FiXilVer Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 před 23 minutami, Tomas Bohmann1 napsal: Děkuju.čas vidět je,ale stejně na něj nekoukám,mám přece telefon:) Good point Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 ND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Jeseň na plné gule… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 36 369 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Príjemnú Stredu prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Prvy jesenny den s letnym pocasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Po dvou letech konečně zase nějaká ta akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 (upraveno) před 19 minutami, African napsal: Po dvou letech konečně zase nějaká ta akce Gratulace!!! Co bylo v té krabici a už je na ruce? Upraveno 21. září 2023 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 V 19. 9. 2023 v 19:22, ondrejm napsal: Moc pekne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Hotelová snídaně na horách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Klasik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 před 6 hodinami, Vit napsal: Gratulace!!! Co bylo v té krabici a už je na ruce? New Explorer 40, jak jinak u mě Ideální velikost, super čitelnost a oyster pouzdro prostě nej, překvapili mě tedy , fešandy. Na ruce chvilku a hurá do trezoru na dobu neurčitou, jelikož řeším expedici pod K2 , kluci vymysleli zrovna i nějakou šestku tam a permit není úplně nejlevnější, takže nepřistáli u mě úplně v ten nejlepší čas. Do měsíce bude všechno naplánované tak se uvidí, každopádně udělám vše proto aby zůstali pod střechou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 před 1 minutou, African napsal: New Explorer 40, jak jinak u mě Ideální velikost, super čitelnost a oyster pouzdro prostě nej, překvapili mě tedy , fešandy. Na ruce chvilku a hurá do trezoru na dobu neurčitou, jelikož řeším expedici pod K2 , kluci vymysleli zrovna i nějakou šestku tam a permit není úplně nejlevnější, takže nepřistáli u mě úplně v ten nejlepší čas. Do měsíce bude všechno naplánované tak se uvidí, každopádně udělám vše proto aby zůstali pod střechou Pěkné, průzkumník každým coulem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 New Explorer 40, jak jinak u mě Ideální velikost, super čitelnost a oyster pouzdro prostě nej, překvapili mě tedy , fešandy. Na ruce chvilku a hurá do trezoru na dobu neurčitou, jelikož řeším expedici pod K2 , kluci vymysleli zrovna i nějakou šestku tam a permit není úplně nejlevnější, takže nepřistáli u mě úplně v ten nejlepší čas. Do měsíce bude všechno naplánované tak se uvidí, každopádně udělám vše proto aby zůstali pod střechou Moc pěkné, gratuluji! Nedávno jsem je vyzkoušel, na ruce sedí skvěle, o oboustranném antireflexu nemluvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Gratuluji, Tvůj příběh s čekáním na 36 a vítanou úpravou na 40 jsem tady sledoval, jsem rád, že to dobře dopadlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Děkuji kluci, jsou opravdu parádní... každopádně se raději moc nekochám a radost si nechávám na jindy, protože jestli dopadne expedice Pakistán, ať počítám, jak počítám, budou muset do světa Ani Kazma mi včera totiž nepomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Afri, gratuluju! A netrvalo to ani tak dlouho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se