AndyAaron Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 (upraveno) Mas tu moc pekne fotky. Ty pilotky jsou Tisellky? Na presnost te Miyoty si "stezuji" na wus pomerne dost. Vypada to na kvalitni strojek. Taky bych je rad zkusil, ale jsou vyprodane. Miyota nestiha dodavat. Ani se nedivim.Tak at se dari a zase neco pekneho vyfot Upraveno 21. května 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Není za co Honzo To jsi mne dostal,že to jsou ony.Jsou pěkné,pořád se mi líbí,ale velmi často o nich žvaní manželka.Prý byly nejvíce šik,no nevím tedy.Zamiloval jsem se před necelými dvěma roky skrze Ondřejových fotek do 481 a jsem s nimi nadmíru spokojen.Myslím si,že tak dlouho jsem jiné hodinky neměl,nebudu-li počítat dětské Primky a vlastně Mováda.Coltíky pořád vlastním,teď je hlídá jeden kolega z fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 @AndyAaron: Díky Andy, ale na Tvoje fotky z NY to nemá ...jinak ano, jsou to Tiselly, původně jsem je vzal jen tak na zkoušku, ale oblíbil jsem si je. @mlsoun1: jo ty modrobílé 481 jsou super, nedivím se Ti, každopádně kdybys chtěl na chvíli někdy Monstra zapůjčit, tak se ozvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 další mobilní rychlocvaky...imho ty modřené ručky nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Pekne rychlocvaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 dík Andy! hodím si sem jeden páteční wristshot, ale na ruce jsou i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 gratulujem pekné hodinky a pekné fotky, len tak ďalej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Moc pekny fotky, je super videt ze je nas tady mladochu aktivnich vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Moc pekny fotky, je super videt ze je nas tady mladochu aktivnich vic Díky, musel jsem si projet vlákno s Omegama abych se zorientoval s těmi mlaďochy, máš to pěkný gratulujem pekné hodinky a pekné fotky, len tak ďalej ! Ď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 kluci poraďte, co říkáte na tuto kombinaci? Uvažuju, že bych dokoupil k Certinám origo kovový náramek, místo stávajícího řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Mě se to líbí, šel bych do toho. Jinak velmi povedeń fotky. Jsem rád, že Tisellky pořád dělají radost - sednou Ti náramně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Mě asi taky ale na některých fotkách ta kombinace střibrnýho cifru a kovovýho náramku vypadá docela jednotvárně. Díkes jinak Tisellky jsou se svou velikostí ideální, 40 mm je akorát. Akorát teď se na ruku moc nedostanou, furt nosím Steiny nebo jiné potápky. Nebo, že bych zkusil sehnat skx pepsiny na léto? Přeci jen s Certinama do moře nepolezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 SKX ne, 7002 Jinak fádní častečně možná, ale zas to příjemně hraje dohromady. Za mě prostě palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Jsem zarytý příznivec tahů a proto bych si tyhle hodinky nemohl koupit. Podle mě jim totiž víc sluší ta kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Jakozto Certina owner mi prijde, ze DSka na tahu maji polovicni koule. Nutno ale dodat, ze to jsou sportovni hodinky, tak nechapu, proc je porad hazi na toho "krokodyla". Kdyz krokous zdechl, hodil jsem je na racing kuzi a je to daleko lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 @Maxel: ty 7002 taky nejsou špatný, ale skx009 jsou prostě skx009 @siwi: ta kůže jim sluší, o tom žádná. Před cca 3,5 rokem, když jsem je pořizoval, tak varianta na kovovým náramku ani nebyla. Ta přibyla až později. Ale od té doby mě láká, byly by to potom úplně jiný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Totez co siwi- normalne bych ti rekl tah, jedine tah, ale tady jsem na rozpacich, na tahu je to sediva nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 @Andy: můj krokouš taky zdechl...první ránu mu zasadili v Koscomu při výměně baterie a dorazil ho náš kocour, když jen tak bezprizorně ležel na stole takže teď vymejšlím náhradu a tím, že poslední dobou kůži moc nemusím, tak mě napadl ten kov @kuncák: jo přesně, jsem na rozpacích ze stejného důvodu. Zase tu nudu můžu občas trochu oživit tvou oblíbenou kombinací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Ja jsem za tah, vypadaji cisteji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Tady udělám asi anketu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se