Rudykopalsson Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Ciwe kluci velký? Jak to nemá aspoň 44mm, nejsou to hodinky pro mě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tak to jsi stastnej clovek Ty Howardy budou pro me tak akorat na hrane. Kdyby byly mensi, nezlobil bych se. Ohaneli se designem 30. let a v te dobe byly 40mm hodinky jak poklici od kanalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tak to jsi stastnej clovek No ono to zas není taková výhra:-) Je tolik krásných hodinek, který jsou pro mě malý. Aspoň 42mm, kdybych mohl nosit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtxx Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Maji suprovy videa na youtubu, jen bez komentare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngryKai Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tak alespoň video Mohly by být krapet menší (45,5 mm).Hodně pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Tak nevím jestli je to novinka, pro mě ano,minimálně tady jsem je neviděl. univerzální Orient Sentinel FAC05002D0. Jelikož mi chybí nějaký levný univerzalky s modrým cifrem, asi je zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Škoda těch oranžových čísel, bez nich a s delší vteřinovkou by to bylo parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Někde uváději že to je řada Orient Sport, tak nejspíš pro odlišení tam dali čísla. Modro oranžová kombinace mi nevadí, oblekovky to nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Mne se libi. Jaka je velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Specs Orient Movement: Orient F6722 22-jewel automatic 21600 vph 41-hour power reserve Manual-wind compatible Hacking seconds Case material: Stainless steel Crystal: Mineral Caseback: Display Date window Case diameter: 40.5 mm Case thickness: 11.5 mm Lug width: 22 mm Lug-to-lug: 48.5 mm Water resistance: 50 m (164 ft) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Už je mám objednané s Massdrop.com. 102 dolarů +výpalné. Dojdou někdy koncem července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Mno, nevim zda se jedna a čerstvou modelovou radu, nicmene jsem na ne narazil nejak az ted. Nevite o nich někdo něco, nemel někdo z Vas uz moznost je osahat osobne? bila Panda verze vypada dobře, no jako všechny pandy, ale alespoň z tech fotek i detaily cifru se zdaji byt pekne propracovane https://www.watchrecon.com/detail.php?cid=3539932 anebo je tu verze tmave seda WV0011TX https://prtimes.jp/i/1477/201/origin/d1477-201-937235-0.jpg Jak jsem se zbavil bambino v2 i Mako I a zbyly mi jen limited Sun and Moony, mam pocit, ze nutne musim mit nejake další orienty, a solarni hodinky jsem nikdy nemel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 No já mám zase pocit, že mi k hodinkovemu štěstí chybí něco s panda cifrem. vypadají zajímavě. Jdu gůglit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Tak nad těma pandama uvažuji už tak měsíc taky. Jinak celá řada vypadá takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Zajimave jsou všechny, nicmene, Panda a tmave seda varianta jsou barevne nejvyvazenejsi, alespoň pro me oko. Do prdele, mam prusvih, nemel jsem ty internety vůbec otvírat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Ja na ne narazil v prodejni sekci na wus asi pred mesicem. Shanet baterkove chrona, tak tady neni moc o cem premyslet. Panda, seda a modra verze vypadaji skvele(tmave modre, ne ty prvni ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Dam si chvili pauzu od chronomagu, vyspim se párkrát, prectu par vysoce sofistikovaných radku z nejake knihy a pokud chtic porad potrva, tak asi domaci baterkovy chrona pujdou pryc, ted jenom, Vratislavia Kosmos, nebo Davosa a la speedmaster...? Ale to uz moc plánuju a zni to jako pevne rozhodnuti, a to prece rozhodnut ještě nejsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 To jsou baterky kluci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Píšou solar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se