vendaf Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Výsledek prezentační návštěvy u Bechyněho....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Wow, krasne. Aku maju sponu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Výsledek prezentační návštěvy u Bechyněho....... To jsou nové DJ41 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Ano. Je to nový model 2016 - růžové zlato - ocel. Pokusím se udělat lepší foto. Spona je klasická - překlápěcí. Udivuje mě jejich přesnost - + 5s za sedm dní!!! Upraveno 29. června 2016 uživatelem vendaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Super. Ty jsou fakt parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Slíbil jsem další foto. Je to jen z mobilu, tak se omlouvám. Cifr má ve skutečnosti kávově hnědou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Slíbil jsem další foto. Je to jen z mobilu, tak se omlouvám. Cifr má ve skutečnosti kávově hnědou barvu. Krásné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Skvělý výběr. Jen nedovedu pochopit, že spona není integrovaná jako na 36mm modelech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Skvělý výběr. Jen nedovedu pochopit, že spona není integrovaná jako na 36mm modelech. Mě se také více líbí SuperJubilee, ale když tento model představili všichni jásali za EasyLink. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Olex bez datumovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Super Olexy Calve ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Dík, ten vietnamec tvrdil, že jsou fakt pravé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Trochu vyčistiť a opäť budú ako nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Pro babu ideální hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Nejen pro babu Nosím jako oblekovky a dnes jsem vzal i k jeansům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Barvicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Nejen pro babu Nosím jako oblekovky a dnes jsem vzal i k jeansům Žena teď 36ky označila při pohledu do výlohy za příliš pánské. Takže změna plánu, dostane 31ky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Žena teď 36ky označila při pohledu do výlohy za příliš pánské. Takže změna plánu, dostane 31ky.Je to samozřejmě o pocitu, místní člen filo, nosí R 34mm a vypadají dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Žena teď 36ky označila při pohledu do výlohy za příliš pánské. Takže změna plánu, dostane 31ky. Ja osobne by som už nič menšie ako 36 mm nechcela, ale samozrejme je to o preferenciách danej osoby a aj o veľkosti zápästia... 31ky sa mi však zdajú byť malé aj na tenkú ženskú ruku... nech skúsi aspoň 34ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se