hipgnosis Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Ahoj, nový přírustek do Premium řady Steinhart.Podlě mě hezké hodinky, i když osobně preferuji jiný design - spíše pilotky a bez chrona.Ale zpracování vypadá výtečně.Zdroj: http://www.steinhartwatches.de/en/Marine-Chronograph-bronze-premium,892.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Proc hodinky co maj v nazvu Marine maj jen 3at bejt 10 jdu do nich hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 (upraveno) Nevypadaj celkově vůbec špatně, ale ta hodinovka a minutovka je dokonalá.. Upraveno 2. září 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 (upraveno) Proc hodinky co maj v nazvu Marine maj jen 3at bejt 10 jdu do nich hnedJá si myslím, že námořník se koupe jen velmi nerad. Myslím v moři, jinak nevim. Ciwe já si ty hodinky snad koupím nebo já nevím. Ale musel bych na ten průhled dát nějakou samolepku nebo kus něčeho. Upraveno 2. září 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Ale šance ze se hodinky namocej je docela velka ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Ale šance ze se hodinky namocej je docela velka ne?Todle sou hodinky pro kapitána, ten sedí někde nahoře na posedu v suchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 (upraveno) A když se potopí loď příde o hodinky Navic bronzofky se musej vykoupat v moři ať krasně plesnivej Upraveno 2. září 2014 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Mně by asi to posunutí marine dizajnu do chrona brzy začalo vadit, ale odvážnej nápad to je. Pak taky nemám rád chrona, na kterých neběhá fteřinofka a pořád puštěný stopky mi taky nepřijdou OK. Ale na první pohled vypadaj dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 (upraveno) Pěknej kousek, perfektní spojení to marine-mořskej vzduch-bronz. Líběj se mi.Ještě platí, že kapitán má zůstat na potápějící se lodi jako poslední? Když by ho stihli evakuovat, WR nepotřebuje, jestli by šel s lodí...tak taky ne.Taky bych se ale přimlouval za těch 10 atmosfér, jeden nikdy neví. Upraveno 2. září 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 (upraveno) Výtečný nápad s posunem funkcí a poučené a důsledné provedení - ale až moc - v tom si myslím tkví trochu problém, o kterém píše Viktor. Konkrétně - zatímco sčítač na 6 je super a dokonce je tam šestka, což je skvělý, tak ten horní, je příliš poplatný rezervě chodu - a to mi nefunguje, rozhodně ne dlouhodobě. Tam by to chtělo nějaké originálnější a účelnější řešení, které by možná tak neevokovalo marine chronometer. Líbí se mi ten cifr, co vypadá fakt jako smalt. Až bude limitka s červenou 12 a s 30, bude těžké odolat. Bronz jim sedí náramně. Upraveno 3. září 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Moc pěkný, jen k tomu retro stylu mohly být trochu menší, 42 mm by bylo akorát. Můj nejmilejší kalibr 7750 v Top verzi! Hodinovou a minutovou ručku bych raději černou pro lepší čitelnost. Bohužel WR to celé zabíjí. Jako námořník vím, že i kapitán se občas namočí. (Tomu posedu říkáme můstek ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Moc pěknej retrostyl. Ta nízká WR by mi nevadila, počítám, že by u mě nanejvýš zmokly. Ale asi by mi fakt vadil ten celkovej statickej projev. Na hodinkách mám rád alespoň nějakej pohyb a mít kvůli tomu puštěný stopky by se mi nechtělo. Ten cifr je úžasnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Ale šance ze se hodinky namocej je docela velka ne?Naprosto souhlasim,ty 3 jsou dost nanic, co boure,silna vlhkost??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Hmm, tak toto sú fakt pekné hodinky. Tiež nerozumiem tým WR 3. Minimum 5 a ideál 10 by bolo super. Ktovie aké budú naživo ale na fotkách sú krásne. Steinhart - palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Celkem povedené. Jediné co mi vadí jsou ručičky. Ty nemuseli lícovat s poudrem. Modrá by byla asi lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Mne sa cim dalej viac a viac pacie klasicke - nerez puzdro a modre rucicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 (upraveno) Vymazlene do detailu ... souhlas neco na cifru by se hybat melo .... ale jinak to ma štýl :-) Upraveno 13. září 2014 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Jsou naprosto skvělé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octopus666 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Tak sem si je vcera dal k vanocum a nazivo jsou naprosto super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Dej fotky pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se