afrikab Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Je leto, slunicko sviti a pokozka hnedke. Sami to znate. Jenze ona krasne hneda pokozka ma na miste leveho (u nekterych praveho) zapesti takovy bily prouzek. Pochlubte se svym kontrastnim prouzkem bile pokozky. Udelame tu pak hlasovani o ten nejkrasnejsi. Tak se nestydte PS: Ja na tom svem teprve pracuju.
Guest Snow Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Je leto, slunicko sviti a pokozka hnedke. Sami to znate. Jenze ona krasne hneda pokozka ma na miste leveho (u nekterych praveho) zapesti takovy bily prouzek. Pochlubte se svym kontrastnim prouzkem bile pokozky. Udelame tu pak hlasovani o ten nejkrasnejsi. Tak se nestydte PS: Ja na tom svem teprve pracuju. Já bych raději viděl fotografii Tvých Marathonů, sháním totiž nové hodinky a porozhlížím se . Díky moc.
Guest Kamil Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Zatím nic moc: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
klobadysek Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 (edited) Hosi hosi, ukazovat zapesti s hodinkama to beru, ale neopalene fleky na zapesti to uz je fakt sila Edited June 10, 2007 by klobadysek
spiderer Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Hosi hosi, ukazovat zapesti s hodinkama to beru, ale neopalene fleky na zapesti to uz je fakt sila Tady musim souhlasit.. to uz je trosku moc..divny
kubson Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 to je mazec.. ale já už na zápěstí mám i otlak od prospex loga
RomanP Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Zatím jsem kvůli práci moc slunce neužil, ale od monster mám zase lehkej mozol. Způsobuje ho volnější nošení a ta ochrana korunky.
vor Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 4 klobadysek & spiderer : Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
safi Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 to je mazec.. ale já už na zápěstí mám i otlak od prospex loga nebyla by fotka?
Qvido Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Máte kliku že už asi týden nosím hodinky na pravé ruce právě kvuli tomu bílému pruhu, jinak většinu dne trávím právě na sluníčku a opálenej jsem jako z karibiku takže bych byl asi absolutní výtěz , tedy před týdnem...
spiderer Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Vrchol by byl,kérka ve tvaru hodinek Akorat by byl problem menit model, to by celkem bolelo, ale ne jenom financne
vor Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Tak zatim vede Kamil No, jestli Kamili neovládá líp Photoshop.
Guest Kamil Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 No, jestli Kamili neovládá líp Photoshop. No dovol!
Guest Kamil Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Corel PHOTO-PAINT? Používám XnView, tohle bylo bez úpravy.
vor Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Používám XnView, tohle bylo bez úpravy. No zatím tady soutěžících moc není.
Recommended Posts