Přejít na obsah

Apple WATCH

People

Doporučené příspěvky

no zajímavé počtení, je fakt že pokud člověk zkousne "denní" výdrž , která je známá dopředu tak si myslím že je to promyšlený kus HW...

Asi kvůli nim do Německa nepojedu, ale jakmile budou přes překupníky za rozumnou cenu a nebo v online store dostupné u nás tak je otestuji :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vidíš ještě před chvílí tam byly za 12 tis. černé 42mm a jsou fuč, to nebyla blbá cena....

449? je cenikova cena tj. Hrubym prepoctem 12135,- takze to muselo vystrelit na konci nekam podstatne vys a nebo ten co je nabizel prodelal i kalhoty :-) - prekupnicka cena je aktualne za AW Sport 17-21 tis.

Dam si ty aukce do sledovani a napisu pak finalni ceny :)

Odkaz ke komentáři

Mám namysli hodinky nejen překupníků, ale i od běžných uživatelů, kteří zjistí, že koupili špatnej model, nebo věc, která jim je nanic, špatný dárek apod. Když jdu dneska kolem prodejny Applu tak zejí skoro prázdnotou a u stolu s obdivovanými iPhony nikdo většinou nestojí. Nové telefony IP6 se prodávají v bazarech podstaně levněji než dnes stojí na prodejnách resellerů Apple a stejně je nikdo nechce.

Odkaz ke komentáři

Mám namysli hodinky nejen překupníků, ale i od běžných uživatelů, kteří zjistí, že koupili špatnej model, nebo věc, která jim je nanic, špatný dárek apod. Když jdu dneska kolem prodejny Applu tak zejí skoro prázdnotou a u stolu s obdivovanými iPhony nikdo většinou nestojí. Nové telefony IP6 se prodávají v bazarech podstaně levněji než dnes stojí na prodejnách resellerů Apple a stejně je nikdo nechce.

http://m.mobilmania.cz/apple-zvysuje-zisk-i-trzby-a-stale-prodava-ohromujici-pocet-iphonu/a-1330510/?textart=1

Ja si treba 6 nekoupil protoze je velka ale 5s jsem si koupil nejdrive u operatora - po roce KO tlacitko hlasitosti (nakonec az znalecky posudek, diky fuserstvi Britexu - vse uhradil Tmobile) a behem reklamace jsem si sel pro novy k resselerovi ...

Ja myslim ze iphony jsou na volnem trhu hlavne z dotaci a budget programu protoze neztraci cenu a jsou vysoce likvidni oproti androidum ... A nebo kdyz nejaka mamina prestreli a nestiha po mesici splacet u homecreditu

U hodinek dotace nebude takze moc lidi nebude tlacit ceny smerem dolu pod makoobchodni u zanovnich a novych kusu... Coz naopak u zabehlych hodinarskych firem je opacne a za maloobchodni cenu kupuje jen naprosta lama protoze kdekomu z ulice daji 20% na pockani takze potom je tady plna sekce prodeje kde jsou defakto nove kusy s 20 az 40% slevou oproti maloobchodu...a nejake cenikovka je jen cislo ktere se rika ze tolik stoji ale jeste nevim o nikom kdo by nakoupil za cenikovku :-D

Upraveno uživatelem jrov
Odkaz ke komentáři

... Když jdu dneska kolem prodejny Applu tak zejí skoro prázdnotou a u stolu s obdivovanými iPhony nikdo většinou nestojí. 

My máme doma od Apple 2x Macbook, 2 iPady, 2 iphony, ipod, 2x Airporty a Apple TV. Docela dost. A do těch krámů taky nechodím. Vlastně jsem tam koupil jen jednou harman/kardon repráky do práce. 

Takže mi přijde zvláštní spojovat prodejnost s tím, že tam je prázdno. A obdivovanej iPhone? Já ho neobdivuju, jen používám a vyhovuje mi. Ale chápu, že ho třeba Ty obdivuješ.. :-)

Odkaz ke komentáři

Neobdivuju, mě stačí Vertu :)

Kdysi (pár let zpátky) tam bývalo hafo lidí, pamatuju si, že jsem dlouho čekal, než jsem se dostal na řadu, teď se tam prodavači předbíhají, kdo si první vezme zákazníka a mezi tím si hrají "hry na babu". Docela mě to mrzí a hlavně to, že už není Jobs a nekope všechny každý den do zadku. OSX je super, mám doma vyjma iPhone také vše ale 1x. Přítelkyně, k její škodě šla ještě dál, na MacBook Air má nainstalovaný Windows :(

Odkaz ke komentáři

Podle mě je to jednak tím, že už mají všichni nakoupeno a znají to, takže při update se nemusej chodit dívat, jak to vypadá - a hlavně to koupí nakonec jinde..

Resseler není Apple Store , takže pokud by v Praze byl oficiální Apple Store tak tam bude plno ...

v ČR je mánie po levných náhražkách, stejně jako 90% nakupuje sračky v Supermarketech , tak 90% nakupuje "super výhodné" čínské bazmeky s androidem (popř. 2-3 roky HW staré S3 Neo a jiné reinkarnace) a nebo super lowendy WP ... a na prémiovky S5/S6/S6e, G2/G3, Xperie ...nebo 5S,6,6+ zbývá pár procent lidí a ti ještě buď přes online store a nebo od operátorů :)

a pak se baví na fórech jak rootli telefon a nahrali tam ROMku někde z warez fóra ...

Odkaz ke komentáři

..

v ČR je mánie po levných náhražkách, stejně jako 90% nakupuje sračky v Supermarketech , tak 90% nakupuje "super výhodné" čínské bazmeky s androidem (popř. 2-3 roky HW staré S3 Neo a jiné reinkarnace) a nebo super lowendy WP ... a na prémiovky S5/S6/S6e, G2/G3, Xperie ...nebo 5S,6,6+ zbývá pár procent lidí a ti ještě buď přes online store a nebo od operátorů :)

a pak se baví na fórech jak rootli telefon a nahrali tam ROMku někde z warez fóra ...

Jo.. to souhlasím, bohužel..

Odkaz ke komentáři

Resseler není Apple Store , takže pokud by v Praze byl oficiální Apple Store tak tam bude plno ...

pro mě je to blbost dávat takový peníze za škatuli se kterou se mazlilo čínský dítě někde ve sklepě...to není jídlo, jehož rezidua ti zůstávají v těle nebo mechanické hodinky, které přetrvají věky (nebo tak nějak)

krásnym vymazlenym ijfounem si můžeš za dva roky podložit skříň...ale stylově

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...