Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kubson:

http://www.autohase.cz/databaze-ojetych-vozu.php

momentalne tam neni nic, co by splnovalo tvoje pozadavky [bud je to V70 AWD za 300 nebo 600, anebo je to diesel s Geartronikem nebo benzin manual], alejsou i jini prodejci. Jinak si myslim, ze volvem nemuzes nic zkazit. Z hlediska velikosti a bepecnosti pro rodinu urcite, otazka je, jestli by ti stacilo to svezeni.

Upraveno uživatelem Dr.Quartz
  • Odpovědi 480
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Můj starý dobrý Jaguar ve verzi R, často píší, že nepovedený, nevzhledný, obsahující páčky z Mondea, mně to nevadí a mám ho rád :wub: .

jaguar679.jpg

fotočky niet

Odesláno (upraveno)
při mém štěstí a znalostí aut, bych to kilo projel na opravách :(

záruku bych chtěl..

Koukni k Freyovi, na auta která vykoupil od svých zákazníků dává roční záruku. A oprav bych se u outbacka s nájezdem do 150tis moc nebál, jezdím na garančky a jediné co mi dělaj je olej.

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno (upraveno)
popravde nevidel, ale kamarad kterej je zatizenej na prostor [zena, 2 deti, pes] vybiral mezi Audi Allr, Outbackem a XC 70. Vyhralo posledne jmenovane a zpravy mam z prvni ruky. Aby bylo jasno, nic proti Subaru nemam, mozne spis naopak respekt k osobitosti produkce, hlavne motoru [boxer ropak chci aspon zkusit!] a dusledny koncepce 4wd.

Crosscountry je co se týká kufru výjimka, to je pravda. Ale při stejných kilometrech dáš za XC 70 cca o 200-300 než za Outback. A o tolik ten kufr zase větší není :) .

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno
Crosscountry je co se týká kufru výjimka, to je pravda. Ale při stejných kilometrech dáš za XC 70 cca o 200-300 než za Outback. A o tolik ten kufr zase větší není :) .

za XC jo, u normální V70 AWD už to tak není. Spotřeba bude asi o něco vyšší u S.- stálý 4x4. Jak jsem ale už psal, nemám proti subaru nic, ani nejsem prodejce volvo:)

Důležitý je, že má kubson dostatek prostředků, aby mohl opravdu vybírat. Nakonec je to stejně o sednutí do auta...

Odesláno
za XC jo, u normální V70 AWD už to tak není. Spotřeba bude asi o něco vyšší u S.- stálý 4x4. Jak jsem ale už psal, nemám proti subaru nic, ani nejsem prodejce volvo:)

Důležitý je, že má kubson dostatek prostředků, aby mohl opravdu vybírat. Nakonec je to stejně o sednutí do auta...

OK, V70 je ale model, který se nesrovnává s Outbackem ale s Legacy. A tam je ten cenový rozdíl v závislosti na ročníku stejný. Ani já neprodávám Subaru:-). Ale cca před rokem jsem to řešil a XC 70 A Outback stály proti sobě. Poměr výkon- cena jednoznačně hovořil pro Subaru. Nemluvě o tom že je to stálý 4x4 a ne Haldex. A tichý 6-tiválec boxer, to je krása. Po roce provozu musím říct, že jsem neměl jediný problém.

Odesláno
OK, V70 je ale model, který se nesrovnává s Outbackem ale s Legacy. A tam je ten cenový rozdíl v závislosti na ročníku stejný. Ani já neprodávám Subaru:-). Ale cca před rokem jsem to řešil a XC 70 A Outback stály proti sobě. Poměr výkon- cena jednoznačně hovořil pro Subaru. Nemluvě o tom že je to stálý 4x4 a ne Haldex. A tichý 6-tiválec boxer, to je krása. Po roce provozu musím říct, že jsem neměl jediný problém.

u ojetin, i třeba 2 letek, už ten rozdíl není tak velkej. Ona i ta legenda o bezpečnosti volva taky stojí nějakou tu korunu. Což je ale zase nezanedbatelný hledisko, pokud někdo vozí rodinu, anebo dokonce tím autem vozí rodinu matka dětí.

No, omlouvám se za zas**ání fóra, už končím. Kubsonovi přeju, aby dobře vybral.

Odesláno (upraveno)
možná byste někdo mohli poradit, při výběru osciluju mezi následujícími auty - mělo by to být rodinné auto (2děti + pes) a taky aby mě to trochu bavilo... chtěl bych benzín a automat.

výběhové subaru legacy / forester 2009, mazda 5, corrola verso / výběhový avensis, honda fr-v / cr-v, C4 picasso, co ten MB B-class? bylo by fajn, kdyby se dalo vejít cca kolem 500t bez daně za nějakou předvádčku ap.

nějaké další tipy na zamotání hlavy?

A co Civic Hybrid, nelibi? Pul mega s DPH. A ve vybave vse co se ti ti namane - bez priplatku!

Upraveno uživatelem klobadysek
Odesláno (upraveno)
Hybrid

šmarjah, mít na to, šel bych nejraději do V6 3l a víc...

když do pekla tak v pořádném kočáru!

:tank:

hybridům se musí nechat ty krásně ladné rozjezdy, bez zvuku motoru - ocení to hlavně chodci, nikdy neuslyší co je vlastně sejmulo :D

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno
Mě se vozy Porsche líbí, o to překvapenější jsem byl, když mi je dokázalo z hlavy vyhmlátit pár dní s BMW 135i coupé...od té chvíle si říkám, že ta 911 je zbytečnost a cayman je moc pomalý :guiltysmiley: .

