Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Matthiasi, nadechni se, vydechni, zakoulej ocima a trosku to promysli. Kousky, co mas jsou super. Kazdy jiny. Neni treba nic prodavat, protoze se navzajem krasne doplnuji. Takze at uz jsi objednal cokoli, tak jak pises, je to sranda a je to na leto. Stavajici sestavu nech!

Upraveno uživatelem AndyAaron
  • Odpovědi 294
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 23. 3. 2017 v 2:37, AndyAaron napsal:

Matthiasi, nadechni se, vydechni, zakoulej ocima a trosku to promysli. Kousky, co mas jsou super. Kazdy jiny. Neni treba nic prodavat, protoze se navzajem krasne doplnuji. Takze at uz jsi objednal cokoli, tak jak pises, je to sranda a je to na leto. Stavajici sestavu nech!

+1, úplný souhlas.

Odesláno

:)

Tak pokud neco pujde z domu, tak to rozhodne nebude nic z te "hlavni" trojice.

Pebe to tipnul dobre, ale ma to cas (a ja stejne nakonec spis zase akorat koupim vetsi hodinkovnici)...

Odesláno

krásná sbírečka :)

ty nalevo jsou tam trošku navíc a koktejlky by stačily taky jedny 

co to bude, ta novinka, povídej ;)

Odesláno (upraveno)

Ty nalevo půjdou (snad) brzy do druhé hodinkovnice, kde mám kousky s nějakou "citovou vazbou" :)

A no koktejly, to se právě uvidí...

Co bude nový přírůstek si zatím nechám pro sebe - dokud neuvidím, co a v jakém stavu dorazí. Ale mělo by to být něco, co mi do téhle hodinkovnice vlastně vůbec nebude sedět (už třeba jen tím, že to bude na baterku...). :D

Upraveno uživatelem matthias
Odesláno

No, jdeš na to správně politicky, ale asi by to neprošlo. :D

Proč se mi do té hodinkovnice možná nebudou hodit: Nejsou to mechaniky (au, já vím). K obleku ani košili se hodit nebudou. Jsou větší než co mám obvykle. Mají víc než tři ručky (i když to už sem porušil těma chronama).

Proč se mi tam možná hodit budou: Jsou to Seika :D Už se nevyrábí a nejsou vždycky k sehnání (i když nic tragického). Jsou něčím zajímavé. Tady na fóru o nich nějaká zmínka je, ale (pokud vím), žádný majitel se tu nevyskytuje.

Vzhledem k tomu, jak málo modelů Seiko dělá, tak to máte jednoduché, no ne? :D

Odesláno

Nato strapy dobré, ten tmavý hnědý je fakt super, krásně ladí k cifru.

No a přidám se k tipování, já to vidím na nějaké Kinetic Landmaster s GMT, minimálně mi ktomu sedí snad všechny nápovědy a navíc jsme se spolu jednou o Landmasterech apod. bavili :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tož takhle to dopadlo - hodinky s vodotryskem :)

Líp nafotím až bude víc času, první dojmy velmi pozitivní (jen si musím rozmyslet, co si myslím o tom tahu a sponě).

post-12673-0-83491600-1491590638_thumb.jpg

post-12673-0-19234800-1491590633_thumb.jpg

post-12673-0-18387100-1491590643_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...