Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ale jinak souhlasím s tím, že bych ten cifr taky nijak nepřeplácával.... přece jen by to chtělo, aby se hodinky daly nosit i jinam než jen na srazy....

mojí babičky bratranec byl letcem 313....Jan Laška.... v 44tym se srazil s jinym českym stihačem a zřitil se.....

Odesláno

No a nedáme na tématickou anketu nějaký deadline ? Jenom kvůli tomu, aby jsme se pohnuli z místa. Navržená témata limitky jsou imho dost "od sebe" a je otázka, zda všichni půjdou do letců, nebo živlů...

Odesláno

Vám tu uz komplet onee..drbe alebo co ? Samé poradovníky a neni jasné na co? Vobec netušim kam sa mam zapísať aby som získal poradové číslo a potom to niekto skontrolu a dovoli mi hlasovat...no poteš koste.

Prosím mam len prtavy mobil chcem 4 živly a ako som pisal všetko/vsetci ostatné su mi...

Prosim napíšte ma a od kliknite co treba a kde treba v tomto zmysle. Dakujem moc.

Odesláno

Jak je to s Jakubiskem netuším, odhaduji že je někde na druhé straně zeměkoule. Já a to hned z více důvodů v tomto kole využívám možnosti zdržet se hlasování. Jedním z důvodů je to, že mě oslovuje více témat stejnou měrou, druhým důvodem je moje více než pravděpodobné vypadnutí při výběru pouzdra a následují další důvody o kterých nechci psát. Ale tím hlavním je to, že živly i RAF se mi líbí prakticky stejnou měrou.

Odesláno

Jsem zpět. V Normandii byl mizerný signál. 

Hlasoval jsem pro čtyři elementy. Ze současných vizualizací se mi líbí nejvíc. 

Pavle tahle kombinace samozřejmě jde - stejně jako můžeš mít lumi s černou barvou. Jen ta svítivost nebude úplně nejlepší. Za nejsvítivější se považuje světle zelená.

Odesláno

Clenovia Jakubisko, Demon..., Kasper, Sphinx zatial este nehlasovali. 

Takže také jsem hlas přidal ... s pilotkami problém asi nemám, ale není moc pro co hlasovat, když jediný "hotový" nástřel je - 4 elements. Takže za tím si stojím a můj hlas šel pro "4 živily".

Odesláno (upraveno)

na uhr fore.de  niekto celkom sympaticky nafotil trailmastery. Kto vie, ze ako by to bolo s upravou vnutornej lunety.hmm

post-4368-0-31221700-1408985322_thumb.jpg

post-4368-0-35386200-1408985323_thumb.jpg

post-4368-0-25510900-1408985325_thumb.jpg

post-4368-0-82265500-1408985325_thumb.jpg

post-4368-0-55543200-1408985327_thumb.jpg

post-4368-0-56189100-1408985328_thumb.jpg

post-4368-0-53326300-1408985329_thumb.jpg

post-4368-0-52565200-1408985330_thumb.jpg

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Luneta sa nedá upraviť pre náš projekt ( úpravy púzdra a lunety sú len pri viacerých kusoch ) 

na uhr fore.de  niekto celkom sympaticky nafotil trailmastery. Kto vie, ze ako by to bolo s upravou vnutornej lunety.hmm

Odesláno (upraveno)

Som myslel, ze vnutorna luneta by sa do toho nemusela pocitat. Je to predsa viac sucast cifernika, ako puzdra. Je to skoda, akekolvek lunetove puzdro je pre nas fakt nepouzitelne a to lunetu mam celkom rad. 

Myslite si, ze dotvarat nieco k predom danej lunete ma zmysel? 

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Muselo by to být něco, co se k vnitřní origo lunetě hodí, v případě elementů si to moc představit nedovedu, zrovna tak ani jako RAF. Je to smutné konstatování od člověka, který lunetu potřebuje. Ale je to prostě nestrannej fakt. Military se mi líběj pro RAF, pro živly pořád něco s venkovní lunetou, teda v případě že by byla zeměkoule. Jinak podle dalších návrhů.

Odesláno

Čakám ešte na odpoveď z Davosy na pár otázok. Takisto od grafika.

Každopádne, myslím, že hlasovanie by sme mohli uzavrieť v stredu a môžeme sa začať zaoberať bližsie a konkrétnejšie oboma "finalistami" (plus anketa, kde sa vyberie medzi 2 témami). Vzhľadom na aktuálny stav by asi nebolo v poriadku ignorovať tému, ktorá bude druhá v poradí. 

Čo vy na to?

Prípadne iné návrhy?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...