cigi Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 (upraveno) Tak sice nejsem financ, ale za to jsem si to pěkně uřídil Jsou to vesměs parádní hodinky, ale mně z nich vynikaj - GO - Mark XII- Santos Upraveno 9. října 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smazany profil 001 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Ted jsem jeste narazil na Union Glashütte Belisar Pilot. Myslel jsem ze me pilotky minuly ale asi taky casem nejake poridim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Z toho co tu nebylo z pilotek tak ještě: Ale ty jsou hodně mimo cokoliv standartního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Ty Unionky jsou hezky... i na tahu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 (upraveno) Ted jsem jeste narazil na Union Glashütte Belisar Pilot. Myslel jsem ze me pilotky minuly ale asi taky casem nejake poridimTy jsou pěkný, škoda tý datumovky.Z běžný produkce si asi nevyberu, buď to má mouchy, nebo je to předražená ETA. Začínám přemýšlet nad pilotní limitkou, udělat si hodinky po svým. Myšlenka věnovat pilotky ČSL letcům v Británii tu už proběhla, dokázal bych si to představit na hodinkách. Vzít modrou leteckou uniformu a její hlavní prvky dostat na hodinky. Logo RAF, domovenku CZECHOSLOVAKIA, na dýnko třeba logo nějaký peruťě. Upraveno 11. října 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Tahle limitka by se me take líbila, 310 byla první česká peruť v RAF No a muj děda v ni byl, takže jsem lehce nekritické..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Ty jsou pěkný, škoda tý datumovky.Z běžný produkce si asi nevyberu, buď to má mouchy, nebo je to předražená ETA. Začínám přemýšlet nad pilotní limitkou, udělat si hodinky po svým. Myšlenka věnovat pilotky ČSL letcům v Británii tu už proběhla, dokázal bych si to představit na hodinkách. Vzít modrou leteckou uniformu a její hlavní prvky dostat na hodinky. Logo RAF, domovenku CZECHOSLOVAKIA, na dýnko třeba logo nějaký peruťě. 316-472-thickbox.jpg 310-465-thickbox.jpg 305-460-thickbox.jpgTož nahoď nějakou představu /průměr,datum, a tak./ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Mě by se líbil průměr 40mm, něco v rozpětí 39-42 by mi taky nevadilo. Datum jednoduchý na trojce, v barvě ciferníku. Ciferník si umím představit krásně modrý se sunburstem, s bílou lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Tak už jen potom zbývá od koho pouzdro a jaký strojek?Nápad je to pěkný,jenom najít firmu která to bude ochotná udělat za nějaké rozumné prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Pouzdro by se mi libilo z Mark xvi, dovnitr Etu a vlizt se do dvaceti.Nabizi se tady Davosa, model Military ma slusny pouzdro 42mm. Steinhart nechci, Archimede ma malou wr, pekny pilotni pouzdro ma Kemmner. Ale asi je blbost mit na pilotkach venovanych csl letcum z druhy svetovy valky napis made in Germany. Aj ta Alpina by asi sla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 (upraveno) Já si vzpomínám, že se tu vymýšlely limitky s pouzdrem od Zeno a Davosa.Co Hamilton stylu Khaki Field, Pionner?Seká jich mraky, cena by nemusela být závratná. Jen lumi by mohli zlepšit.edit: Ještě mě napadá echt GBR Christopher Ward. Upraveno 12. října 2014 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Přidávám pro představu nic moc fotku pilotek Christophera Warda.Zleva C5-38mm, C10-42mm, C8-44mmStrojky Sellita SW200-1, safír, 5 atm.Jo a taky jsme asi mimo téma tohoto vlákna...zdroj: http://www.christopherwardforum.com/viewtopic.php?f=1&t=15162 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 ... me se proste libeji stowa flieger chrono ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Nevim co to je, nahodou jsem na to narazil a je to docela pekne.http://store.torsten-nagengast.de/showroom/5/tnt-hunter1-strong-limited-mechanism-laco-1944?c=5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 To je TNT, Torsten docela umí, dělal jednu limitku na WUS a tyhle se mi líbí. Strojek se mi líbí o něco míň, jsou to nějaký starý zapomenutý mašinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 (upraveno) Financ - mrkej, ty TNT jsou ukázkový britský pilotky !! Mně se stowa fliegerchrono taky prostě líběj, ale cpát na to insýgnie RAF mi přijde doslova volaaké zmättené I když k limitování se více, než hodí. Pánové, víte někdo, co je to zač, tem Christopher Ward ?? Nějaký investoři ze city, co se nuděj? Dělali takové spíše rozpačité, či neurovnané pilotky ( viz výše), ale nejčko mají na webu už i mnohem vyspělejší kousky, , a jak jsem se dočetl patří jim "motorárna", co dodává např. mestersinger pětidenní strojek na zakázku ..... Nepatří jim i sellita ? Upraveno 12. října 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Financ - mrkej, ty TNT jsou ukázkový britský pilotky !! Mně se stowa fliegerchrono taky prostě líběj, ale cpát na to insýgnie RAF mi přijde doslova volaaké zmättené I když k limitování se více, než hodí. Pánové, víte někdo, co je to zač, tem Christopher Ward ?? Nějaký investoři ze city, co se nuděj? Dělali takové spíše rozpačité, či neurovnané pilotky ( viz výše), ale nejčko mají na webu už i mnohem vyspělejší kousky, , a jak jsem se dočetl patří jim "motorárna", co dodává např. mestersinger pětidenní strojek na zakázku ..... Nepatří jim i sellita ?Cigi, uz to nehul. Tnt maj v sobe strojek Laco. Precti si to povidani na webu vyrobce az do konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 ... me se proste libeji stowa flieger chrono ... jsou moc krásný, ale štve mě chybějící vteřinovka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 jsou moc krásný, ale štve mě chybějící vteřinovka.... Líběj se ti, ale štve tě jejich nejtypičtější znak ? Dobře bezvýchodný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tara Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Pánové a že tu nikdo nezmínil některé Fortisy- mají blízko k vesmíru a jejich pilotky nejsou špatné- co proti nim máte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se