moco Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Včera jsem měl možnost ochutnat velkou univerzálnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Takhle na první dobrou Ti sedí víc, než Expy-pardon. Jak to vnímáš Ty? Já okusil předevčírem a fakt to asi potřebuju… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Wake a Trek, neděle pecka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna (upraveno) před 2 hodinami, Karussell napsal: Takhle na první dobrou Ti sedí víc, než Expy-pardon. Jak to vnímáš Ty? Já okusil předevčírem a fakt to asi potřebuju… Jo, sedí, vím o tom, ale co mám dělat, když mi je nechtějí prodat Ale polárky mi dělají velkou, nečekanou, radost. Bylo by to super kombo. Ale musí to být snad jen optický klam bílého ciferníku – je to sakra jen 1 mm Upraveno 25. srpna uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna V 25. 8. 2024 v 19:17, moco napsal: Jo, sedí, vím o tom, ale co mám dělat, když mi je nechtějí prodat Ale polárky mi dělají velkou, nečekanou, radost. Bylo by to super kombo. Ale musí to být snad jen optický klam bílého ciferníku – je to sakra jen 1 mm Aha, no jasan, chápu Ale tak jednou se dočkáš určitě, není kam spěchat. A souhlas, že hodně dělá ten bílej cifr, možná i ty oversized ručky a indexy. Zbytek podepisuju, polárky jsou božííííííí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna S hnedou pokožkou to ladí supr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna @bluman tie DJ sú parádne, rád na ne spomínam ja tu mám ešte jednu zo včerajšieho čakania na vlak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna @furo jako vzdy ve stylu Nechybí Ti někdy to kombo DJ a Bluesy? Já expuju včera i dnes 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna před 4 minutami, Karussell napsal: @furo jako vzdy ve stylu Nechybí Ti někdy to kombo DJ a Bluesy? Já expuju včera i dnes Krásná fotka famózních hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna před 36 minutami, Karussell napsal: @furo jako vzdy ve stylu Nechybí Ti někdy to kombo DJ a Bluesy? ale jasne že chýba, viac asi DJ.. GMT je ale pre mňa všetko čo chcem v jednom balení a aspoň nemám ráno dilemu čo nasadiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Leto nekončí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Hrozný horko… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Od chvíle co mám expy je takřka nesundám. Dnes ale změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Ešte dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna před 12 hodinami, adam.ra napsal: Od chvíle co mám expy je takřka nesundám. Dnes ale změna. Krásné! Zatím první Azzurro Blue DJ41 které tady vidím, sehnal jsem si nový ciferník (původně jsem měl černý + klasické indexy), pak vyfotím až je budu mít zpět u sebe, akorát je mám na Oysteru. Podle mého nejzajímavější cifr na aktuálních DJ41, ty odstíny co “háže” na slunci jsou top. A ta leská IIII. je taky top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se