Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Skôr nechápem že si juhu niekto hodinky do trezore? Neni to škoda neustále sa obmedzovať.

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Na extrém jsou snad stavěny :D .

Kua,já tu gumu budu muset snad někde splašit :unsure:

Upraveno uživatelem bobi
Odesláno

No pětašťoury mám dvě ... ale luger je na závody super, jen to tak prská a navíc je mám zadarmo :D

Tyhle výmluvu akceptuju a trochu závidim to nízkotučný žrádlo zadarmo... :D

Odesláno

Vím, kdo tady není, že ? No a na ty stávají hodinky co mám, na všechny, jsem si nechal udělat gravír ... tím jsem je celkem diskvalifikoval z nějakých prodejních excesů :D

Na tenhle názor jsem narazil už poněkolikáté. Mně by teda gravírování na dýnku nijak zvlášť nevadilo, tím spíš to tvoje. Kdyby tam bylo "od snažilky pro manžu", tak by to bylo horší, ale pořád - na dýnko většinou nekoukáš a v nejhorším ho můžeš vyměnit... :)

Odesláno

Nedělá, ta není tak ostrá a hlavně je to pod jiným úhlem :)

Mě teda košili nežerou ani Suby, ani SD, ani DJ, takže ono je to asi spíš stylem nošení, mezerou rukávu a materiálem košile :)

Odesláno

Taky nosim buď jen Olympky nebo taylored Delor. Zkoušel jsem už lecos a ta "kvalita" konkurence mě dycky vrátí k Olympu a k zákazkovýmu krejčovství. Lacinější košile vypadaly po půl roce na vyhození a ty lepší po 3 letech furt jak kdybych je před tejdnem vybalil. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...