ivan_989 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Na baterku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 4
ragu Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Jarett Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Nechápu lidi, kteří si na kolo klidně vezmou hodinky několikrát dražší, než kolo ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
teg Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května V 2. 5. 2026 v 18:28, ragu napsal: Jenomže ty nový pro mě byly nenositelný, velký, lesklý, těžký, nepohodlný na ruce, furt jsem se ošíval, upravoval je a dva roky ležely v trezoru. Jako když si na eshopu koupíš kus oblečení co se ti moc líbí, ale necejtíš se v tom. Presne moje cesta. Ja 126610 (vytouzene od AD, ale casem moc velke) - zmena za 114060 (mensi, lepsi, ale stale po case velke) -zmena za 14060 plechace a konecne jsem spokojen (lehkost, pohodli a optimalni velikost pouzdra a indexu). 3 2
Kid_A Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Batman Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
bandicoot Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Před hodinou, teg napsal: Presne moje cesta. Ja 126610 (vytouzene od AD, ale casem moc velke) - zmena za 114060 (mensi, lepsi, ale stale po case velke) -zmena za 14060 plechace a konecne jsem spokojen (lehkost, pohodli a optimalni velikost pouzdra a indexu). Estetika a komfort plechovek je nejvíc. Akorát mi je jich líto a nosím je míň, pořád mám obavy že drbnu lunetu, vytahám tah apod. Současný model bych asi unosil častěji, protože bez obav. Jo, sem na to srab. U jiných hodinek to tak nemám. 1 1
Monolith Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
lemon Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Hodinky zladené s lakom biku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Jarett Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Friday Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
ondralbc Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Monolith Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
laroaz Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Roland Sands Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
financ Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Káva a citronová zmrzka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
furo Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
subtitles017 Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Davis Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Black & White Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vladino125 Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Tikajuca dokonalost v kompaktnom prevedeny 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se