Jump to content

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Guest Ondra

Recommended Posts

před 22 hodinami, African napsal:

Stejný, ale má blíž dírky takže se dá lépe regulovat. Dá se ovšem už jenom objednat v UK a cena je dost vysoko, takže jsem objednal z Rakouska na Expy také RubberB. Je to gůd, výborně sedí na pouzdře hodinek, super kvalita, ale jak píšu, na dvojkách mám Everest a je to za mě lepší. Navíc má vlastní stěžejky a fajnové plastové pouzdro na tah... škoda jen té dostupnosti.

Ahoj, Everest na strankach pisou, ze se chystaji zasilat z Evropy bez dalsiho procleni. Na to se tesim, hodne borcu je doporucuje a rad bych tedy taky jedny vyzkousel. Ale s proclenim z UK uz nikdy....uz potreti mi jde ze SteelReef maly sroubek, ktery zapomeli v zasilce. A neumi na nej vydat zvlast fakturu, takze to celnici zatvrzele vraci.... 🤒

image.thumb.png.7ed42d530a85d437279fd47a2d0c0e13.png

před 2 hodinami, hrozna napsal:

Ahoj, Everest na strankach pisou, ze se chystaji zasilat z Evropy bez dalsiho procleni. Na to se tesim, hodne borcu je doporucuje a rad bych tedy taky jedny vyzkousel. Ale s proclenim z UK uz nikdy....uz potreti mi jde ze SteelReef maly sroubek, ktery zapomeli v zasilce. A neumi na nej vydat zvlast fakturu, takze to celnici zatvrzele vraci.... 🤒

image.thumb.png.7ed42d530a85d437279fd47a2d0c0e13.png

Výborná zpráva 👍