

Odesláno

Ty Archimede hezký jen mi to připomíná Ferdu Constance, zatím co ty 4 živly jsou stále tak nějak originálnější 

Odesláno

V této fázi je klíčové najít člověka, který to zastřeší a povede. Měl by to ideálně být někdo, kdo má už s úspěšně realizovanou limitkou zkušenosti, jako např. Financ , Sect, Baker ...

Odesláno

Baker mi poslal letmý návrh na téma "4 živly" i návrh na cestovateľskú limitku "zo šuflíka".

Asi to nebude většinový názor, ale mně se varianta 4 elements s pouhým "náznakem" na cifru pomocí giloše zamlouvá od začátku. O to víc by se dalo vyřádit na dýnku, ale hodinky by neztrácely použitelnost z důvodu přílišné výraznosti viditelné části. Zřejmě by  šlo dobře použít pouzdro Railmaster (nemožnost úpravy vnistřní lunety by nemusela vadit), kterého jsem velkým zastáncem. 

• Dát hlas 1
Odesláno

Baker mi poslal letmý návrh na téma "4 živly" i návrh na cestovateľskú limitku "zo šuflíka".

Druhy obrázek- "menší " gilos se mi taky líbí

Odesláno

Nasiel som tu celkom obstojnu wifi takze bacha semtam zaskočím kuknut! A s tými kacirskymi napadmi typu railmaster s pipikom na ovládanie radšej. ..opatrne...alebo ešte lepšie, radšej vôbec. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...