El Nano Odesláno 27. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 díky díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 28. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Poslední rok a půl jsem tak nějak nevěděl, co vlastně chci. Byl jsem spokojen se svým kombem (Monstra, Raye a Certiny DS Podium GMT) a zdálo se,že nic víc nepotřebuju. Začínal jsem se pomalu bát, že jsem nějakej divnej nebo co. Pak mě napadlo, že jsem ještě neměl žádný pilotky. No a kombinaci nešikovných rukou, zrcadlovky (kterou jsem fotil poprvé) a umělého osvětlení vidíte dole na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Moc pěkné fotky! Jestli to byla fakt prvotina, klobou dolu.Jinak hodinky Ti na ruce sednou skvěle, co jsem viděl v jiném vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 29. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Díky, ale budu to muset vylepšit. Zkoušel jsem to zrcadlovkou od přítelkyně. A já jsem přeci jen zvyklej na automatiku a nebo mobil no Jo velikostně jsou akorát, fakt z nich mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Certina DS Podium GMT - mé první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Hezké fotky tu máš, el nano. za mne vedou fotky těch pilotek na této stránce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 děkuju, ty jsou jediné focené zrcadlovkou s makro objektivem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Pilotky a jejich fotky jsou fakt luxusní - krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Díky Ondřeji, ale myslím, že s ostaními fotovlákny se nemůžu měřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Po roce a třičtvrtě mi došlo, že jsem svá monstra ještě pořádně nevyfotil...aneb druhý pokus zrcadlovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Super fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Díky! Teď koukám, že jsem byl tak línej a ani jsem si nenastavil datum, ale fakt jsem je fotil dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Pekné to máš. Niektoré fotky veľmi fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 18. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Děkuji za pochvalu..některé celkem ujdou, ale je co zlepšovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 18. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 STEINHART Ocean Two Premium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Pár dnešních mobilovek + jedna starší lumi fotka. Ta Miyota mě nepřestává udivovat svou přesností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 29. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 leštěnky to jsou... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 DAMASKO DA20 Black...pár rychlocvaků mobilem, krásný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Máš to moc pěkné Honzo,hlavně se mi líbí ty Steiny vyfocené zespodu a detail těch ruček na pilotkách,to smekám pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Díky Marceli jinak ty Monstra jsou pořád ty Tvé, nestýská se Ti? Máš pořád Coltíky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se