tombas Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2014 reborn, už nic nehledej, nebo se z toho zblázním. lucid: i jiné hodinky než Samuraje jsou pěkné s bílým ciferníkem, třeba Knight mi přijde lépe vyvážený:
tombas Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Tak hotovo! Objednány SNZE87K1 z chronograph.com, tak uvidíme jestli dorazí, nebo to odepíšu do ztráty .
DavidLC Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Držím palce, berou mě taky, těším se na fotky, korunka na 4ce je super
tombas Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Dostalo mě to pouzdro, perfektně tvarované, ochrana korunky, korunka na čtyřce, zdobení korunky a okraje lunety, sice na lunetě nemusela být růžice, ale normální čísla, ale to nevadí. Těším se jak malý kluk .
reborn Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Budu se modlit, at dorazi v poradku. Ještě přihoď půst, ať je to sichr...
Chumpus Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Neměj obavy, chronograph.com je v pohodě...
lub Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 lucid: i jiné hodinky než Samuraje jsou pěkné s bílým ciferníkem, třeba Knight mi přijde lépe vyvážený:nj, bílé knighty jsem tehdy sháněl - pozdě. jsou nádherný. nakonec jsem horkotěžko sehnal černé. škoda, že zrovna povedené modely seiko přestalo vyrábět, ale to už se tu řešilo mnohokrát..
ggrand Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Za sebe můžu říct, že bílé Stargejty jsou snad i pěknější než s černým ciferníkem. Oboje mám zrovna doma a ten ciferník je povedený.
tombas Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Pokud to nebude místním moderátorům vadit, nechal bych tohle vlákno otevřené pro další diskusi ohledně hodinek Seiko s bílým nebo světlým ciferníkem, vítány jsou i další tipy a návrhy nebo nové modely, případně porovnání se staršími.Třeba to pomůže nějakému dalšímu nerozhodnému chronopacientovi .
tombas Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Tak hodinky jsou na cestě. Dostal jsem sken podacího lístku - jde to Singapurskou poštou, takže asi přes naši Českou poštu. Naštěstí letecky a ne lodí, to bych se do vánoc asi nedočkal .
Napoleon Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 bílej cifernik je hlavně lepší, když sklíčko nemá antireflex. černý cifr bez AR je jak zrcadlo.
Návštěvník eloga Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 bílej cifernik je hlavně lepší, když sklíčko nemá antireflex. černý cifr bez AR je jak zrcadlo.to souhlasí, s tím černým.**
tombas Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Přátelé, dnes mi po dvaceti dnech od objednání dorazily nová Seika SNZE87K1 z obchodu www.chronograph.comBohužel ne vše dopadlo tak, jak bych si přál... mám smíšené pocity, asi jako když se vám tchyně zabije ve vašem novém autě. Ale postupně.Hodinky, které jsem objednával a které byly zobrazeny na stránkách chronograph.com vypadaly takhle: První věc, která mě trochu překvapila, že hodinky nebyly v originální SEIKO krabičce, ale v krabičce Chronographu - obyčejná papírová, naštěstí dostatečně pevná krabička s polštářkem. V krabičce hodinky zabalené do bublinkové folie: Jen dodám, že na tahu i na sklíčku chybí ochranná folie, ta je jen na dýnku. Pln očekávání rozbaluji bublinkovou folii a.... překvapení!!! To co přišlo, vypadá poněkud jinak! Ne tedy úplně jinak, pouzdro je stejné, barva taky sedí, ale ciferník, indexy a ručičky jsou jiné než jaké byly na obrázku!Posuďte sami: A teď proč ty smíšené pocity. Samotný ciferník má jemný sunburst a odlišený střed olemovaný okružím s indexy - to vypadá skvěle a mnohem lépe, než hladký ciferník na původním provedení.Ručičky jsou prostě nádherné, proti rovným a hladkým ručkám na původním provedení.No a ty indexy... to je ten smíšený pocit. Na původních se mi líbila právě kombinace číslic s indexy, ale nevím, jak by to vypadalo na tom zdobenějším ciferníku.Jedno je jisté, ten sportovní charakter, tvořený právě kombinací sešikmených číslic a indexů je tady silně potlačen.A teď co s tím? Ještě poslední fotka na ruce:
instant Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 normalne sa pingpong pomylil a poslal ti iny model. ale vyzeraju dobre podla mna. za original seiko krabicku sa obvykle priplaca, btw
tombas Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Zvláštní ovšem je, že tohle provedení ani google nikde nenašel. Mám asi limitku v počtu 1ks .
farkyostrava Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 za mne o chlup lepsi nez puvodne objednane :-). Na druhou stranu chapu ze to neni to co jsi si objednal a na co si se tesil....
tombas Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Tak máš pravdu, systémem pokus-omyl, jsem zjistil, že se jedná o model SNZE85:
tico1 Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Zvláštní ovšem je, že tohle provedení ani google nikde nenašel. Mám asi limitku v počtu 1ks .Objednal si SNZE87, prišli ti SNZE77.
tombas Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Mají v tom značení nějaký bordel!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se