Přejít na obsah

Pěkný pilotky

Doporučené příspěvky

Zkus se taky mrknout na Alpina Startimer Pilot, ale ve verzi "Sunstar". Ty jsem si před pár dny vybral já a v DE se dají pořídit hodně pod zmiňovaných 1000 ?. Případně lepší a o trochu dražší varianta "Pilot manufacture small date automatic" také v provedení "sunstar"

http://www.alpina-watches.com/collection-startimer/small-date-automatic--76.aspx?f=4&me=130#.VCmIAPl_uYw

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždycky mne šokuje, jak může tak protřelý chronomág vybírat mezi značkama z tak rozdílných konců spektra, jako  IWC a Alpina :D :D Proč pak nezařadit do výběru i Dachstein, Kastinger, Dynafit ......

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Cigi to umi vzdy pekne rozpalit:).

Odkaz ke komentáři

Hele, Alpina lyžáky, to byl pojem :D :D

Ale financ - hele,  mrkni na modely :

Startimer - fakt pro startéry v našem hoby. Pilot automatic - ta nejkulatější nula desítky a nej plavající datumka, co znám. Pilot big chronograph big date big quartz :D :D :D to musíš mít ve verzi black. Pilot clasic s indexy z růžového zlata - povinnost !!!! :D. Pilot heritage chrono - retro sázka na jistotu s praktickým automatem. Pilot manufacture worldtimer - hodiny a minuty pod datumovým dialem v poho vodhadneš. Vkusné a honosné typicky pilotní lesklé anthracith sunray ciferníky. Regulátor - tady bez komentáře, ty jsou fakt dobrý, filozoficky postrádám vteřinovku, ale to není vada. 

... no a pak si kup ty schaffky....

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Mark XI je ikona, Mark XII je legenda, Mark XV je přijatelný downgrade, Mark XVI je hanebnej downgrade, Mark XVII už je ani nehodnotim. Na mark XVIII se ani netěšim .......

Když nový IWC, tak BP, nebo dělali moc povedený retro model,  prověřil bych GO, někdo tu prodával hezký Wempe.

Cigi, nebyl bych na Mark XVI tak přísný. Samozřejmě, nemají in-house (nebo tak napůl...) a ano, jsou trochu jinde, než jejich prapůvodní předloha. Ale tak je to skoro se vším (My staromilci a konzervy v současné nabídce většiny hodinářských firem nemáme moc z čeho vybírat). Myslím, že Mark XVI jsou poslední dobrý pilotky od IWC a prakticky nejlepší hodinky pilotního stylu, co jsou v současnosti k sehnání.

Odkaz ke komentáři

A co nějaký Stowy?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Za me take Stowa.

Odkaz ke komentáři

Vždycky mne šokuje, jak může tak protřelý chronomág vybírat mezi značkama z tak rozdílných konců spektra, jako  IWC a Alpina :D :D Proč pak nezařadit do výběru i Dachstein, Kastinger, Dynafit ......

Zacituju chonokolegu Romana l., se trošku nudím. 

Tvl, ty uz jsi mel na pazoure vsechno krome staromestskyho orloje. Vod cinsky armidy az po HH. Ten tvuj prim zachvat je to samy, jako kdyz borec, co prefik vsechny baby, se podiva v baru na toaletarku u hajzlu a rekne si:"hmmm, hrbatou jsem jeste nemel."

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75118-spor-mpm-quality-versus-elton-hodinárská/?p=1221518

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...