People Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 10. Bremont MB III9. IWC Schaffhausen Pilots Watch Mark XVII8. Bell & Ross BR 03 Ceramic7. Hamilton TakeOff Auto Chrono6. Alpina Startimer Pilot Manufacture Automatic Small Date5. Longines Avigation Oversize Crown4. Mühle Glashütte Terrasport III3. Stowa Flieger 2. Tourby Aviator C3 Automatic B3e 1. Archimede Pilot 42 Bronze Automatic http://timetransformed.com/2014/10/06/top-ten-pilots-watches-2014/
financ Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Ani tady si nevyberu. S výhradou možná IWC, nejsou špatný, ale stojí balík. Archimede má dobrý pouzdro, se mi líbí víc jak Davosa Military, ale nahowno WR, jen 50 metrů. Alpina vypadá slušně, ale základní model, tohle zobrazená data místo mimostředky je naprd
VintageLover Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Ty Longines bez datumky a excentrické vteřinovky by byly superretro, takhle je to divný...
Bert Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 To je zase nesmyslný žebříček. Ještě štěstí, že úplně dole na té stránce byl tento odkaz: http://buzzlie.com/hottest-50-women-in-hollywood/?utm_source=graron&utm_medium=cpc&utm_campaign=502 na Hottest 50 Women in Hollywood:-)
Daemonultimate Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 (upraveno) Nevim kdo to sestavoval, každopádně v tool pilotkách mi tu chyběj vejškoměrky od Orisu, jako světově první mechaniky s altimetrem. Upraveno 13. října 2014 uživatelem Daemonultimate
Dzos Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Opět u Longinů implantují nesmyslně datumku, která je u pilotek a hlavně těch retro zbytečná. Tady tomu dali korunu. Nejenže zasahuje do číselníku vtěřinovky, ale tak dementně uřízlá číslovka 6 se jen tak nevidí.Nevím proč to pořád dělají, alespoň ušetřím .Bez toho by to byly tak krásné hodinky.
Kristian.nov Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Nevim kdo to sestavoval, každopádně v tool pilotkách mi tu chyběj vejškoměrky od Orisu, jako světově první mechaniky s altimetrem. Ty Oris jsou krásný... jaká je velikost, wr atd...?
Daemonultimate Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Ty Oris jsou krásný... jaká je velikost, wr atd...? http://www.oris.ch/en/collections/oris-big-crown-propilotkrásný jsou, wr na pilotky super, velikost podle chlapa.
xcmaniax Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Za mě Alpina - klasický design, ale zároveň nevypadají tak historicky. Nepletu se, že to je jeden z mála inhaus ve výběru?
Martyp Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Měl bych problém si vybrat...každopádně bych asi nejspíše sáhl po IWC..Hamiltony jako tool pilotky vypadají taky hodně zajímavě....Fakt je, že ty Orisy v tomto výčtu chybí...
Micey Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Za mě Alpina - klasický design, ale zároveň nevypadají tak historicky. Nepletu se, že to je jeden z mála inhaus ve výběru?Jedinej.. Výběr jinak divnej, no.
F.B. Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 http://www.oris.ch/en/collections/oris-big-crown-propilotkrásný jsou, wr na pilotky super, velikost podle chlapa.Boa jeho, tie Orisky sú fakt bombové?som ich doteraz neregistroval. Idem doštudovať, dík Daemone. F.
Bells Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 S Oriskama to byla vážně trefa do černého, mě se líbí i ty Hamiltony, oboje to jsou pilotky trošku jiného rázu, hodně ultimátní hodinky.
villain83 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Skoda tech Zenithu,Special je legenda,super pouzdro,ale takhle to doprasit datumkou a tim logem...jinak ze bych si z neceho sedal na zadek,to uplne nee.
uff Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 nejsem uplne odvarenej z vyberu, mozna ty Hamiltony bych rad jednou vyzkousel, ale asi je jeste ani nikdo neprodava a jsem zvedavej na cenu
zerfoss Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 (upraveno) za mna stowa! bez napisov bez datumu to je pre mna ( skoda toho made in gemarny ) Upraveno 14. října 2014 uživatelem zerfoss
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se