Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nedali sa pustiť z hlavy, najskôr boli iba v predstavách, teraz sa sen stal skutočnosťou...  🙏

IMG_3001.thumb.jpeg.b5562908cc5cc0b32bfc532a299eaf46.jpeg

• Like 9
  • Dát hlas 1
Odesláno

Rolexky a cesty do vesmíru. Tak to se nepovedlo, asi jsem si měl vzít Omegy. 😀 To je stejně zvláštní, proč zrovna v tomhle prestižním odvětví stály vždycky stranou. 🤔20250711_145702.thumb.jpg.45124373d10a42dadb3ca09b2eaa548c.jpg

Odesláno
před 1 hodinou, Pavelinho napsal:

Rolexky a cesty do vesmíru. Tak to se nepovedlo, asi jsem si měl vzít Omegy. 😀 To je stejně zvláštní, proč zrovna v tomhle prestižním odvětví stály vždycky stranou. 🤔

Tak oni aj chceli, akurat Rolexu pri NASA testovani Omega natrhla prdel…

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 12 hodinami, Vortex-Tempus napsal:

Tak oni aj chceli, akurat Rolexu pri NASA testovani Omega natrhla prdel…

Jojo, přesně tak. To bylo ale před cca 60 lety a od té doby si nikdo rolexky do vesmíru nevzal. Ani neoficiálně jako Seiko Pogue. To mi vrtá hlavou. V současnosti už tam litá kde kdo, takže pokud by si je někdo vzal, měl by po návratu doma unikát - první rolexky ve vesmíru.😀

Odesláno
před 12 minutami, Pavelinho napsal:

Jojo, přesně tak. To bylo ale před cca 60 lety a od té doby si nikdo rolexky do vesmíru nevzal. Ani neoficiálně jako Seiko Pogue. To mi vrtá hlavou. V současnosti už tam litá kde kdo, takže pokud by si je někdo vzal, měl by po návratu doma unikát - první rolexky ve vesmíru.😀

Už tam byly GMT Master.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...