ivan_989 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna to je novinka? @ADIkov Aj ja som rozmyslal....
African Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Potápky konečně tam kde jim je nejlépe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
moco Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna @African Paráda Vlasto, nějak jsem zaspal, že už máš Suby Nechtěl jsi ND náhodou?
African Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna 1 hour ago, moco said: @African Paráda Vlasto, nějak jsem zaspal, že už máš Suby Nechtěl jsi ND náhodou? Na ND čekám třetím rokem, tak snad již brzy Sea-dwellery mám díky nevyzpytatelným cestám Chronomagu
exell Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Janseda Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Na Sněžce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
moco Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna před 5 hodinami, African napsal: Na ND čekám třetím rokem, tak snad již brzy Sea-dwellery mám díky nevyzpytatelným cestám Chronomagu Tak jsem navíc slepej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
African Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna SD na kopci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
MilosDv1 Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
vwtyp11 Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Nemocniční;) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
ADIkov Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16
enGiN Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna AD umí potěšit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 19 1
MilosDv1 Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jarett Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Ráno jsem na zkoušku z trezoru vytáhl Pepsi a napadlo mě, že raději budu nosit obyčejný Daytony, než takový grál Jen jsem k nim přivoněl a šup zpět do ticha a tmy ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 5 1
Vit Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna před 9 minutami, Jarett napsal: Ráno jsem na zkoušku z trezoru vytáhl Pepsi a napadlo mě, že raději budu nosit obyčejný Daytony, než takový grál Jen jsem k nim přivoněl a šup zpět do ticha a tmy ! Nosit je bez fólií, že se nestydíš ty barbare!!! 4
ADIkov Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
kubajs.mtb Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna OP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Sdéčka na kameni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
moco Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Větší SDéčka na gauči Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
ondralbc Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se