ondrejm Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Tyhle se neokoukají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Pěkně ten "orloj" svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Nekonečný marketingový meeting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Stalo mi to dnesma boticku i se zaplacenym listkem, ale Carollinum opet nezklamalo. Dalsi jednorozec ve sbirce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Stalo mi to dnesma boticku i se zaplacenym listkem, ale Carollinum opet nezklamalo. Dalsi jednorozec ve sbirce Teda, to se nekdo ma, gratulace Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 před 2 hodinami, matejcaha napsal: Stalo mi to dnesma boticku i se zaplacenym listkem, ale Carollinum opet nezklamalo. Dalsi jednorozec ve sbirce Perfecto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Stalo mi to dnesma boticku i se zaplacenym listkem, ale Carollinum opet nezklamalo. Dalsi jednorozec ve sbirce Před pár týdny stejně radostná návštěva naštěstí bez botičky, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Před hodinou, patprom napsal: Před pár týdny stejně radostná návštěva naštěstí bez botičky, gratulace před 5 hodinami, matejcaha napsal: Stalo mi to dnesma boticku i se zaplacenym listkem, ale Carollinum opet nezklamalo. Dalsi jednorozec ve sbirce Dá se tam zaparkovat a v klidu pŕes aplikaci u kávy u AD zalepit parkovné, tak jsem to u Dayton udělal já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Právě teď, dabelM napsal: Dá se tam zaparkovat a v klidu pŕes aplikaci u kávy u AD zalepit parkovné, tak jsem to u Dayton udělal já. Ja to udelal uplne stejne, teda az na ty Daytony. Boticku mi dali, protoze jsem mel spatne zavrene dvere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 @matejcaha tak to byla spíš prevence před odcizením vozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 V centru Prahy zpravidla používám appku Zaparkuju.cz. Co je trochu nešikovné, že můžete zaplatit jen 1 hod. Párkrát se mi stalo, že když jsem chtěl připlatit další, tak to nešlo. Doporučuji dávat si na to pozor. Už jsem i nějakou tu pokutičku za protažené parkování platil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Vyprdět se na gauči po obědě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 V 20. 1. 2023 v 12:56, furo napsal: Modrá so zlatou je asi najcool kombinácia…parádička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se