Jsou to kultovní vozy. Mimochodem, příští týden mám domluvený jeden den s novou 911 (zdravím michala :thumbsup_anim: ), určitě budu referovat.

Teda Alessio.... Jak tohle můžeš napsat? BMW 135 a Porsche jsou nesrovnatelná auta (neříkám lepší či horší!). No a dále:

- jakýkoliv sporťák je vlastně zbytečnost - a na druhou stranu není...

- Cayman pomalý?!?! Víš, ta moje 928 má omezovač sice "jen" na 250, ale jel jsem tak rychle jen párkrát. O rychlost ani tak nejde - jde o dynamiku a u mě hlavně o jízdní vlastnosti, stabilitu, pocit zábavy při řízení... A Cayman je v tomhle myslím velmi dobrý, ještě že ho z Boxtera udělali..

Odesláno
Mě se vozy Porsche líbí, o to překvapenější jsem byl, když mi je dokázalo z hlavy vyhmlátit pár dní s BMW 135i coupé...od té chvíle si říkám, že ta 911 je zbytečnost a cayman je moc pomalý :guiltysmiley: .

Jsou to kultovní vozy. Mimochodem, příští týden mám domluvený jeden den s novou 911 (zdravím michala :thumbsup_anim: ), určitě budu referovat.

BMW 135i je určitě dobré auto s 911 bych ho ale až zas tak moc nesrovnával... Přece jenom Porsche je Porsche a 911 vládnoucí ikona a měřítko pro ostatní výrobce se jí alespoň přiblížit.

Jak už bylo zde psáno každé sportovní auto je zbytečnost, ostatně stejně jako mechanické hodinky, ale jsou auta na která se podívaš za x let a budou pořád krásná a plná adrenalínu.

Takže až se pořádně svezeš v té 911 tak pak dej určitě vědět, řízená dobrou rukou si párkrát ,,přestřihneš slipy,, :thumbsup_anim: (vím o čem mluvím, zažívám to každej týden asi tak 2 krát ;) )

Odesláno

Midloch a I.Lelák: Bylo to psáno s jistou nadsázkou, ale co se týče "hratelnosti", jízdích vlastností i motoru, tak tam je, alespoń pocitově, 135i Coupé srovnatelná s caymanem (nesrovnávám s 911, i když co se týče mrštnosti...hmmm...a oni i kluci z BMW jsou tím, kdo je ostatními stíhán). Obojí vozy jsou naprosto výborná auta a jejich opravdové srovnání (jízdní, image je bezpochyby jinde) je možné snad jen při testu, kde by byly vedle sebe...jinak má pochopitelně vždy navrch to, které jsme měli naposled :thumbsup_anim:

na 911 se těším, snad nebude tak pršet jako dneska, přeci jen bude to na jeden den (resp. vracečka další den ráno) a tak asi bude dlouhá noc... "štípat pětka drát" se bude určitě, kolega je o něco odvážnější driver než já, já jsem spíš na pohodu a plyn na zem jen když je to nutné. Tady je ale zvláštní to, že když jsem si jezdil v té 135i, tak jsem se ani na chvíli té síly nebál (což se přiznám, že v nové M3 jisté obavy měl), elektronika to hlídala jako vlčák a těch 225 kW jsem měl doslova pod kůží. Něco podobného podle mého umí jenom několik málo aut, Cayman je jedno z nich. Na 911 se těším, fakt. V lambu jsem se mohl spolehnout na quattro, tady se modlím, aby nepršelo :smile_anim:

Odesláno
Midloch a I.Lelák: Bylo to psáno s jistou nadsázkou, ale co se týče "hratelnosti", jízdích vlastností i motoru, tak tam je, alespoń pocitově, 135i Coupé srovnatelná s caymanem (nesrovnávám s 911, i když co se týče mrštnosti...hmmm...a oni i kluci z BMW jsou tím, kdo je ostatními stíhán). Obojí vozy jsou naprosto výborná auta a jejich opravdové srovnání (jízdní, image je bezpochyby jinde) je možné snad jen při testu, kde by byly vedle sebe...jinak má pochopitelně vždy navrch to, které jsme měli naposled :thumbsup_anim:

na 911 se těším, snad nebude tak pršet jako dneska, přeci jen bude to na jeden den (resp. vracečka další den ráno) a tak asi bude dlouhá noc... "štípat pětka drát" se bude určitě, kolega je o něco odvážnější driver než já, já jsem spíš na pohodu a plyn na zem jen když je to nutné. Tady je ale zvláštní to, že když jsem si jezdil v té 135i, tak jsem se ani na chvíli té síly nebál (což se přiznám, že v nové M3 jisté obavy měl), elektronika to hlídala jako vlčák a těch 225 kW jsem měl doslova pod kůží. Něco podobného podle mého umí jenom několik málo aut, Cayman je jedno z nich. Na 911 se těším, fakt. V lambu jsem se mohl spolehnout na quattro, tady se modlím, aby nepršelo :smile_anim:

No jestli bude ta 911 puristická zadokolka, tak tě čeká pár upocených chvil, musí se s ní opatrně a pořádně krotit, jinak tě vyhodí ze sedla, pokud člověk není 100% připraven, tak bych mimo okruh raději stabilizaci nevypínal, jinak jízda s ní bude pravděpodobně těžší zádi trochu jiná a bude více v zatáčce držet a zrychlení by mělo proběhnout také masivnějším přenosem síly na zatížená zadní kola.

Návštěvník Snow
Odesláno

4 midloch - zdar kámo, nevíš jaký model má DALI, vypadá na té fotce z katalogu jinak než Tvůj stroj. Mimochodem, jak řádíš Ty divochu ?!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...