Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Pravda, u Primek by diskuze na téma koroze (nebo spíš eroze) pouzder a její formy mohla vydat i na vědecké pojednání :-)

Odesláno

Jak to myslíš?? Primky nikdy nerezly , nereznou a nebudou! Maximálně že by byla vadná dodávka mosazi .. :-)

Odesláno

Sorry, stihnuls reagovat než jsem to opravil :-) U primek rezne jenom strojek, pouzdro zásadně hnije :-)

Návštěvník tonytrubka
Odesláno

WFT? vo co de???

No ty vole,to bys nevěřil.

Mám to zmapovaný!

Tak si představ - Bedjasson začal psát recenzi na nějaké Déčka prej jako dobrý ale Alda to chtěl furt jako autorizovat což B rezolutně odmítl dokud neprodá ty Seika co měl na ruce (chápeš jako konflikt zájmu-to je jasný/nezlobím se)

Na tom trval!! A jako že jo,tak je v tichosti (pod cenou) dal pryč.Jenže -  to dlouho neutajil!

A tak ty vole - plán B.

Kluci z D najali jednoho odsud (jméno vím ale...) který před měsícem pod psoudonymem jayhall0315 na WUS založil vlákno o tom jakože to co A měl ty Seika,tak jakože to nebyly Seika a jako že je dělají v jedné utajené fabrice v džungly na jednom nejmenovaném ostrově někde tuším v Malajsii.

Ty vole jako peklo.

Seikaři najali omastka a dali mu fotky nějakých zhnilých D.Jenže A tušil co maj S v ruce a tak kontroval že to jako nebyla ta ocel z číny (tam jsou zakopaný v zemi obrovské zásoby kvalitní už vyzrálé oceli jak to tam Mao tenkrát zmastil.Jenže tahle byla z Vietnamu.

Ale  A to všechno věděl - kluk jeden sečtělý.

Mezi tím kluci z obou stran tahali z rukávu jedno eso za druhým ale nikam to nevedlo-ale férovka,mač jako bejk.

Až...

se do toho vložil YPO,místní autorita,ty vole prskl sem fotku zhnilých D (na origo tahu) jakou ještě ani A neviděl,mazec,S měli viditelně navrch.Jénže pak dostal Y serii výhružných SZ a pod tlakem hodil zpátečku.Začal tvrdit že je to zaschlý guláš a zhnilý je ten tah a to že přeskočilo na pouzdro D a rychle na fotošopu změnil nápis na sponě toho tahu z D na Casio ale podle materiálu je zjevné že se dělají na stejných mašinách.

Mezi tím prdly nervy Hasňovi a začali se tam mezi sebou D hádat kdo že mu to poradil aby prodal IWC a nakoupil D.(tuším se tam mihl i Snow)

Já si ale myslím že Bedjasson a autorizace té jeho recenze byla jen habaďůra je v tom chudák namočený nevině.

Protože v pozadí byl cigi který to všechno rozbořil aby sehnal lidi na limitku Orlík VII s trojstranným antireflexem,měsíční fázi a sklem z okna ponorky Kursk,co už má domluvené s tím cyklistou co teď šéfuje Eltonu.

To voe si to přečti sám.

Ať mě hrom bací jestli to tam všecko není.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...