tomato Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 před 12 minutami, patprom napsal: Přidám sem po čase taky jedny antimagnetické Tvl a k tomu taky Volvista - takže taky zdravím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Tvl a k tomu taky Volvista - takže taky zdravím! Ano, již dlouhá leta a celá rodina, zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Na ruce… no a i na stěně v kanclu budou… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 V šumPERKu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 tam kam patří ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Nosím je prakticky denně déle než rok. Byly se mnou xkrát v mořské, chlorované i termální vodě, na poušti, vysoko v horách, nasundávám je ani v sauně. Jsou prostě skvělé a vydrží hodně. Přesnost je absolutní nosím je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 před 4 hodinami, patprom napsal: Nosím je prakticky denně déle než rok. Byly se mnou xkrát v mořské, chlorované i termální vodě, na poušti, vysoko v horách, nasundávám je ani v sauně. Jsou prostě skvělé a vydrží hodně. Přesnost je absolutní nosím je rád A je zajímavé, že vzhledem k těm všem zážitkům a každodennímu nošení, nejsou vidět žádné úrazy.. otázka jak je na tom spona, ale i tak super Jen tvé ruce se moc nelíbí korunka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 tam kam patří ...Paráda a taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 před 23 hodinami, LovecK napsal: Na ruce… no a i na stěně v kanclu budou… Kde jsi ulovil? Taky se chytám na dekorování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 před 22 minutami, Dez123 napsal: Kde jsi ulovil? Taky se chytám na dekorování... Rozkuchal a ořezal Rolex Magazine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Dneska s zenou za kulturou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Priatelia… prajem vam aj vasim blizkym vsetko dobre do noveho roku… stastie, zdravie, pokoj a mier… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 A je zajímavé, že vzhledem k těm všem zážitkům a každodennímu nošení, nejsou vidět žádné úrazy.. otázka jak je na tom spona, ale i tak super Jen tvé ruce se moc nelíbí korunka.Taky si říkám, že na to co se mnou všecko absolvovaly vypadají dost dobře, ale jako nové rozhodně nejsou. Spona a tah jsou dost použité, kupodivu pouzdro zatím celkem odolává. Upřímně řečeno to moc neřeším. Koupil jsem si je na nošení, aby mi dělaly radost a ne do trezoru S tou korunkou máš pravdu, což je ale v mém případě problém u všech hodinek. Jsem zvyklý je nosit celkem volně, čímž pádem se lehkému poškození ruky neubráním Šťastný nový rok plný dobré nálady a perfektní hodinek přeji všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna (upraveno) Mám velký trezor na zbraně zabudovaný přímo doma a nikdy tam žádné hodinky nebyly, když jedu mimo domov na více dnů, mám jiné skrýše ….takže souhlas, hodinky jsou na nošení a na koukání, v trezoru nebo v bance mají byt jiné peníze, ne hodinky. Moje bi-colory by taky snesly na tahu peeling, na sponě možná leštění, ale asi to taky kašlu, nechal jsem si přeleštit Béčka SO a bojím se, že to na nich půjde vidět a že je odřu tak se s nimi moc necítím, zbytečný stres, navíc na zlatě by to bylo do pár měsíců zpět, jako před leštěním. S korunkou jsem to tak mám hlavně u IWC Mark 18, tam je opravdu ostrá korunká která se zařezává do ruky, ale je naštěstí malá a nenosím je často, pak v minulosti trochu Navitimery 46ky z podstaty své velikosti a SOH 46, přitom je tam ta korunka úplně hladká, akorát je fakt monstrózní.. Taky přeji šťasný Nový rok, ať je ten následující lepší a méně turbulentnější, než ty poslední roky.. Upraveno 1. ledna uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna PF 24 priatelia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Den 14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 11 hodinami, adam.ra napsal: Den 14 Super! Stále stejná radost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Rolex a Mercedes… teda vlastně Citigo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se