tikzot Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 To bude skladovka a na pockani, urcite. Taky nevidim problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Za 5 min hotovo, cena 200 nebo 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Pecka - hodinky po servisu;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Po velkým servisním zákroku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 To je stejne neskutecny, co ra luneta s tema hodinkama udela. Super jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Po velkým servisním zákroku No sláva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) Dnes takto Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Cirkus Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Dnes taktoMáš je moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Stále spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Exp II vlna ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Máš je moc pěkné Dik! Zatim zkusenost rika, ze na rolady si musím nejakou dobu zvykat, ale o to dyl mi pak vydrzi a o to vetsi je spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Zvykat jo? Tak to já mám zkušenost úplně jinou... Zatím co jsem od R nandal na ruku tak už jsem sundat nechtěl!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 No někdo to tak asi má no :-) jak je zle tak si i na rolády zvykne :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Stále spoluSakra, zase se připomínám a zvu Tě na kafe. Musím ty velký polárky zkusit, pač mi to nedá je nezkusit, než koupím něco do komba k DJ.Tak dlouho jsem koukal na inzerát s těma pěknýma 114210 a seděl si na rukách ...až byly fuč. Přiznejte se, kdo mi vyfoukl ty malý Expy? Sobota ráno...tepláky, kafe, M*A*S*H a DJsty. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 A ja myslel ze chces jen jedny hodinky a to jsou ty dj... Ale jako chapu a rozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Ee...owg u mě nefunguje, optimálně 4 hodinky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 IMG_0183.jpgNo tvl, kloboucek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Nějak vyšlo světlo dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se