Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moc pěkný a hezky Ti sedí. Cosi mi říká, že by se něco podobného líbilo doma

Můžu se zeptat, jaký mají průměr?

36mm

Odesláno

....paráda....

Pri ich výbere a následne aj ich nákupe mi pomáhal jeden tunajší veľavážený člen, tak musia byť parádne!!! Myslím, že ho veľmi dobre poznáš...  :D 

Moc pěkný a hezky Ti sedí. Cosi mi říká, že by se něco podobného líbilo doma

Můžu se zeptat, jaký mají průměr?

Ďakujem  :) 

Otázku o rozmere Ti už zodpovedal Semi... ja len za seba dodám, že sa veľmi pohodlne nosia... nie sú príliš veľké, ale ani malé, z môjho pohľadu ideálne.

Ak máš pocit, že by sa niečo podobné páčilo Tvojej pani, tak kľudne do toho choď. Myslím si, že s DJ I nemôžeš urobiť chybu... máš na výber nespočetné množstvo číselníkov a ak nevyberieš vyslovene dámske prevedenie, tak kľudne si ich budeš môcť požičať aj ty a hanbu si určite neurobíš  ;) 

Odesláno

Ďakujem  :)

Otázku o rozmere Ti už zodpovedal Semi... ja len za seba dodám, že sa veľmi pohodlne nosia... nie sú príliš veľké, ale ani malé, z môjho pohľadu ideálne.

Ak máš pocit, že by sa niečo podobné páčilo Tvojej pani, tak kľudne do toho choď. Myslím si, že s DJ I nemôžeš urobiť chybu... máš na výber nespočetné množstvo číselníkov a ak nevyberieš vyslovene dámske prevedenie, tak kľudne si ich budeš môcť požičať aj ty a hanbu si určite neurobíš  ;)

Na tom jubilee a s vroubkovanou lunetou jsou super.

Už o tom delší dobu přemýšlím a pořád jsem nevěděl jestli 31,34,35 nebo 36mm. Teď už vím, že to určitě nebudou 31mm. Ještě připadají v úvahu Cartier a Omega, tak uvidíme.

A co se půjčování týká, to určitě neklapne- co peklo schvátí.... :D

Ať nejsem OT:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...