Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 6 hodinami, Vit napsal:

Gratulace!!!

Co bylo v té krabici a už je na ruce?

New Explorer 40, jak jinak u mě 🤙 Ideální velikost, super čitelnost a oyster pouzdro prostě nej, překvapili mě tedy , fešandy. Na ruce chvilku a hurá do trezoru na dobu neurčitou, jelikož řeším expedici pod K2 , kluci vymysleli zrovna i nějakou šestku tam a permit není úplně nejlevnější, takže nepřistáli u mě úplně v ten nejlepší čas. Do měsíce bude všechno naplánované tak se uvidí, každopádně udělám vše proto aby zůstali pod střechou 😎

DSC_5322.JPG

DSC_5327.JPG

DSC_5316~2.JPG

DSC_5328.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, African napsal:

New Explorer 40, jak jinak u mě 🤙 Ideální velikost, super čitelnost a oyster pouzdro prostě nej, překvapili mě tedy , fešandy. Na ruce chvilku a hurá do trezoru na dobu neurčitou, jelikož řeším expedici pod K2 , kluci vymysleli zrovna i nějakou šestku tam a permit není úplně nejlevnější, takže nepřistáli u mě úplně v ten nejlepší čas. Do měsíce bude všechno naplánované tak se uvidí, každopádně udělám vše proto aby zůstali pod střechou 😎

Pěkné, průzkumník každým coulem.

Odkaz ke komentáři

New Explorer 40, jak jinak u mě  Ideální velikost, super čitelnost a oyster pouzdro prostě nej, překvapili mě tedy , fešandy. Na ruce chvilku a hurá do trezoru na dobu neurčitou, jelikož řeším expedici pod K2 , kluci vymysleli zrovna i nějakou šestku tam a permit není úplně nejlevnější, takže nepřistáli u mě úplně v ten nejlepší čas. Do měsíce bude všechno naplánované tak se uvidí, každopádně udělám vše proto aby zůstali pod střechou 
DSC_5322.thumb.JPG.8aa23d9ccad15ed61de2848b79e7c4f1.JPG
DSC_5327.thumb.JPG.6b642fd4db5a67625e1f37d9ee4c0084.JPG
DSC_53162.thumb.JPG.1ed42f3934a49678bd83ecee8eb345e6.JPG
DSC_5328.thumb.JPG.2b05a2b8348a5de2a40b6308ef4e1136.JPG

Moc pěkné, gratuluji! Nedávno jsem je vyzkoušel, na ruce sedí skvěle, o oboustranném antireflexu nemluvě
Odkaz ke komentáři

Děkuji kluci, jsou opravdu parádní... každopádně se raději moc nekochám a radost si nechávám na jindy, protože jestli dopadne expedice Pakistán, ať počítám, jak počítám, budou muset do světa 🙄 Ani Kazma mi včera totiž nepomohl 😂

DSC_5306.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...