Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je leto, slunicko sviti a pokozka hnedke. Sami to znate. Jenze ona krasne hneda pokozka ma na miste leveho (u nekterych praveho) zapesti takovy bily prouzek.

Pochlubte se svym kontrastnim prouzkem bile pokozky. Udelame tu pak hlasovani o ten nejkrasnejsi.

Tak se nestydte ;)

PS: Ja na tom svem teprve pracuju.

Posted
Je leto, slunicko sviti a pokozka hnedke. Sami to znate. Jenze ona krasne hneda pokozka ma na miste leveho (u nekterych praveho) zapesti takovy bily prouzek.

Pochlubte se svym kontrastnim prouzkem bile pokozky. Udelame tu pak hlasovani o ten nejkrasnejsi.

Tak se nestydte ;)

PS: Ja na tom svem teprve pracuju.

Já bych raději viděl fotografii Tvých Marathonů, sháním totiž nové hodinky a porozhlížím se .

Díky moc.

Posted (edited)

Hosi hosi, ukazovat zapesti s hodinkama to beru, ale neopalene fleky na zapesti to uz je fakt sila :jawdrop:

Edited by klobadysek
Posted
Hosi hosi, ukazovat zapesti s hodinkama to beru, ale neopalene fleky na zapesti to uz je fakt sila :jawdrop:

Tady musim souhlasit.. to uz je trosku moc..divny :guiltysmiley:

Posted

Zatím jsem kvůli práci moc slunce neužil, ale od monster mám zase lehkej mozol. Způsobuje ho volnější nošení a ta ochrana korunky.

Posted

Máte kliku že už asi týden nosím hodinky na pravé ruce právě kvuli tomu bílému pruhu, jinak většinu dne trávím právě na sluníčku a opálenej jsem jako z karibiku takže bych byl asi absolutní výtěz , tedy před týdnem...

Guest Kamil
Posted
No, jestli Kamili neovládá líp Photoshop. :rolleyes:

No dovol! :D

Guest Kamil
Posted
Corel PHOTO-PAINT? :smile_anim:

Používám XnView, tohle bylo bez úpravy.