petr_cha Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Z hospody doma a zítra sekat latinu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Ctrnact pivicek koukam, tak preju hezkou sobotu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Asi definitivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 (upraveno) Sice dneska první den, ale taky jsem z nich v lese... ten wimbledon dial je neskutečný V 21. 2. 2020 v 18:35, st1g napsal: Nejoblíbenější Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 22. února 2020 uživatelem Denjl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Dobre bylo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 V 22. 2. 2020 v 18:07, Denjl napsal: Sice dneska první den, ale taky jsem z nich v lese... ten wimbledon dial je neskutečný Gratuluji, wimbledon je nádherný. Chválím i Porsche magazín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Asi s nima budu chvíli prudit... strašně fajn změna, oproti všem ,,lunetovym? Rolex.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 (upraveno) Velká paráda, Dane. Gratuluju. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 23. února 2020 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 (upraveno) - Upraveno 23. února 2020 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 V 23. 2. 2020 v 9:03, Denjl napsal: Asi s nima budu chvíli prudit... strašně fajn změna, oproti všem ,,lunetovym? Rolex.... Sent from my iPhone using Tapatalk Jsem zvědavec, jak dlouho ti vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 V 23. 2. 2020 v 9:03, Denjl napsal: Asi s nima budu chvíli prudit... strašně fajn změna, oproti všem ,,lunetovym? Rolex....Sent from my iPhone using Tapatalk Kurnik teda...paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Koukal jsem po nich hodně dlouho a dospěl jsem k tomu, ze už mě ty pořad stejný hodinky (suby, jiný suby a všechny ostatní ,,stejný? Rolex) vlastně úplně nebaví a je na čase začít zase primárně hodinky, který si koupim protože se mě fakt libi a ne proto, ze v případně problému na nich neuletim, ba ještě vydělam..... V 23. 2. 2020 v 9:12, dabelM napsal: Jsem zvědavec, jak dlouho ti vydrží Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Já mám dneska taky leštěnky, ale bez zubaté lunety...a s jiným tahem no...a bez data... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 (upraveno) V 23. 2. 2020 v 9:03, Denjl napsal: Asi s nima budu chvíli prudit... strašně fajn změna, oproti všem ,,lunetovym? Rolex.... Jsou velkoparadnicky. Sice porad "jen" Rolex , ale krasny jsou ! Moc hezcich hodinek v kolekci nemaji, pokud vubec nejaky. Upraveno 23. února 2020 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Aj ja som bez datumu.. Chronomagori, nebrante sa tomu - aj tak vsetci skoncite pri Rolexe Bude to ruhanie sa, ak ich dam na gumu alebo na nato? Co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Na nic je nedávej, jen to doškábeš a za dva dny dáš zpátky tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 V 23. 2. 2020 v 9:03, Denjl napsal: Asi s nima budu chvíli prudit... strašně fajn změna, oproti všem ,,lunetovym? Rolex.... Sent from my iPhone using Tapatalk Paráda, syp to sem.Uvítáme i makro plastických indexů. (doufám, že tím mluvím tak nějek za celý rolexí oddíl) ------------------------------------------------------------ Já přerostlé EXP 2 při sportu:(úplné GVčkové sklo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Venku se chystá mordoor..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Obcas sa treba pochvalit aj cudzim perim....Priznam sa ze bol som trochu v pomykove, ked som zbadal ten zlaty ramik okolo datumoveho okna,ale tento model ho naozaj ma mat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 pekne zlataky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se