Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jako, mohli jste ho nechat chvíli vyniknout. Ale mám pocit, že tu Jarek bude chvíli s těma Daytonama pěkně vysírat😂😂😂 hodinky jsou to krásný, a asi si k nim musí člověk najít cestu.

• Haha 1
Odesláno
před 3 hodinami, patprom napsal:

S dovolením se taky připojím ke gratulacím k novým Daytonám. Já mám své objednané od roku 2020. Třeba si jich dočkám letos, i když mám objednané bílé a ty jsou dostupné ještě hůř než černé emoji6.png

Díky, zajímal jsem se o podíl zájemců o bílou vs černou variantu a bylo mi řečeno, že u této nové reference je to 50/50. Na Fratellu dokonce psali, že černá je teď objednávaná víc. Těžko říct. No ale já chtěl černé a jsem rád :)

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
55 minutes ago, Jarett said:

Díky, zajímal jsem se o podíl zájemců o bílou vs černou variantu a bylo mi řečeno, že u této nové reference je to 50/50. Na Fratellu dokonce psali, že černá je teď objednávaná víc. Těžko říct. No ale já chtěl černé a jsem rád :)

Gratulace k paradnimu kousku! 👍

• Like 1
Odesláno
On 8/4/2025 at 4:05 PM, Jarett said:

Budou :)

Žraloka necháš udělat přímo u AD Rolex? Už potřebuji mít nutně na jedničkách nějaký ten kopec 🤙

Odesláno
před 10 minutami, African napsal:

Žraloka necháš udělat přímo u AD Rolex? Už potřebuji mít nutně na jedničkách nějaký ten kopec 🤙

Jojo, dělali mi je všechny ve Štěpánské :)

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...