ZZalesky Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září Obvykle jsem klasického českej rasista. Ale tenhle černoušek mě baví a rád se o něj hezky starám 2
African Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září (upraveno) Coffee time Upraveno 11. září uživatelem African
Lukyn77 Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 10 minutami, African napsal: Coffee time hele, ty fusky v sandálech patřej k tej ruce taky jo ? 1
African Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září (upraveno) 2 hours ago, Lukyn77 said: hele, ty fusky v sandálech patřej k tej ruce taky jo ? Kdepak, to jsem vzal souseda lopatou a leží tu pod stolem Přemýšlel jsem u kafíčka, jak naložit s jeho tělem.... Upraveno 11. září uživatelem African 9
Fade Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září před 52 minutami, Roubass napsal: Tak jaký dnes?! Tvl a já jsem si říkal, že jsem pacient a zredukoval jsem sbírku Úplně zbytečně! 1 2
PetrSefl Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září (upraveno) před 7 hodinami, Roubass napsal: Tak jaký dnes?! Úplné zelené deja-vu, krásně sladěná trojice. Hulky samozřejmě nejlepší, ale mírně přicházím na chuť i Starbucksům. Upraveno 13. září uživatelem PetrSefl 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se