matthias Odesláno 7. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Díky! Jakmile se situace ohledně T změní, budeš první komu dám vědět.
villain83 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Paradni Landmastery, trochu se mi obcas zasteskne po tech mejch. Zpracovani bylo uzasny.
xbraj19 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Kde na ty hodinky chodíš, je to paráda. Tah mi k nim docela sedí, ty zuby na lunete mají jemný vzor, pěkné k tahu pasuji.
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Matthias vybira same perly ze Seiko staje. Parada!
MíraMíra Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Další moc podařenej kousek! Jen tak dál.Gratulace.
matthias Odesláno 28. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Ale jako vážně už jsou poslední! Nešlo odolat, no. Zatím čekají v krabičce na lepší počasí. A jsou moc fajn, ta barva se povedla...
Ragoon Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Odesláno 10. května 2017 Uzasny fotky ty landmastery sou fakt dokonaly
nividic Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Slusnej setik, takovej pestrej. Akorat ty becka ti to tam trochu kazi
petr_cha Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Jak často se dostanou na ruku ty uplne v pravo? Zvladas to ponosit? :-)
matthias Odesláno 26. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Tak koktejlky se dostanou na ruku parkrat do mesice na nejake ty formalni prilezitosti, ale bezne je uz moc nenosim. Celkem premyslim o nejakem zestihleni sestavy, ale jak se znam, tak z toho nic nebude a dopadne to zas naopak (treba ted o vikendu bude koncit jedna mooooc pekna aukce, musim si zakazat internet)...
blackhead Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Skvely fotky a taktez kousky, taky neco podobnyho zkousim telefonem, ale nedari se .
Bells Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 To je prostě žrádlo, na to se dá koukat pořád a pořád dokola
matthias Odesláno 3. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Diky panove.Jsem letos porad nejak hodinkove neklidnej a cim dal vic se utvrzuju v tom, ze to chce nejakou vetsi zmenu... Ted mi nekde po Japonsku cestuje nova hracka na leto a asi nekdy na podzim bych si rad splnil jeden dlouhodoby cil (a ten se neobejde bez vyprodeje). Ale vidim u sebe posun - uz si umim i predstavit, ze nekdy nejaky hodinky prodam.
matthias Odesláno 8. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Po třech měsících stále na vteřinu přesné. Za mě dobrý
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se