Martin_S Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 Dnes pořízene SUBy Date 41… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xcmaniax Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 před 7 minutami, Martin_S napsal: Dnes pořízene SUBy Date 41… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluji, to je prostě největší klasika. Jestli jsou odsud, tak ta cena už aspoň nebyla na skok z okna Ať slouží!
Davis Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 (upraveno) před 12 minutami, Martin_S napsal: Dnes pořízene SUBy Date 41… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulace. Trefa do čierneho . Sú to Suby z predajnej sekcie? Upraveno 19. ledna 2024 uživatelem Davis
Martin_S Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 (upraveno) před 9 minutami, xcmaniax napsal: Gratuluji, to je prostě největší klasika. Jestli jsou odsud, tak ta cena už aspoň nebyla na skok z okna Ať slouží! Ano jsou …děkuju, mám z nich radost Upraveno 19. ledna 2024 uživatelem Martin_S
Martin_S Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 před 7 minutami, Davis napsal: Gratulace. Trefa do čierneho . Sú to Suby z predajnej sekcie? Děkuji, ano jsou z prodejní sekce
Davis Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 K raňajkám Starbucks? Za mňa môže byť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borco77 Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
7jerry7 Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Sunrise ať home Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Tohle počasí nemá chybu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adam.ra Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Prostředí zdaleka ne tak pěkné. Den 32… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ouskavl Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 Pondělní ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 před 20 hodinami, tikzot napsal: Tohle počasí nemá chybu Pekelné kontrasty Lukáši, moc hezké! ----------------------------------- Trochu jsem předběhl dobu ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irma Bunt Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 Dnes přesně 10 let na fóru a přesně měsíc na ruce Explorer 36mm. Myslel jsem, že s kombinací Nomos Tangente 35mm a Seiko SKX013 jsem vyléčen, ale když před pár lety vrátil Rolex Expy na správnou velikost, opět jsem do toho spadnul. Teď už snad mám klid. Ledaže by se GMT Mastery zmenšily na zase na 38mm a dostaly Coke lunetu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bluman Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 On 1/21/2024 at 2:18 PM, tikzot said: Tohle počasí nemá chybu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nadhera
Vit Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 R GMT MASTER II (BLRO) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Víkendové bruslení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Premyslim, co jsem mel o vikendu na brusleni, asi nic nebo gecka. Nicmene jinak z 90% taky maly Expy. Zejtra jim sice asi malinko vrazim kudlu do zad, ale v zasadnim ohrozeni nejspis nebudou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 @warann Expy 1 se s Expy 2 doplňují, nikoliv konkurují.
warann Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Dobrej postreh . Nebo jsem se nekde prokecl a uz na to zapomnel?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se