Wanderer Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Hele Straspole, napiš nám pak taky,až si šlápneš na ten svůj nástroj, co tě živí. :-) Ne, že bych ti to přál, ale vypadá to, že to musí být přirozené pokračování. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Hele Straspole, napiš nám pak taky,až si šlápneš na ten svůj nástroj, co tě živí. :-) Ne, že bych ti to přál, ale vypadá to, že to musí být přirozené pokračování. :-)Jo, to by byla jiná rána, pánové, naštěstí je trochu moc veliký. Tolik nohy nezvedám, ale už jsem o něj párkrát zakopnul a pokaždé jsem se dost orosil hrůzou. Naštěstí je opravdu fortelně postavený a nic se mu nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Já věřím, že to jsou ojedinělé situace, bravurně popsané, jinak si nedovedu představit třeba nástup na pódium :)neprchají kolegové, když se zvedáš ze židle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Kdepak, já jsem jinak strašně šikovný a na podiu vystupuji naprosto profesionálně až graciezně, jak se na nás přescenty sluší a patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Právě jsem ztratil bílou vteřinovku- to je v řiti, nesu ji v pinzetě, a najednou je pinzeta prázdná, vteřinovka nikde. Půl hodiny leziú po kolenou s nosem u země- nikde nic, našel jsem stejnou oranžovou, ale ta bílá nikde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Zkus to hledat magnetem - výborná zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Takhle podobně jsem na chlupatém koberci ztratil stěžejku. Nepomohl ani magnet. Dodnes jsem ji nenašel. Možná už je dávno vyhozena s obsahem vysavače. A možná také ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Možná tu stěžejku někdy "najdeš" v noze.Ne,že bych Ti to přál,ale vždy to přijde v ten nejnevhodnější okamžik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Jo, pořád to tak trochu očekávám. Ale jak utíkají měsíce, tak je to čím dál méně pravděpodobné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Já mám po podlaze určitě minimálně půlku hodinek. A vždy, když mu něco upadne a usilovně to hledám, tak najdu nějakou jinou součástku, kterou jsem už dávno oplakal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Mě se celkem osvědčilo, když mi něco malýho hodinkovýho upadne , tak vzít něco velmi podobného a upustit to na stejným místě a pečlivě sledovat , původní hledanej kousek bývá velmi často nedaleko .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Kamarád hledal myslím zrovna vteřinovku na stole u počítače a pak pořád nadával proč mu nejde jedna klávesa.Samo vteřinovka byla pod klávesou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Když jsem stavěl modely, po podobné zkušenosti jsem pochopil, že malé součástky se v pinzetě nosit nedají. Vždycky to někam odcvrnklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Mě se celkem osvědčilo, když mi něco malýho hodinkovýho upadne , tak vzít něco velmi podobného a upustit to na stejným místě a pečlivě sledovat , původní hledanej kousek bývá velmi často nedaleko ....To bych neměl odvahu zkoušet, akorát bych místo jednoho dílu hledal dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 To mě sestra před 2 lety rozkopla krabici s hodinkama, tak jsem měl taky infarkt, pak se narodil prcek a už to raději v obyváku moc nevytahuju, protože jsem nestíhal brát kusy hodinek, nářadí a kdo ví co z ruk. Jinak k tématu - klasika futra a nejhorší úraz zažily kdysi moje digitálky, když jsem skamarádem v opilosti šel čúrat a hodil nás oba ze schodů. Já si to už nepamatoval, vykládali mi to jen kamarádi, když jsem se divil, od čeho mám odřenou ruku a hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Když jsem stavěl modely, po podobné zkušenosti jsem pochopil, že malé součástky se v pinzetě nosit nedají. Vždycky to někam odcvrnklo.Přesně tak - modeláři vědí, že pinzeta může být pěkná mrcha. Máti kdysi koupila takový malý ruční vysavač. Žádná elektrika - prostě se s tou věcí - vypadá to jak větší mýdlo s kartáčem na spodní straně - jezdí po koberci a všechno, co v tom koberci bylo, se vymete dovnitř, kupodovu nijak nepoškodí a pak stačí jen obsah vysypat a přebrat. Takhle už jsem zachránil desítky dílů na modely, včetně těch nejmenších fotoleptů. Ručky to musí zvládnout levou zadní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Zapomněl jsem poděkovat za ten tip s magnetem- zafungovalo to náramně a vteřinovka už krásně běhá v novém PRIMa přírůstku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Zabudol som pri vymene baterky u accutronu ze tam je aj magnet, tak sa mi malinkata skrutka on prilepila a ked som ju pacil prec tak mi nedoslo ze odleti do... No prec. Ebay nakoniec zachranil situaciu, aj zena sa tesila lebo som chvilu upratoval hladajuc ju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Kamarád s olšovýma rukama a jeho pár měsíců stará Seika vs. dlažba v koupelně.... Na kolik tak může přijít výměna hardlexu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 viděl bych to tak kolem pětikila, jak kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se