petr_cha Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Veskere spory by se meli resit sportovne... takze rugby ? Decka proti S... ja hraju s Instantem a Janko je holt na druhe strane... to by mohlo byt fer.. :-)
jankoxxx Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 full back zo mna nebude ale ako blindside flanker vam ukazem
kuncák7 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 WFT? vo co de???Jo, přidávám se, vůbec nevím, co se děje??????
MJ. Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 blindside flankerchtěla ho vzít z boku ale pohlídal si jí
utrejch Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Na to ze tu Damasko zajima vseho vsudy asi deset jedincu, delaji znacny humbuk ... zajimave ...
martar Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Primkokot! To je teda alespoň moje kategorie :-)
Stuclik Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Pravda, u Primek by diskuze na téma koroze (nebo spíš eroze) pouzder a její formy mohla vydat i na vědecké pojednání :-)
martar Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Jak to myslíš?? Primky nikdy nerezly , nereznou a nebudou! Maximálně že by byla vadná dodávka mosazi .. :-)
Daemonultimate Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Dyk jsou starý jak to město v dálce. A viděly vůbec ocel? úplně jsme vynechali quartzkokoty. A nebo že by World of Kokots.
martar Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Sorry, stihnuls reagovat než jsem to opravil :-) U primek rezne jenom strojek, pouzdro zásadně hnije :-)
MJ. Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 A nebo že by World of Kokots.Kokots Universe
Daemonultimate Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Jsem to kokot, zas mě trumfnul.
SCIFI Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Na to ze tu Damasko zajima vseho vsudy asi deset jedincu, delaji znacny humbuk ... zajimave ...ono se našlo ještě 8 dalších?
Návštěvník tonytrubka Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 WFT? vo co de??? No ty vole,to bys nevěřil.Mám to zmapovaný!Tak si představ - Bedjasson začal psát recenzi na nějaké Déčka prej jako dobrý ale Alda to chtěl furt jako autorizovat což B rezolutně odmítl dokud neprodá ty Seika co měl na ruce (chápeš jako konflikt zájmu-to je jasný/nezlobím se)Na tom trval!! A jako že jo,tak je v tichosti (pod cenou) dal pryč.Jenže - to dlouho neutajil!A tak ty vole - plán B.Kluci z D najali jednoho odsud (jméno vím ale...) který před měsícem pod psoudonymem jayhall0315 na WUS založil vlákno o tom jakože to co A měl ty Seika,tak jakože to nebyly Seika a jako že je dělají v jedné utajené fabrice v džungly na jednom nejmenovaném ostrově někde tuším v Malajsii.Ty vole jako peklo.Seikaři najali omastka a dali mu fotky nějakých zhnilých D.Jenže A tušil co maj S v ruce a tak kontroval že to jako nebyla ta ocel z číny (tam jsou zakopaný v zemi obrovské zásoby kvalitní už vyzrálé oceli jak to tam Mao tenkrát zmastil.Jenže tahle byla z Vietnamu.Ale A to všechno věděl - kluk jeden sečtělý.Mezi tím kluci z obou stran tahali z rukávu jedno eso za druhým ale nikam to nevedlo-ale férovka,mač jako bejk.Až...se do toho vložil YPO,místní autorita,ty vole prskl sem fotku zhnilých D (na origo tahu) jakou ještě ani A neviděl,mazec,S měli viditelně navrch.Jénže pak dostal Y serii výhružných SZ a pod tlakem hodil zpátečku.Začal tvrdit že je to zaschlý guláš a zhnilý je ten tah a to že přeskočilo na pouzdro D a rychle na fotošopu změnil nápis na sponě toho tahu z D na Casio ale podle materiálu je zjevné že se dělají na stejných mašinách.Mezi tím prdly nervy Hasňovi a začali se tam mezi sebou D hádat kdo že mu to poradil aby prodal IWC a nakoupil D.(tuším se tam mihl i Snow)Já si ale myslím že Bedjasson a autorizace té jeho recenze byla jen habaďůra je v tom chudák namočený nevině.Protože v pozadí byl cigi který to všechno rozbořil aby sehnal lidi na limitku Orlík VII s trojstranným antireflexem,měsíční fázi a sklem z okna ponorky Kursk,co už má domluvené s tím cyklistou co teď šéfuje Eltonu. To voe si to přečti sám.Ať mě hrom bací jestli to tam všecko není.
Návštěvník dlubix Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 ono se našlo ještě 8 dalších?
Daemonultimate Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Kurnik Tony, kam se na takovej komplot hrabe wasrgejt...nebo wótrgejt...spíš všechny gejty dohromady.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.