Josef01 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Když udělali první iPhone, tak stál taky totálně za prd, ale alespoň nebyl za tak šílený peníze.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Digitální hodinky - kde elektronika už vyhrála...
emef Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 (upraveno) Když udělali první iPhone, tak stál taky totálně za prd, ale alespoň nebyl za tak šílený peníze. Hlavně byl v ledasčem průlomovej. Ale chytrejch hodinek je fůra a Apple nepřišel s ničim novym. Jo, dal to do zlata. Můj skromnej názor na celej tenhle smart watch business je ten, že lidi začnou mít dost neustále se zvyšujícího počtu displejů před očima, takže se to bude spíš obracet zpátky a snažit se trávit víc času offline skutečnym životem. Plus je tady jedna neoddiskutovatelná věc. Narozdíl od telefonu se chytrý hodinky nedaj ovládat jenom jednou rukou. Takže ve chvíli, kdy neseš tašku, prostě na hodinkách nic nevyřídíš. Upraveno 30. května 2015 uživatelem emef
Hasňa Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Apple, nejen mobil, neužívám a nevyhledávám, ale první iPhone byl skutečně přelomový a změnil odvětví. To byla nápad jako blázen a to se jim nedá upřít.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 V čem byl vlastně ten první Iphone průlomovej? Nějak nemůžu na nic přijít...ale nemyslím to ve zlým, jen chci, aby mi to někdo objektivně vysvětlil.
utrejch Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 V čem byl vlastně ten první Iphone průlomovej? Nějak nemůžu na nic přijít...ale nemyslím to ve zlým, jen chci, aby mi to někdo objektivně vysvětlil.Nestaci se podivat na telefony pred nim a po nem?
Liqid Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Plus je tady jedna neoddiskutovatelná věc. Narozdíl od telefonu se chytrý hodinky nedaj ovládat jenom jednou rukou. Takže ve chvíli, kdy neseš tašku, prostě na hodinkách nic nevyřídíš. Trochu blbost ne? Hodinky mám furt na ruce, tašku hodím do stejné ruky a druhou mám volnou na obsluhu hodinek. Problém nastává, když třeba prší a v druhý ruce máš deštník, to pak ani telefon nepomůže. V tomhle se mi líbí googleglass, jestli jsem je dobře pochopil, tak stačí hlasové povely. V čem byl vlastně ten první Iphone průlomovej? Nějak nemůžu na nic přijít...ale nemyslím to ve zlým, jen chci, aby mi to někdo objektivně vysvětlil. Pohodlnost obsluhy a jednoduchost OS. Oproti předchůdcům ses obešel bez tužky. Navíc zaměření na multimedia a i na lidi mimo manažerský sektor.
M.S. Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 (upraveno) Trochu blbost ne? Hodinky mám furt na ruce, tašku hodím do stejné ruky a druhou mám volnou na obsluhu hodinek. Problém nastává, když třeba prší a v druhý ruce máš deštník, to pak ani telefon nepomůže. V tomhle se mi líbí googleglass, jestli jsem je dobře pochopil, tak stačí hlasové povely. Pohodlnost obsluhy a jednoduchost OS. Oproti předchůdcům ses obešel bez tužky. Navíc zaměření na multimedia a i na lidi mimo manažerský sektor. No, ona není potřeba žádná ruka, jak iOS u Watch tak Android Wear jsou plně ovladatelné hlasem. U Android Wear to používám a funguje to výtečně, odezva a úspěšnost zadání i lepší, než vykazovaly ty prozatím prototypové Glass. Jinak k Apple Watch: no, jak říkám, chytré hodinky podle mě mají své místo na slunci, srovnání s pravými hodinkami není možné, jako časoměřič to samozřejmě tenhle kus technologie prohrává, ale spousta dalších funkcí není vůbec k zahození a to vlastně celý tenhle koncept posouvá do docela jiné kategorie- je to prostě kousek telefonu, jeho prodloužení, co našlo místo na ruce. Soupeř pro pravé hodinky to není. Možná, že časem to u někoho hodinky nahradí, ale bude to dozajista u těch, kde to není žádná škoda. Studnice Švýcarům rozhodně nevysychá... OK, takže tyhle věci jsou z povahy věci spotřební elektronika a to je jedna z věcí, co mi na Apple Watch vadí-1. jako spotřební elektronika dost selhává tou výdrží, stejně tak konkurence má OLED displeje, což je docela jiná liga zobrazovače (a na slunci to sakra poznáte), místo toho to má ambiciózní cenu a tak se trochu staví do role luxusního kousku, ale...2. Na luxusní "hodinky" je to prostě "šitařina", jakýkoliv nadšenec do hodinek či alespoň někdo, kdo přišel někdy do kontaktu s dobře odvedenou hodinařinou, to na nich okamžitě vidí. Nemluvě o tom, že z povahy věci budou do roka zase obsolentní, naprosto bezcenné, zlato nezlato. Upraveno 31. května 2015 uživatelem M.S.
