Bells Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Jo tydle Sinny jsou jedny z nej, líbí se mi už od dob, co jsem vlezl na forum, něco na nich fakt prostě je, super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 I já mám pro Sinny slabost. A fotka se sponou a kapkama je úplně TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Díky kluci! Jsou super, je fajn mít hodinky, které jsou ve stejným muzeu jako Armstrongovy moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 spokojenej parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Moc hezky, ani se Ti nedivim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 A víš, že já se tomu taky nedivím? Když jsem viděl venku to pěkné světlo, tak jsem musel udělat pár fotek. Technicky vyspělé Sinny vs. humpolácký Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Ja bych ty M nehanil, sam je mam .Edit: vyborna barevna kombi, to muzu. Oranz-cerna Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Kdo říká, že je haním? To ani v nejmenším, spíš naopak. To jejich humpoláctví se mi na nich líbí. Mám je cca 2.5 roku a vidím to ještě na dlouho. Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Kdo říká, že je haním? To ani v nejmenším, spíš naopak. To jejich humpoláctví se mi na nich líbí. Mám je cca 2.5 roku a vidím to ještě na dlouho.Tak to jo, spatne jsem to pochopil .Ja je mam 3,5 roku a z domu nepujdou ani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 No jasný, hlavně když teď už jsou nedostatkový zboží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 6099 po ruce nejsou, co? snimek by snesly ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 No něco bych tu možná měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Krasne fotky, ty sinn chrona to uplne jeste povysuje.. Jeste k archimede 42,toho nezdobeneho unitasu je velka skoda, kdyz i stein to za min zvlada :-(, to radeji bez pruhledu, pritom ten zdobeny unitas je tak krasny a za par kacek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Díky! Jo toho zdobení u Archimede je škoda. Ale zase umí skvělý AR (Pilot 45) a pak 42 mm je pro mě nositelnější Archimede Pilot Chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 (upraveno) nové Squale jsou squalé https://www.chronoshop.cz/squale-matic/ Upraveno 30. prosince 2016 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Na nový šedý Maticy jsem moc zvědavej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Honzo, neměl bys tam více fotek těch Steinhart One vintage chron?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Na nový šedý Maticy jsem moc zvědavej... taky a ještě na ty černý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Martine, něco bych tu asi měl. Musel jsem zalovit v mobilu a v rychlosti to upravit, ale máš to tu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 wauuuu máš to veľmi pekné, bral by som pekne do radu od Sinn a Squale dokanca aj Steinhart ... a mimochodom super fotky, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se