matthias Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Tak nova hracka doputovala a prvni dojmy velmi pozitivni. Je to male, tenoucke, pohodlne a moc pekne se na to kouka. Akorat az nekde drbnu tu PVD lunetu, tak nebudu stastnej... SBGF003 s 8J56, rok 1997 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Zajimavy jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Ty snad nebyly nikdy nošené, vypadají jak nové a o dost líp, než co jsi ukazoval u Bansethu. Až drbneš lunetu, tak ji necháš přeprousit na nerez :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Gratulace k dalším GS, vypadají hodně dobře, sice ne tak, jako ty bílé, ale i tak jsou super. Luneta, stejně jako u bílých je naprosto uhrančivá, todle mě fakt hodně baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 11. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Diky!Nosene byly, je to videt hlavne na te lunete, ale rozhodne nic zasadniho...Oproti tem mym bilym je to takovy trochu chudy pribuzny, ale ty bile jsou preci jen trochu jina kategorie (nejen cenove) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 11. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 (upraveno) matthias: na toto foto jsem cekal. Kazdej cerny, nebo bily. Toto je slusnej narez, bravo! Edit: ja vim, ze to je tezke nafotit, ale stoji to za to. Diky Upraveno 11. července 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Gratulace, máš fakt nádhernou sbírku.Tiše závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 11. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Diky, potesi. A ja jsem rad, ze se libi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Pekny prirustek, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 19. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Protože mám pořád hodinkové roupy, pořídil jsem tentokrát nějaké nové obutí. Kombinaci koktejlek a tohohle meshe jsem chtěl zkusit už delší dobu - viděl jsem to někde na internetech a přišlo mi to fakt dobrý. A ono jo. Jsem spokojen jak s kvalitou tahu tak s výsledným uměleckým dojmem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Když už sem měl platit to poštovné, tak jsem vzal na zkoušku i nějaké řemeny; z těch jsem ale asi malinko rozpačitý. Kvalita je v pohodě, ale pořád nevím jestli se mi ty výsledné kombinace vlastně líbí. Uvidíme časem. Pro Becka jsem vzal masivní červenohnědý se vzorem. A možná je na ně masivní až moc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pro Landmastery jsem zkusil cordura od Zuludiver, a ten mi zas přijde moc tenký. Navíc to červené prošití je jiná červená než na cifru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Tak ty remeny prohod Jinak ten tah, pokud je z watch gecko, tak mam taky. Z fotek to tak nevypada, ale v realu bych rekl, ze bude na koktejlky moc masivni, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 20. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Mě ten tah přijde tak akorát. Je trochu výraznější, ale ta výsledná kombinace se mi líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Mě to příjde dobré, i ten hnědý řemen je fajn. Corduru bych trochu ošoupal, aby chytla stejnou patinu jako lanďáci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 22. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 A dobrý jsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 25. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) Dovolená s želvama a bez internetu. Dobrý to bylo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem matthias Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 5. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Hezky bylo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyhle jsou povedený, ale jiskra nakonec zas tak nepřeskočila... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Libove fotecky od more pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Hodně dobré, krásná pláž, parádní Tulimy, kterým to tam vážně sekne a samozřejmě skvělé fotky, klidně bys mohl ještě něco přidat.Btw: Té vteřinovce jsi domopohl že? Neříkej, že tak brutálně září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Nadherne fotky. Libi se mi ta kocka Nove samuraje me nechytly, Tutima je nekde jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se