Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Na mne asi jen tak nekdo nema - luneta o kamenna futra na vezi v La Sagrada Familia a po letech spona o plechovy sud - plovak na pontonu pred vltavskou saunou, kde hipsteri nasvitili chodnicek reflektorem ve vysi oci, ale na konci uz nedali zabradli. Poznaceny jsem od te doby taky, nalonec jsem byl rad, ze z tech sracek v rece nebyl tetanus, pac v te tme krev nebyla videt a v soku bolest citit, tak si pan sel zaplavat :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mi se podarilo kdysi jeste na skole rozbit sklicko u primek. Mel jsem jeansovou kosili a na zapinani rukavu byl takovej ten velkej cvok. Ten se mi usadil na sklicku jak hodinky vjely pod manzetu. Pak mi stacilo jen jit kolem lavice a nepatrne tuknout do ni rukou. Nebyla to zadna velka sila, ale trefil jsem primo knoflik a ten rozbil sklicko. A trosku to ohnulo minutovku. Sikovny hodinar to ale dokazal vyresit.

Odkaz ke komentáři

Na čem to máš? Asi ti ušiju nějaký ochranný kožený futrál na ruku  :whistling:

Na Orientech s kalendářem. Jsou o fous větší než většina hodinek co jsem nosil, a je to trochu znát. Nikdy bych neřekl, v jak strašně těsné blízkosti  chodím kolem futer, stolů, zdí, zaparkovaných aut a různých zábradlí...

Odkaz ke komentáři

Mé hodinky se potkaly se třemi zásadními úrazy. A ani jednou jsem u toho nebyl. Vezmu to chronologicky.

1. Timex expedition Ana-digi (v patnácti moje první "lepší" hodinky).

Jednoho dne ráno jsem se probudil po bujaré noci a na přes celé sklo se linula obří rýha a byl vyštípnutý i kus toho skla. Nosil jsem je v tomto stavu na turistiku a další podobné akce, což se jim stalo osudné, neboť jsem se po jedné z dalších bujarých nocí probudil a hodinky už jsem neměl vůbec. Prostě zmizely (pochybuju, že by je někdo v tomto stavu kradl)

2. Archimede Pilot (moje první automaty)

Po klausovské amnestii jsem se noci opustil prostory pražské Akropole a vydal jsem se cestou na ranní metro přes žižkov. Naposled si pamatuji, že jsem se dal do řeči se dvěma právě propuštěnými mladíky a jejich přítelkyní. Další co vím je, jak edím v čekárně nemocnice Na františku s bolestí a sešitou bradou, bez peněz, telefonu a samozřejmě hodinek, ze kterých mi v kapse zbyla akorát stěžejka.

3. Atlantic Mariner chronograph (někdo mi dlužil pár peněz a nabídl mi za to tento celkem pohledný kousek)

Přišel jsem po volejbale domu, v koupelně jsem si odložil telefon a hodinky na pračku a šel se sprchovat. Tyto věci jsem tam nechal a šel jsem večeřet a válet se u televize. Po asi 3 hodinách slyším krátce po sobě dvě nehezké rány. Ano, mezitím dala přítelkyně prádlo do pračky a při procesu ždímání se oboje poroučelo směrem k dlažbě...

Má ještě cenu do těchto věcí investovat?

Samozřejmě, jinak bych tu nebyl :)

Odkaz ke komentáři

Mé hodinky se potkaly se třemi zásadními úrazy. A ani jednou jsem u toho nebyl. Vezmu to chronologicky.

1. Timex expedition Ana-digi (v patnácti moje první "lepší" hodinky).

Jednoho dne ráno jsem se probudil po bujaré noci a na přes celé sklo se linula obří rýha a byl vyštípnutý i kus toho skla. Nosil jsem je v tomto stavu na turistiku a další podobné akce, což se jim stalo osudné, neboť jsem se po jedné z dalších bujarých nocí probudil a hodinky už jsem neměl vůbec. Prostě zmizely (pochybuju, že by je někdo v tomto stavu kradl)

2. Archimede Pilot (moje první automaty)

Po klausovské amnestii jsem se noci opustil prostory pražské Akropole a vydal jsem se cestou na ranní metro přes žižkov. Naposled si pamatuji, že jsem se dal do řeči se dvěma právě propuštěnými mladíky a jejich přítelkyní. Další co vím je, jak edím v čekárně nemocnice Na františku s bolestí a sešitou bradou, bez peněz, telefonu a samozřejmě hodinek, ze kterých mi v kapse zbyla akorát stěžejka.

3. Atlantic Mariner chronograph (někdo mi dlužil pár peněz a nabídl mi za to tento celkem pohledný kousek)

Přišel jsem po volejbale domu, v koupelně jsem si odložil telefon a hodinky na pračku a šel se sprchovat. Tyto věci jsem tam nechal a šel jsem večeřet a válet se u televize. Po asi 3 hodinách slyším krátce po sobě dvě nehezké rány. Ano, mezitím dala přítelkyně prádlo do pračky a při procesu ždímání se oboje poroučelo směrem k dlažbě...

Má ještě cenu do těchto věcí investovat?

Samozřejmě, jinak bych tu nebyl :)

Pokud ti přítelkyně pořád ještě pere, tak bych do ní zkusil ještě trochu zainvestovat. Na utracení je brzy...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ahojte, tak mi včera na párty odešla stěžejka na skx009. Zrovna v obležení samých Guess, Armani, storm atd...docela nepříjemnej pocit :D  Ani jsem si nevšiml, že jsem bez hodinek, dokud se nenašly na zemi.

No, ale co teď? Mám koupit celej novej tah nebo stačí, když někde seženu stěžejku a ten rozšířenej díl tahu? Popř. kde.

post-40759-0-33231400-1464517928_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To nevím. Ale napadá mě, že pokud jsi ztratil i tu koncovku, problém nemusí být jen ve stěžejce. Ohnutá stěžejka se prostě vyhákne (ohnutím se vlastně zkrátí a nedrží v dírkách pouzdra). Hodinky pak sice spadnou z ruky, ale tah zůstane komplet. Tedy nevím, co se mohlo stát, pokud povolila stěžejka i koncovka.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...