Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cegy krasne vlakno.

Sdr luneta je dle me nutna kdyz nosis hodinky na tahu. Porovnavali jsme s Daliborem U1 na tahu a moje ux sdr na tahu, a shodli jsme se, ze sdr vypada lepe. U nata uz ten rozdil neni tak markantni.

Tesim se az z Tebe Dalibor vymami i U2 a budu si je moci prohlednout nazivo: -))))

Diky, diky. S tou sdr lunetou to vidím stejně. Přemějšlel jsem, že bych ji i dokoupil, ale 9,5k je fakt dost.

S Daliborem jsme domluveni.

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Opravdu sem lezu rád, protože mě uklidňuje to, že jsou i větší blázni, než jsem já. A sbírám další inspirace. Ty sinny mě tak nějak seděj na tom NATO hadru ( u mě divný ).

Odesláno

JJ, hadr jim sluší.

Opravdu sem lezu rád, protože mě uklidňuje to, že jsou i větší blázni, než jsem já. A sbírám další inspirace. Ty sinny mě tak nějak seděj na tom NATO hadru ( u mě divný ).

Zrovna jdu z pošty. Předposlední zásilka tohoto roku. Teda myslím..

Seiko skz 253 Frankenmonster. Nové už je problém sehnat. Měl jsem skz 251 se stříbrnou lunetou a černou jsem k nim dokoupil. Ale zas je ze mně jeden místní vymámil. Tyhle snad vydrží..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ještě púvodní skz 251

• po měsíci...
Odesláno

Neco prichazi, neco odchazi. Rolady byly delsi dobu na listu, mame radost. Sinny, ac jsem je moc chtel (stejne jako dc56) to maj spocitany a rozloucime se. Je to furt dokola....

Odesláno

Seiko black and white low end.. Nebo, bylo nas 5

Odesláno (upraveno)

Plne Te chapu a nerikam vubec nic, ale tech Sinn je mi fakt lito. Ty Ti sedly paradne.

Hele Cegy, nechces vzit na sraz ty Sinn, rad bych se juknul.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Chapu RLX je top, ale tyto jsou paradni. Rad se poradne juknu, dik. Jsi hodnej.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Jsem rád, že sis, po tom všem, konečně koupil pořádný hodinky :D

Odesláno

Cegy a budou prosim na tahu? Nezlob se :)

Odesláno

Spis to mam tak, ze kdyz koupim neco novyho, tak ty starsi jdou do prodeje. A abych je zaviral na mesic do supliku a pak cekal, jestli bude wow efekt, na to nemam cas ani trpelivost. To si je radeji, kdyz na to prijde chut koupim znova.

Odesláno

Cegy a budou prosim na tahu? Nezlob se :)

Se nezlobim, ale na tahu jses tedka ty. Ja mam splneno:-) 

Veliká gratulace, Cegy :)

Dekuju moc.. 

Jsem rád, že sis, po tom všem, konečně koupil pořádný hodinky :D

Ja vim, se tady dva roky placam v nemeckejch a japonskejch ho......ech:-)
Odesláno

Ja beru Eterny :)

Odesláno

Publikováno 29.říjen.2014 - 20:07

Cegy hezkýýýý... u těch SDček si slintám na vestu... snad jednou   :rolleyes:

Kurnik zjišťuji, že tady se čas nějak zrychluje... už je mám pár dní doma.

Hele Cegy ty bílé Pětky jsou pro tebe, nebo pro děvuchu?  Bo ty by jsi byl s nima fajny hipster... 

Odesláno

Kurnik zjišťuji, že tady se čas nějak zrychluje... už je mám pár dní doma.

Hele Cegy ty bílé Pětky jsou pro tebe, nebo pro děvuchu?  Bo ty by jsi byl s nima fajny hipster... 

Ne ne, to je moji milostive. Prislo mi to zajimave k tem cernym frankenmonstrum. Btw, plnovous mam narostly, ale s tema bilyma atlasama bych spis pripadal jaku homoprut.

No a jak jses spokojenej s tunakama?

Odesláno (upraveno)

Řešili jste s tvou milou nějak dýlku tý gumyna bělouších, nebo jste to nechali a nosí to s "ocáskem"?

Upraveno uživatelem Martyp
Odesláno

Budem to muset nechat zkratit. Bych to doma zariz nozem na koberce, ale nemam to zas tak v ruce a do rovna by se ji to asi nelibilo. Napadl me Zrno, ale jsem dost unavenej k nemu dojit tech 400 metru. Nastesti ted pani zase nosi Becka:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...