Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Spat zo servisu: Rolex Submariner 5512 Explanation point, gilt, PCG, chapter ring, meters first.

Na ruke kusok kanadskej historie priamo od povodneho majitela, kupene v 1962 za $250. Pouzival ich pocas svojej kariery ako Search & Rescue clen potapacskeho timu. Dostal som k nim aj vlastnorucne napisany list a kopiu potapacskeho certifikatu z 1962 🙂

IMG_3480.jpeg

IMG_3479.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 10/18/2023 at 6:25 PM, Tommy_PP said:

Dnes je velky den, o chvilu si zaspievam kanadsku hymnu a zlozim prisahu a budem musiet posluchat Krala 😎🇨🇦

nj, ty uz si za vodou 😄 

Gratulujem 👍

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

Afri, děkuju😉já mám sice 39 mm, ale věřím, že ty tvé 40mm budou sedět podobně- dobře! A proto bych to přehodnotil a já bych pustil EXP II a nechal si ty klasiky😉 Já to tak udělal a jsem moc spokojenej, ty expy maj všechno co od univerzálů v klasickým designu potřebuju a je to velkej klid na ruce a pohodlí👍🏻 

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, tikzot napsal:

Afri, děkuju😉já mám sice 39 mm, ale věřím, že ty tvé 40mm budou sedět podobně- dobře! A proto bych to přehodnotil a já bych pustil EXP II a nechal si ty klasiky😉 Já to tak udělal a jsem moc spokojenej, ty expy maj všechno co od univerzálů v klasickým designu potřebuju a je to velkej klid na ruce a pohodlí👍🏻 

Zajímavá myšlenka... furt je nad čím přemýšlet 😅 Dvojky na výstupu, koukám že se ručky začínají shlukovat u dvanáctky, čas na socka párečky.....jen neuklouznout, je to tady nějaké exponované a Rolexkám by pád s této výšky určitě neprospěl 😆 

DSC_5484~2.JPG

DSC_5492~2.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...