kayaker Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Zdravím všechny, jsem tu nový. Sea-Dweller. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 LV u Oslavy… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Dýdžejský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Včera a dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Letiště Pha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 před 16 minutami, Monolith napsal: La Mer Beach, Dubai? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 22 minutes ago, jožko said: La Mer Beach, Dubai? Taky na Jumeirah, ale kousek dal. Roasters Specialty Coffee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Nové do sbírky. Příjemně překvapily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Po čase sem nazul Starbucksy, který mě přestaly před časem bavit a jako najednou mě dost baví. Jsou fresh a ten brus je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Tak ktery pujde nasadit? RubberB nebo Vanguard? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Spravne je Vanguard... novy kousek, je mekci, stihlejsi, rovne strizeny a hlavne jde uzasne jednoduse nasadit... rubberB uz nikdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Radost velika.. tak do tretice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Mě se líbí více RubberB, bo to doléhá až k pouzdru, pouzdro od Vanguardu “odstává” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 (upraveno) před 4 hodinami, petr_cha napsal: Spravne je Vanguard... novy kousek, je mekci, stihlejsi, rovne strizeny a hlavne jde uzasne jednoduse nasadit... rubberB uz nikdy RubberB jsem měl, teď Everest a upřímně bych si na ten meziprostor přesně jak píše moco asi nezvykl. Je pravda že se obě značky museli poddat, ale jakmile se rozhýbaly, maximální spokojenost.....pokud si ovšem spokojený, není vůbec co řešit, to je nejdůležitější Jinak dneska jedna z rachoty, musel jsem na sklad balit, tak jsem holky trochu litoval. Upraveno 17. července 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se