M-72 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Ahoj kluci, je tato přezka na hodinkách OK? Trochu mě to zajímá a nerad bych udělal nějakou botu díky moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Exiztence Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 (upraveno) To je stará spona tak z 60-70? Někdo mě určitě opraví. Jestli jsou z 2014 tak by na tom řemenu měla být překlápěčka. Upraveno 29. září 2014 uživatelem Exiztence
redd Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Podle me by mely 3570.50.00 byt na tahu (podle karty). Pokud na kuzi a z roku 2014, tak by tam mela byt preklapecka.
M-72 Odesláno 29. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2014 (upraveno) No je to zajímavé, na prodej jsou tyto dva měsíce staré moony s touto sponou...(asi si prodávající tah nechal, to by tak nevadilo, ale aby to nebyla nějaká habaďůra ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. září 2014 uživatelem M-72
redd Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Treba prodal tah zvlast. Jinak mi hodinky prijdou OK. Zeptal bych se na to prodejce.
M-72 Odesláno 29. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Prodejce je z Německa, pouze uvedl, že tah prostě k prodeji neni. Cena 2100E, za vše se mi zdála OK... ale říkám si, raději se ještě optej
baza Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 (upraveno) Podle referenčního čísla tam má být tah. Na moonech s koženým řemínkem by měla být překlápěčka. Já měl omega sponu kdysi na Omega DeVille, vypadala takhle: Upraveno 29. září 2014 uživatelem baza
sery.vlk Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 K překlápěčce patří taky jiná délka řemínku, ten "ke sponě" je o pár cm delší (cca o délku spony).
M-72 Odesláno 29. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Já je asi vezmu, hodinky se mi liběj a pásek pak pořeším...... (Hanharty jsem vzdal )
redd Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 (upraveno) Při současném kurzu mi 2100 E za moonwatche bez tahu nepřijde jako nějaké terno... Pokud by k tomu alespoň byla originál překlápečka, která stojí nová šestku, tak asi OK. Upraveno 29. září 2014 uživatelem redd
Sphinxx Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Jestli můžu k ceně, tak mám podobný názor, jako redd , tedy že to není žádná sláva bez překlápěčky a bez tahu ... na druhou stranu, pokud Ti to vyloženě nevadí, tak ta trnovka nakonec taky nevypadá zle, ale ta cena nevim, nevim.
M-72 Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Jestli můžu k ceně, tak mám podobný názor, jako redd , tedy že to není žádná sláva bez překlápěčky a bez tahu ... na druhou stranu, pokud Ti to vyloženě nevadí, tak ta trnovka nakonec taky nevypadá zle, ale ta cena nevim, nevim. Sakra sakra, mně se to zdálo výhodné, jak se tu mluví o zdražení moonwatchů. Rychle to přehodnotím, teda :-)
sery.vlk Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Jestli můžu k ceně, tak mám podobný názor, jako redd , tedy že to není žádná sláva bez překlápěčky a bez tahu ... na druhou stranu, pokud Ti to vyloženě nevadí, tak ta trnovka nakonec taky nevypadá zle, ale ta cena nevim, nevim. Plus origo řemení bude ještě dražší než ta překlápěčka, bych si tipnul. Od RIOSe gator za 3,5 k.
malda Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Pokud dobře vidím na prvním obrázku v zakládajícím příspěvku, tak sériové číslo vyryté na hodinkách odpovídá záruční kartě. Hodinky by měly být OK, jen s vyměněným řemenem, protože to jsou prokazatelně hodinky ref. 3570.50.00. Ale... Když na Chronu 24 mají nové na tahu 2500 EUR. Pokud bys chtěl aligátora, seženeš na ebayi origo překlápěcí sponu omega s RIOS aligátorem do 300 EUR.Já bych do těch hodinek nešel.
baza Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Přesně jak říká malda.Já navíc u moonů beru tah jako "základní" variantu.
malda Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Takhle jsem dilema, jestli moony na tahu nebo na řemenu, vyřešil já. Koupím je na tahu a tohle budu mít jako alternativu. Ať žije ebay:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2014 uživatelem malda
M-72 Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Takhle jsem dilema, jestli moony na tahu nebo na řemenu, vyřešil já. Koupím je na tahu a tohle budu mít jako alternativu. Ať žije ebay:) Dobrá volba, určitě. Hledal jsem moony na chrono 24 za 2500 Euro, není to tak jednoduché je za tu cenu koupit....samozřejmě mám na mysli nové. Poté, co jsem viděl tuto fotku, tak dávám prioritu strapu .... na strap od Riosu jsem přezul takové otloukánky Junkers a neznám pohodlnější nošení hodinek :-) Ještě oslovím prodejce těch zánovních moonů na kůži a nabídnu asi dvojku ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Co třeba tyhle? http://www.chrono24.cz/omega/speedmaster-professional-moon-watch--id2299116.htm?dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list&query=omega+3570&sortorder=1&maxAgeInDays=0&watchTypes=U&usedOrNew=new&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Italové mají ceny omeg bezkonkurenčně nejlevnější a poštovné taky ujde. Já chci ty s měsíčními fázemi (ref. 3576), a těch tam mají několik za cenu kolem 3.100 EUR. Pochopitelně nových. Použité jsou tam jen o pár eur levnější, případně dokonce dražší. U 3570 je to obdobně i tady na fóru. Nedávno se jedny jeté bez krabice a dokladů prodaly za nějakých 55.000. Nechápu... Pokud píšeš o nabídce těch, co jsi sem dal v zakládajících příspěvcích, tak i za 2000 Eur jsou podle mě drahé. Za těch dva a půl máš nové a za stejnou cenu na tahu nebo kůži, obojí v hodnotě kolem 17.000. Mně se moony na strapu nelíbí, ale to je pochopitelně můj subjektivní názor...
M-72 Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Díky za link. 2000x28,2=56400kč2610x28,2=73602kč tj. 17200kč rozdíl, když bych koupil ty 2-3 měsíce staré jen s trnovkou na kůži... No a ono ještě není jisté, jestli skutečně za tu cenu jsou, musí se tam nejprve napsat.
malda Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Já bych do nich nešel, ale tvou kalkulaci chápu. Tak držím palce!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se