tomashrdla Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Ahoj všem, zakoukal jsem se do hodinek Zenith Pilot Type 20 GMT 1903. Je zde někdo kdo má hodinky od firmy Zenith? Jake jsou zkušenosti atd? Samozřejm? ocením jakoukoli radu co si myslíte o tomto typu, nevím jestli jít směr Zenith, Panerai, IWC. Chtěl bych hodinky na volny čas takže žádné oblekovky. Děkuji za jakoukoli reakci. tomashrdla
Frantik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Jako jsou supr, o tom zadna. Podle me uz trochu moc testosteronu, ale to je podle vkusu kazdeho.Jako zarytej Panerájista ti samozrejme radim, jdi do PAM, ty jsou podle me lepsi
Návštěvník Alda Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Jako zaryty sektar, radim, jdi do tech Zenith. Jsou paradni.
redd Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Tak jako krásný jsou, ne, že ne... ale 48 mm? Pokud nemáš 120+ kg, tak mi to přijde nositelný jen přes rukavice, bundu apod.Třeba na výjezdy na mašině bych si je rád vzal, ale jinak bych si připadal lehce divně
Lion Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Trochu mě překvapila cena, čekal sem víc... Ten cifr by šel, ale bund strap a PVD už je podle mě moc... Asi bych osobně volil klasiku, bund sundáš, ale to PVD...
cigi Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Ta umělá patina na lumi číslech z nich dělá filmovou rekvizitu. Takovej pokus hrát si na tvrďáka. Mně to přijde trapný. Jestli chceš něco velkýho a hodinkovějšího, jdi do těch PAM. Jestli chceš něco opravdovýho a teatrálně chlapáčtějšího, jdi to VDB.
tomashrdla Odesláno 2. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Diky za rady, Zítra se na ne jedu podívat doufám že je budou mit. Poslu fotku jak vypadají na ruce.
sibirnaya Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 me tam nesedne to PVD.. jinak 48mm na 17,5cm sto kilovem hosikovi vypadaj v pohode, rekl bych
USER47 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 To PVD a plesnivý indexy na tomhle modelu působí dost blbě. Zenith pilotky se mi líběj moc, ale spíš bych vzal tu 40mm klasickou verzi. Ona je koneckonců asi i blíž hostorickejm předlohám, a zcela určitě je univerzálněji nositelná.
Exiztence Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Ty ručičky na těch Zenithech jsou work of art.
cigi Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Ta 40mm verze mne teda bere - nádherný a neokoukaný flígry. Dobře, že zenith udělal svoji variantu. Už vím, co mi ta 48mm verze tak neaodbytně a musím přiznat i nepříjemně připomíná - svatební hodinky od ldh !! Díky těm zalomeným nožkám, zdá se z fotek, na ruce ovšem asi sedí fajn i při tom kapesním průměru.
USER47 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 ...na ruce ovšem asi sedí fajn i při tom kapesním průměru.Ono taky ne na každým. U většiny lidí to bude asi vypadat takhle úchylně, především na tom origo řemenu. Jinak ty indexy jsou překvapivě hnusný i na živejch fotkách...
decebal Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Ta 40mm verze mne teda bere - nádherný a neokoukaný flígry. Dobře, že zenith udělal svoji variantu.No jo, ale co ty říznuté číslice? Jinak hezké ale tohle by mě asi štvalo.
cigi Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Čeče, k tomuhle skoro ozdobnému písmu to jde, mi to přijde až oživující - každopádně mě to neruší tolik, jako u racionálních písem ( kde to ruší strašně) a mnohem míň, než ta 48mm pračka. Možná taky ta svisle uražená 9 vypadá líp, než ty zbytečky ze šestky, vím, nerozeznatelná od 5, ale pořád ještě to něco znamená. Je to samo silně subjektivní, ale pro mne nové poučení, a oceňuju výtečnou a odvážnou grafiku - dobrá práce, Zenith. Upraveno 3. října 2014 uživatelem cigi
tomashrdla Odesláno 3. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Tak jsem dnes navštívil Zenith. Bohužel 1903 neměly tak jsem pouze zkusil. Rozměr pilot je 45mm, 1903 mají 48mm nevím jestli to bude akorát na moji ruku nebo už moc. Přikládám foto. Díky za názor.
Denjl Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 ty pilot jsou velikostí tak na hraně.... i když, každý tady si asi prošel obdobím obřích hodinek, než zakotvil u 40mm Rolex
Exiztence Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Nevím jestli je to pro tebe relevantni ale v těch s centrální vterinovku neni inhouse Elite ale Sellita.
tomashrdla Odesláno 3. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Exiztence, díky za info to jsem nevěděl, neuvažuji o koupi těchto, pouze jsem zkoušel, chtel bych 1903 a tam je Elite .
decebal Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Čeče, k tomuhle skoro ozdobnému písmu to jde, mi to přijde až oživující - každopádně mě to neruší tolik, jako u racionálních písem ( kde to ruší strašně) a mnohem míň, než ta 48mm pračka. Možná taky ta svisle uražená 9 vypadá líp, než ty zbytečky ze šestky, vím, nerozeznatelná od 5, ale pořád ještě to něco znamená. Je to samo silně subjektivní, ale pro mne nové poučení, a oceňuju výtečnou a odvážnou grafiku - dobrá práce, Zenith.Cigi, já Tě zbožňuju:-). Ano, je to silně subjektivní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se