Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 4 hodinami, patprom napsal:

Nosím je prakticky denně déle než rok. Byly se mnou xkrát v mořské, chlorované i termální vodě, na poušti, vysoko v horách, nasundávám je ani v sauně. Jsou prostě skvělé a vydrží hodně. Přesnost je absolutní emoji172.pngnosím je rád

85c4bc8945d6042e204b539eb2e57396.jpg

A je zajímavé, že vzhledem k těm všem zážitkům a každodennímu nošení, nejsou vidět žádné úrazy.. otázka jak je na tom spona, ale i tak super 👍 Jen tvé ruce se moc nelíbí korunka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A je zajímavé, že vzhledem k těm všem zážitkům a každodennímu nošení, nejsou vidět žádné úrazy.. otázka jak je na tom spona, ale i tak super Jen tvé ruce se moc nelíbí korunka.

Taky si říkám, že na to co se mnou všecko absolvovaly vypadají dost dobře, ale jako nové rozhodně nejsou. Spona a tah jsou dost použité, kupodivu pouzdro zatím celkem odolává.
Upřímně řečeno to moc neřeším. Koupil jsem si je na nošení, aby mi dělaly radost a ne do trezoru

S tou korunkou máš pravdu, což je ale v mém případě problém u všech hodinek. Jsem zvyklý je nosit celkem volně, čímž pádem se lehkému poškození ruky neubráním

Šťastný nový rok plný dobré nálady a perfektní hodinek přeji všem

6388d82bdceb003de702f66d22832448.jpg
Odkaz ke komentáři

Mám velký trezor na zbraně zabudovaný přímo doma a nikdy tam žádné hodinky nebyly, když jedu mimo domov na více dnů, mám jiné skrýše 😁 ….takže souhlas, hodinky jsou na nošení a na koukání, v trezoru nebo v bance mají byt jiné peníze, ne hodinky. 

Moje bi-colory by taky snesly na tahu peeling, na sponě možná leštění, ale asi to taky kašlu, nechal jsem si přeleštit Béčka SO a bojím se, že to na nich půjde vidět a že je odřu tak se s nimi moc necítím, zbytečný stres, navíc na zlatě by to bylo do pár měsíců zpět, jako před leštěním.

S korunkou jsem to tak mám hlavně u IWC Mark 18, tam je opravdu ostrá korunká která se zařezává do ruky, ale je naštěstí malá a nenosím je často, pak v minulosti trochu Navitimery 46ky z podstaty své velikosti a SOH 46, přitom je tam ta korunka úplně hladká, akorát je fakt monstrózní..

Taky přeji šťasný Nový rok, ať je ten následující lepší a méně turbulentnější, než ty poslední roky..

IMG_6446.thumb.jpeg.61584d1acd3a2b70daf0af65f20daafe.jpeg

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...