Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj všem,

mám možná trochu netypický dotaz, ale zajímalo by mě, jestli tady někdo nosí hodinky značky Rolex nebo jiné luxusní hodinky v hodnotě stovek tisíc korun na denní bázi. Sám zatím nejsem v takové fázi, aktuálně mám "béčka", které rozhodně nejsou levné, ale pořád se bavíme o nižší cenové kategorii ve srovnání s Rolex.

Hodinky nosím každý den, ale několikrát týdně chodím do fitka nebo do sauny a pokaždé je musím odkládat do skříňky. To mi není zrovna příjemné, protože přece jen u tak drahé věci mám obavy, že by se mohlo něco stát. Zatím se mi ve fitku kromě dražších brýlí nic neukradlo, ale přesto by mě zajímalo, jak to řešíte vy? Nosíte luxusní hodinky i při sportování, nebo je raději necháváte doma? A pokud ano, máte nějaké tipy, jak je bezpečně uchovávat, když je nemáte na sobě?

Díky za vaše zkušenosti!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 minutami, 1kubik napsal:

Ahoj všem,

mám možná trochu netypický dotaz, ale zajímalo by mě, jestli tady někdo nosí hodinky značky Rolex nebo jiné luxusní hodinky v hodnotě stovek tisíc korun na denní bázi. Sám zatím nejsem v takové fázi, aktuálně mám "béčka", které rozhodně nejsou levné, ale pořád se bavíme o nižší cenové kategorii ve srovnání s Rolex.

Hodinky nosím každý den, ale několikrát týdně chodím do fitka nebo do sauny a pokaždé je musím odkládat do skříňky. To mi není zrovna příjemné, protože přece jen u tak drahé věci mám obavy, že by se mohlo něco stát. Zatím se mi ve fitku kromě dražších brýlí nic neukradlo, ale přesto by mě zajímalo, jak to řešíte vy? Nosíte luxusní hodinky i při sportování, nebo je raději necháváte doma? A pokud ano, máte nějaké tipy, jak je bezpečně uchovávat, když je nemáte na sobě?

Díky za vaše zkušenosti!

Hele, to si asi nějak dokáže vymyslet každej sám. Když jdu do fitka, tak si je samozřejmě neberu a rovnou si dám na ruku AW co mám i na sport. Do skříňky v šatně bych je nedal. Když jdu z práce, tak je sundám už tam. Jinak je nosím všude kromě sportu a nějakých kutilských činností.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, xcmaniax napsal:

Hele, to si asi nějak dokáže vymyslet každej sám. Když jdu do fitka, tak si je samozřejmě neberu a rovnou si dám na ruku AW co mám i na sport. Do skříňky v šatně bych je nedal. Když jdu z práce, tak je sundám už tam. Jinak je nosím všude kromě sportu a nějakých kutilských činností.

Já mám právě v plánu je nosit na denní bázi, tzn. většinou z práce do fitka a pak opět do práce. Asi 4-5x do týdne, to znamená, že by se na ruku vůbec nedostaly. Ale samozřejmě je pravda, že už teď mám zvláštní pocit, když "béčka" v hodnotě cca 150tis dávám do skříňky.

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, 1kubik napsal:

Ahoj všem,

Díky za vaše zkušenosti!

Hodinky su na nosenie. Ked ich nenosis stracaju vyznam. Pozor si samozrejme davam. Sportovec nie som ale inak to mam takto..

Nosim: bezne denne cinnosti, office praca, nakupovanie, vecerne aktivity-bar, restauracia, bazen, sauna (len niekdy)

Nenosim: doma po byte, akakolvek manualna praca - dom/ auto. Mam par takych mozno smiesnych pravidiel... napriklad ked mi padne v aute telefon medzi konzolu a sedacku tak dam hodinky dole pred tym ako ho zacnem hladat a podobne...

• Like 2
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Davis napsal:

@1kubik Do fitka s Rolexkami na ruke? Blbosť. Nepraktické a zbytočne budeš iritovať personál :) . 

Problém je, že nevím, kam s nima, když jdu do fitka vždy z práce a potom zase do práce. To bych je právě nedostal na ruku nikdy, když jsem ve fitku 4-5x do týdne. Jedině je nechávat v autě, což taky není ideální 🙂  Proto jsem chtěl zjistit, jak to mají ostatní

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, 1kubik napsal:

Problém je, že nevím, kam s nima, když jdu do fitka vždy z práce a potom zase do práce. To bych je právě nedostal na ruku nikdy, když jsem ve fitku 4-5x do týdne. Jedině je nechávat v autě, což taky není ideální 🙂  Proto jsem chtěl zjistit, jak to mají ostatní

kup si mini ledvinku na běh, Rolex dej do servisního pouzdra a cvič. 

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, moco napsal:

kup si mini ledvinku na běh, Rolex dej do servisního pouzdra a cvič. 

Presne tak... ja pouzivam toto WATCHPOD Single Watch Travel Case - WatchpodCases.com

Vzdy to mam pri sebe v batohu a ked potrebujem dat hodinky dole ale mat ich stale u seba idu do puzdra a do batohu.

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, 1kubik napsal:

Já mám právě v plánu je nosit na denní bázi, tzn. většinou z práce do fitka a pak opět do práce. Asi 4-5x do týdne, to znamená, že by se na ruku vůbec nedostaly. Ale samozřejmě je pravda, že už teď mám zvláštní pocit, když "béčka" v hodnotě cca 150tis dávám do skříňky.

Jen upozorním... před pár lety byly takto odcizeny hodinky místnímu členovi viz. níže uvedené vlákno. Tak pozor na to.

https://forum.chronomag.cz/topic/139977-ukradené-hodinky/page/7/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...