Josef01 Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Add 2) Tak Applu tím nejde vůbec o to ukojit hlad uživatelů po kvalitních hodinkách (bezproblémů by koupil prakticky jakoukoli hodinářskou firmu na světě), ale potřebuje uživatelům nabízet produkty s nejvyšší marží na světě a vydělat co největší peníze, což nebylo u Jobse na prvním místě, ale teď zcela jednoznačně je.
M.S. Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Add 2) Tak Applu tím nejde vůbec o to ukojit hlad uživatelů po kvalitních hodinkách (bezproblémů by koupil prakticky jakoukoli hodinářskou firmu na světě), ale potřebuje uživatelům nabízet produkty s nejvyšší marží na světě a vydělat co největší peníze, což nebylo u Jobse na prvním místě, ale teď zcela jednoznačně je. No a to je ono. :-) Představa být akcionářem Applu mi cizí není, zákazníkem (obzvlášť na tenhle kousek) nikdy. V poslední době se hned vícero zákazníků Applu v mém okolí ke své dříve milované firmě otočilo zády (pro problémy s kvalitou), takže ono to možná i s tím růstem marží a zisku nebude úplně udržitelné.
jrov Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Tak rychlý update po včerejší WWDC 2015 watchOS 2.0- umožnuje běh aplikací na hodinkách- komplikace jsou nyní otevřené pro vývojáře- umí přehrát video- nové motivy pro zobrazení času + možnost si z fotky udělat svůj motiv- atd... ofi vydání 9/2015 - beta 6/2015
Radek124 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 No a aby to ten "watchOS 2.x" utáhlo plnohovnotně a se všema klíčovýma fíčurama (např. kamera pro videohovory - pro patologické vzpomínkové optimisty připomínám první iPad, který ji taky neměl), bude pochopitelně potřeba upgradovat na Apple Watch 2, které už se rýsují a na trh přijdou po novém roce...
jrov Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Ja bych to tak nehanil , ios 9 taky vymacka z A5 posledni kapky vykonu a to je hw z roku 2011. aW 2 = Facetime kamera a vetsi volnost na wifi bez nutnosti mit wifi prihlasovaci udaje ulozene v iphone, ale to asi bude umet i Watch OS 2 A applu ke cti budiz ze pripravi novy iOS i na defakto vykopavku typu iP 4s a jeste to na ni optimalizuje
Radek124 Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 To vůbec není "hanění", naopak celou dobu optimisticky doufám že 3-4. generace už bude konečně použitelná jak softwarem tak hardwarem - a každá další verze hardware nás k té "nirváně" přibližuje. Optimalizovat a cachovat se dá při dostatku zdrojů ledacos - akorát je mi líto těch co se teď nechají nachytat a už za pár měsíců je bude žrát že trpí na starém a překonaném železe. Pro letošek jsem radši "investoval" do PAM...
Radek124 Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Tohle mě dnes pobavilo: Pásek k Apple Watch má hodnotu 50 Kč, Apple ho prodává za 1 200...Kdyby tak jen pisálci tušili, jaký vývar bývá na (výrobně ještě jednodušších) značkových gumákách k hodinkám pro nás echt chronomagory
wave ceptor Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 tak,tak. o tom to je lacino vyrobit draho prodat......a pokud jsou zájemci je vše ok
kubson Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Dovolil jsem si sepsat osobní zkušenost a názor? http://blog.chronoshop.cz/?p=1969
Frostie Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Dovolil jsem si sepsat osobní zkušenost a názor? http://blog.chronoshop.cz/?p=1969Ono uz je strasne tenky led psat o tom zarizeni jako o hodinkach, coz rozhodne nejsou. To uz by pak hodinky mohl byt kdektery dotykac nebo tablet, tam si takovouhle tapetu take muzu nastavit, klidne i od VC nebo Rolexu, nicmene tim nedosahnu toho, ze se muj tablet stane mechanickym chronometrem... Navic, k serioznejsimu zarazeni daneho produktu chybi to, aby baterie vydrzela alespon rok, coz samozrejme ona neni schopna dat. Bud jsem jina generace, mam jine hodnoty nebo nejsem internet geek, ale za mne by bylo vyhozenych i 4,99 ?
jrov Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 http://www.letemsvetemapplem.eu/2015/06/23/apple-watch-maju-zly-vplyv-na-predaje-svajciarskych-hodiniek/ Je to sice takovy bulvar o apple ale vetsinou pretiskuji jine presnejsi zdroje ... Kazdopadne pry svycarska federace hodinarskeho prumyslu uvadi ze letosni rok je nejhorsi od roku 2009 a ma navaznost na uvedeni AW na trh duben/kveten porpad o 9% ... Tak babo rad ... Jak to bude dal ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se