African Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 15 hodinami, Jarett napsal: Letadlofka … Luxus, už se těším na wristshoty z NZ Ať se Vám to tam všechno povede
Jarett Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Black Rock, Cook Islands ... Sea-Dweller 16600 5 1
bluman Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Jj, milgy su fajn. Hmm, celkom nezavisle som dnes dostal chut ich prevetrat 3
OndraPod Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Hodně moc fajn, obzvláště tahle kombinace s modrým cifrem. Jedny z mála Rolexek, které bych opravdu s radostí ponosil kdybych na ně měl
Hector_24 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Když někdo zmíní Milgauss, hned si vybavím Milhouse… a ono to tak nějak i sedí. 1 1 1
bluman Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Najlepsie su na slnku, ale aj v pritmi to ujde (este jedna zo vcera). 1
Grilko Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června (upraveno) V 12. 6. 2025 v 19:25, Pavelinho napsal: První den na ruce. Jsem zvědavý, jestli budou opravdu takový Collection Killer, jak se o nich říká. Nevím s čím porovnáváš, ale u mě to funguje. Jsou to neuvěřitelně nositelné hodinky a např. teď když jsem vytáhl na léto TH Aquaracer, tak mám pocit, jako by mi na ruce nějak "neseděly". Přitom než jsem si pořídil tyto RLX, byly to moje nejoblíbenější hodinky na každý den... . Ať slouží Upraveno 19. června uživatelem Grilko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se