Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 11 hodinami, tomato napsal:

Tyhle jsem viděl loni u Bechyně v Brně, a dost mi vyraziliy dech. Na obrázku to je relativní nuda, ale naživo jsou neskutečně cool (sorry, ale lépe padnoucí slovo jsem prostě něnašel).

před 10 hodinami, Tomak napsal:

Naposledy jsem byl u Bechyně v Brně v létě a ještě tam ty zelené měli k prohlédnutí - nikoli však ke koupi samozřejmě. Verze s hladkou lunetou a oyster tahem.  

Hoši naučte se už jednou, že je to u Bechyněho. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Roland Sands napsal:

Moc pěkné to máš 🔝. Jak se nosí oproti oceli?

Děkuju🍀👍🏻jak je to na oysterflexu, tak se to nosí skoro stejně dobře jako ocel Daytona, je to hezky vyvážené, maj to poladěný👍🏻ale upřímně si nedokážu představit ty váhu na plném gold tahu, to už dle mě nelze nosit jako pořád, jak je to těžký😅 

Odkaz ke komentáři

před 23 hodinami, tikzot napsal:

IMG_0828.jpeg

Wow, pecka :punk: Já celý den v kopcích, výčumy nic moc, leje, ale dvojky na ruce zahřejí... mám je moc rád. Už jsem dnes sahal po krabici a přemýšlel že vezmu jedničky, jak moc mě to každý den láká ...peklo 😅 

DSC_5526~2.JPG

DSC_5523~2.JPG

Odkaz ke komentáři

@martin151 Žádnej zázrak se nekoná :) Vždy jsem chtěl hodinky ve stylu expy, líbí se mi geometrická čistota, číslice 3,6,9. Podvědomě tomu moje předchozí volby hodinek odpovídaly, to mi došlo až časem.. Viz LHC, Superocean, Panerai, tam jsou přece ty číslice!!! Taky Fortis nebo Damasko. Občas se mi do toho vloudily modely, které jsem chtěl třeba jen vyzkoušet, když se něco objevilo v prodejním vlákně, Rado, Stowa,.. nebo další sny jako Submariner. Teď po více než 10 letech už asi vím, co chci. Přesto u mě jediný hodinky nehrozí, ani bych to tak nechtěl. Během času se měnil i můj názor na expy a dnes na mě působí jako leštěnky :) Co bude dál nevím, možná Tudor Ranger? :)

IMG_20230821_174702-01.jpeg

IMG_20230719_190243-01.jpeg

IMG_20230720_154803-01.jpeg

IMG_20230911_071246-01.jpeg

Odkaz ke komentáři

9 hours ago, Toblin said:

@martin151 Žádnej zázrak se nekoná :) Vždy jsem chtěl hodinky ve stylu expy, líbí se mi geometrická čistota, číslice 3,6,9. Podvědomě tomu moje předchozí volby hodinek odpovídaly, to mi došlo až časem.. Viz LHC, Superocean, Panerai, tam jsou přece ty číslice!!! Taky Fortis nebo Damasko. Občas se mi do toho vloudily modely, které jsem chtěl třeba jen vyzkoušet, když se něco objevilo v prodejním vlákně, Rado, Stowa,.. nebo další sny jako Submariner. Teď po více než 10 letech už asi vím, co chci. Přesto u mě jediný hodinky nehrozí, ani bych to tak nechtěl. Během času se měnil i můj názor na expy a dnes na mě působí jako leštěnky :) Co bude dál nevím, možná Tudor Ranger? :)

Ja ked som prvy krat uvidel tieto, bolo jasne, ze taketo chcem. Tiez mi casom doslo, ze vlastne 3-6-9, je to, co sa mi na tom paci :). Oproti expom je tam korunka na 12 a fluted luneta (tu uz na OP nerobia). Ale zas su len 36 a viac by mi sadli 39. Tak mozno casom sa aj k tym vacsim expom sa dopracujem :). Len tie zas nie su modre :(

20231028_185603.thumb.jpg.458c690a88de9d52636a940b3a54c67d.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...