vonmisses Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Dnes bez obav z magnetické indukce. I když nevím přesně kde mi prakticky hrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Nechce se jim z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 @Melly dají ti tu podporu, když žádáš s R na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Doufam, jinak nebudu mit co zrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Dnes je velky den, o chvilu si zaspievam kanadsku hymnu a zlozim prisahu a budem musiet posluchat Krala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 před 43 minutami, Tommy_PP napsal: o chvilu si zaspievam kanadsku hymnu a zlozim prisahu a budem musiet posluchat Krala gratulujem a nech sa darí ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 před 20 minutami, rado74 napsal: gratulujem a nech sa darí ........... Dakujem, nech sa dari aj tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Spat zo servisu: Rolex Submariner 5512 Explanation point, gilt, PCG, chapter ring, meters first. Na ruke kusok kanadskej historie priamo od povodneho majitela, kupene v 1962 za $250. Pouzival ich pocas svojej kariery ako Search & Rescue clen potapacskeho timu. Dostal som k nim aj vlastnorucne napisany list a kopiu potapacskeho certifikatu z 1962 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 V 18. 10. 2023 v 18:25, Tommy_PP napsal: Dnes je velky den, o chvilu si zaspievam kanadsku hymnu a zlozim prisahu a budem musiet posluchat Krala From sea to sea! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Konečně víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 pestro-farebne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Pekný víkend želám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 (upraveno) On 10/18/2023 at 6:25 PM, Tommy_PP said: Dnes je velky den, o chvilu si zaspievam kanadsku hymnu a zlozim prisahu a budem musiet posluchat Krala nj, ty uz si za vodou Gratulujem Upraveno 21. října 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Pštrosí a dvojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Tooly na hiku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Taky tak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 3 minutami, tikzot napsal: Taky tak Hmm, fajnové...asi je vytáhnu z krabice a bude vyřešeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Afri, děkujujá mám sice 39 mm, ale věřím, že ty tvé 40mm budou sedět podobně- dobře! A proto bych to přehodnotil a já bych pustil EXP II a nechal si ty klasiky Já to tak udělal a jsem moc spokojenej, ty expy maj všechno co od univerzálů v klasickým designu potřebuju a je to velkej klid na ruce a pohodlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 15 hodinami, tikzot napsal: Afri, děkujujá mám sice 39 mm, ale věřím, že ty tvé 40mm budou sedět podobně- dobře! A proto bych to přehodnotil a já bych pustil EXP II a nechal si ty klasiky Já to tak udělal a jsem moc spokojenej, ty expy maj všechno co od univerzálů v klasickým designu potřebuju a je to velkej klid na ruce a pohodlí Zajímavá myšlenka... furt je nad čím přemýšlet Dvojky na výstupu, koukám že se ručky začínají shlukovat u dvanáctky, čas na socka párečky.....jen neuklouznout, je to tady nějaké exponované a Rolexkám by pád s této výšky určitě neprospěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se