martin151 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 V 22. 10. 2023 v 18:08, Toblin napsal: Paráda a jak se nosí 40 mm a nevadi Ti článek tahu co zětšuje lug to lug ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 @martin151 Mám zápěstí přes 19 cm, sedí mi fajn. 36 jsou pro mě pocitově malé. Dřív sem měl Khaki Fieldy 38 nebo Sinny 556 a ani tam jsem tu velikost nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 před 6 hodinami, tikzot napsal: Moc pěkné to máš . Jak se nosí oproti oceli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 před 11 hodinami, tomato napsal: Tyhle jsem viděl loni u Bechyně v Brně, a dost mi vyraziliy dech. Na obrázku to je relativní nuda, ale naživo jsou neskutečně cool (sorry, ale lépe padnoucí slovo jsem prostě něnašel). před 10 hodinami, Tomak napsal: Naposledy jsem byl u Bechyně v Brně v létě a ještě tam ty zelené měli k prohlédnutí - nikoli však ke koupi samozřejmě. Verze s hladkou lunetou a oyster tahem. Hoši naučte se už jednou, že je to u Bechyněho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Před hodinou, Roland Sands napsal: Moc pěkné to máš . Jak se nosí oproti oceli? Děkujujak je to na oysterflexu, tak se to nosí skoro stejně dobře jako ocel Daytona, je to hezky vyvážené, maj to poladěnýale upřímně si nedokážu představit ty váhu na plném gold tahu, to už dle mě nelze nosit jako pořád, jak je to těžký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 před 23 hodinami, tikzot napsal: Wow, pecka Já celý den v kopcích, výčumy nic moc, leje, ale dvojky na ruce zahřejí... mám je moc rád. Už jsem dnes sahal po krabici a přemýšlel že vezmu jedničky, jak moc mě to každý den láká ...peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 @African Jo, nejsou blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 před 28 minutami, Toblin napsal: @African Jo, nejsou blbý Super jsou, gratulace ...ale tímto mi moc nepomáháš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 před 4 hodinami, Toblin napsal: @African Jo, nejsou blbý Kásná fotka, opravdu stojí za to čekání popřípadě jako jen Ty jediné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 @martin151 Žádnej zázrak se nekoná Vždy jsem chtěl hodinky ve stylu expy, líbí se mi geometrická čistota, číslice 3,6,9. Podvědomě tomu moje předchozí volby hodinek odpovídaly, to mi došlo až časem.. Viz LHC, Superocean, Panerai, tam jsou přece ty číslice!!! Taky Fortis nebo Damasko. Občas se mi do toho vloudily modely, které jsem chtěl třeba jen vyzkoušet, když se něco objevilo v prodejním vlákně, Rado, Stowa,.. nebo další sny jako Submariner. Teď po více než 10 letech už asi vím, co chci. Přesto u mě jediný hodinky nehrozí, ani bych to tak nechtěl. Během času se měnil i můj názor na expy a dnes na mě působí jako leštěnky Co bude dál nevím, možná Tudor Ranger? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Polární Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 @Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 9 hours ago, Toblin said: @martin151 Žádnej zázrak se nekoná Vždy jsem chtěl hodinky ve stylu expy, líbí se mi geometrická čistota, číslice 3,6,9. Podvědomě tomu moje předchozí volby hodinek odpovídaly, to mi došlo až časem.. Viz LHC, Superocean, Panerai, tam jsou přece ty číslice!!! Taky Fortis nebo Damasko. Občas se mi do toho vloudily modely, které jsem chtěl třeba jen vyzkoušet, když se něco objevilo v prodejním vlákně, Rado, Stowa,.. nebo další sny jako Submariner. Teď po více než 10 letech už asi vím, co chci. Přesto u mě jediný hodinky nehrozí, ani bych to tak nechtěl. Během času se měnil i můj názor na expy a dnes na mě působí jako leštěnky Co bude dál nevím, možná Tudor Ranger? Ja ked som prvy krat uvidel tieto, bolo jasne, ze taketo chcem. Tiez mi casom doslo, ze vlastne 3-6-9, je to, co sa mi na tom paci . Oproti expom je tam korunka na 12 a fluted luneta (tu uz na OP nerobia). Ale zas su len 36 a viac by mi sadli 39. Tak mozno casom sa aj k tym vacsim expom sa dopracujem . Len tie zas nie su modre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Na Státní svstek takovou už skoro českou klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 MKII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 před 3 hodinami, dabelM napsal: MKII. No z týchto fotiek by som to nezistil. Vyzerajú podobne ako MK1. Skús porovnať ak budeš mať možnosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 No z týchto fotiek by som to nezistil. Vyzerajú podobne ako MK1. Skús porovnať ak budeš mať možnosť.Možná budu za troubu, ale v čem je rozdíl a jak se pozná? Moje jsou MK1 nebo MK2? Rád se poučím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se