Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Hele Straspole, napiš nám pak taky,až si šlápneš na ten svůj nástroj, co tě živí. :-) Ne, že bych ti to přál, ale vypadá to, že to musí být přirozené pokračování. :-)

Jo, to by byla jiná rána, pánové, naštěstí je trochu moc veliký. Tolik nohy nezvedám, ale už jsem o něj párkrát zakopnul a pokaždé jsem se dost orosil hrůzou. Naštěstí je opravdu fortelně postavený a nic se mu nestalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se celkem osvědčilo, když mi něco malýho hodinkovýho upadne , tak vzít něco velmi podobného a upustit to na stejným místě a pečlivě sledovat , původní hledanej kousek bývá velmi často nedaleko ....

To bych neměl odvahu zkoušet, akorát bych místo jednoho dílu hledal dva :D
Odkaz ke komentáři

To mě sestra před 2 lety rozkopla krabici s hodinkama, tak jsem měl taky infarkt, pak se narodil prcek a už to raději v obyváku moc nevytahuju, protože jsem nestíhal brát kusy hodinek, nářadí a kdo ví co z ruk.

Jinak k tématu - klasika futra a nejhorší úraz zažily kdysi moje digitálky, když jsem  skamarádem v opilosti šel čúrat a hodil nás oba ze schodů. Já si to už nepamatoval, vykládali mi to jen kamarádi, když jsem se divil, od čeho mám odřenou ruku a hodinky.

Odkaz ke komentáři

Když jsem stavěl modely, po podobné zkušenosti jsem pochopil, že malé součástky se v pinzetě nosit nedají. Vždycky to někam odcvrnklo.

Přesně tak - modeláři vědí, že pinzeta může být pěkná mrcha. Máti kdysi koupila takový malý ruční vysavač. Žádná elektrika - prostě se s tou věcí - vypadá to jak větší mýdlo s kartáčem na spodní straně - jezdí po koberci a všechno, co v tom koberci bylo, se vymete dovnitř, kupodovu nijak nepoškodí a pak stačí jen obsah vysypat a přebrat. Takhle už jsem zachránil desítky dílů na modely, včetně těch nejmenších fotoleptů. Ručky to musí zvládnout levou zadní.

Odkaz ke komentáři

Zabudol som pri vymene baterky u accutronu ze tam je aj magnet, tak sa mi malinkata skrutka on prilepila a ked som ju pacil prec tak mi nedoslo ze odleti do... No prec. Ebay nakoniec zachranil situaciu, aj zena sa tesila lebo som chvilu upratoval hladajuc ju.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...