bandicoot Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Se mi tahle luneta líbí víc než 116500. Paráda! 1
Jocker Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Tak jako, mohli jste ho nechat chvíli vyniknout. Ale mám pocit, že tu Jarek bude chvíli s těma Daytonama pěkně vysírat hodinky jsou to krásný, a asi si k nim musí člověk najít cestu. 1
Jarett Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 3 hodinami, patprom napsal: S dovolením se taky připojím ke gratulacím k novým Daytonám. Já mám své objednané od roku 2020. Třeba si jich dočkám letos, i když mám objednané bílé a ty jsou dostupné ještě hůř než černé Díky, zajímal jsem se o podíl zájemců o bílou vs černou variantu a bylo mi řečeno, že u této nové reference je to 50/50. Na Fratellu dokonce psali, že černá je teď objednávaná víc. Těžko říct. No ale já chtěl černé a jsem rád 1 1
Monolith Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna 55 minutes ago, Jarett said: Díky, zajímal jsem se o podíl zájemců o bílou vs černou variantu a bylo mi řečeno, že u této nové reference je to 50/50. Na Fratellu dokonce psali, že černá je teď objednávaná víc. Těžko říct. No ale já chtěl černé a jsem rád Gratulace k paradnimu kousku! 1
African Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Explorery 2 na moři a v kráteru sopky... dělají pro co byli stvořeny, objevují 4 4
Tomak Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna (upraveno) @African parádní záběry s objevitelskými hodinkami Upraveno 6. srpna uživatelem Tomak 1
African Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna On 8/4/2025 at 4:05 PM, Jarett said: Budou Žraloka necháš udělat přímo u AD Rolex? Už potřebuji mít nutně na jedničkách nějaký ten kopec
Jarett Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 10 minutami, African napsal: Žraloka necháš udělat přímo u AD Rolex? Už potřebuji mít nutně na jedničkách nějaký ten kopec Jojo, dělali mi je všechny ve Štěpánské 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se